Jaký fotokalendář
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@werakla Děkuji za odpověď. Znova n to kouknu. A cena by se taky dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ted poněkolikáté dělala u CEWE. Bylo to hrozně rychle hotové. Mají na vyber spoustu motivů. Za A4 jsem dala 350 za jeden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každý rok jsem dělala kalendáře od jedné paní, opravdu pěkné, sourozenecké
. Bohužel z časových důvodů letos kalendáře nedělá, takže jsem musela taky hledat alternativu
. Nechala jsem dělat u Cdsm, ale těm od paní se žádné nevyrovnají takže doufám, že příští rok budou
. Jeden vyšel na 199kč A3. Zkoušela jsem dva s fotokoláží, abych tam dostala více fotek, ale hodně to snížilo kvalitu, takže jsem nechala udělat i s jednou fotografií.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala tenhle rok v tiskarik.cz a moc hezké, kvalitní zpracování. Měla jsem na výběr, jestli na jedné straně jednu nebo dvě fotky vedle sebe, ale asi by šla udělat i koláž.
Poslali druhý den od objednání. Teď tam běží akce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už asi 8 let dělám přes tigrisfotoknihy.cz a nemůžu si stěžovat. Od 2ks cena 199kč za kus a každý rok mají před Vánoci ještě z tý ceny 30% dolů.. velká spokojenost, včera odesláno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám kazdy rok kalendáře u barevnyrok, mají i nadstavbu losfotos. Jsem spokojená!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 využívám akci na slevomat. Vychází za 189 Kč formát velký A3 nástěnný. Malý A4 pak stojí 159 Kč.
Ještě jsem si vytočila slevu 100 Kč na vánočním kalendáři. Mám zkušenosti z MCL Brno. Nikdy nezlamaly a vždy moc potěšily. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc moc moc dekuji.
Taky volim mcl
Vyzkousela jsem si ruzne stranky a moznosti, co prodejci nabizi a nejvic se mi prave zamluvilo mcl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám od MCL, ale trik je v tom, že si musíš nejdřív koupit poukaz na slevomatu, vyjde to třikrát levněji než bez něj. Každý rok tam ty poukazy jsou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 Letos jsem zkusila tiskarik.cz a za me spokojenost. Jinak nejhezci, co jsem kdy videla, je Saal digital, ale to je cenove nekde jinde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 Taky dělám už několikátý rok v Cewe (odběr v dm). Uděláš si opravdu jaký chceš, formát, barvy, počty fotek podle sebe. Cena záleží samozřejmě na formátu, matu/lesku, dělám A3 a cena za jeden je okolo 500,–, na svých stránkách mají slevové kupóny podle výše objednávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý je od colorland docela
hezké barvy a jednoduchý program
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja to nakonec uplne prehrotila.
Pekne kalendare, kde se krasne pracovalo s rozlozenim fotek, tak ty byly drahe (preci jen je rozdil jestli zaplatim 5×35o nebo 5×22o). Tudiz jsem pres slevomat zakoupila stolni, kde kazdy tyden jina fotka a nemusim resit rozlozeni a kolaze.
Na kazdy mesic jsem stejnak mela nachystane 4 fotky plus nejake, ktere se mi nevesly, tak jsem zjistila, ze nakomec je ten tydenni je nejlepsi reseni. A hlavne prvni rok zivota na tom tydennim je super. Protoze ty fotky radim chronologicky, takze jde krasne videt, jak mimco roste a zdokonaluje se. Tak treba jeste takto nekoho inspiruji ![]()
A jeste jednou vsem moc dekuji za doporuceni a typy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit