Jaký fusak do autosedačky Jané Strata

1024
24.10.11 17:59

Jaký fusak do autosedačky Jane Strata

ahoj holky,

prosím, prosím poraďte, koupila jsem si teď na druhý mimi autosedačku Jané Strata, ale netušila jsem, že když do ní budu chtít dát fusak (který jsem používala u Jané Rebel pro), tak to bude velký problém.. Ona má úplně jiné pásy, tak sem si říkala, že do toho fusaku udělám ještě 2 díry, ale když jsem pak zkoušela zespodu vyndat jeden ten pás s takovou tou stříbrnou sponou, tak to vůbec nešlo..vůbec to neproleze tou uzoučkou dírkou..
Jak jste to holky řešily? existuje nějaký fusak přímo do této sedačky, aby se nemusely ty pásy nijak vyndavat?
díky moc za každou radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2216
24.10.11 18:03

ahoj, mám úplně tu samou autosedačku a dávala jsem malou do tohoto fusaku

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jinak, autosedačka je super. Malé je 14 měsíců a stále se do ni vejde a to váží skoro 11 kg a měří 78cm a stále má nad hlavou potřebné 2 cm volné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
24.10.11 18:05

A fusakem neporadím, ale já jsem fusak v sedačce neměla, přijde mi to jako blbost, jednak ten fusak překáží správnému dotažení pásů a pak mi přijde, že se ve vajíčku mimčo spíš přehřívá, než že by mu byla zima… dávala jsem akorát deku, mám říjnové mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.10.11 18:05

mno to mě taky zajímá, mám stejnou a fusak zatím nemám, tak budu nakukovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
24.10.11 18:08
j.a.n.i1 píše:
A fusakem neporadím, ale já jsem fusak v sedačce neměla, přijde mi to jako blbost, jednak ten fusak překáží správnému dotažení pásů a pak mi přijde, že se ve vajíčku mimčo spíš přehřívá, než že by mu byla zima… dávala jsem akorát deku, mám říjnové mimčo.

Jani, já jsem ho třeba neměla do autosedačky do auta, ale když jsme jeli k doktorce, tak se mi do auta nechtělo tahat korbu, takže jsem autosedačku nacvakla na podvozek a pro tyto důvody jsem dávala fusak, který je v odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.10.11 18:09
j.a.n.i1 píše:
A fusakem neporadím, ale já jsem fusak v sedačce neměla, přijde mi to jako blbost, jednak ten fusak překáží správnému dotažení pásů a pak mi přijde, že se ve vajíčku mimčo spíš přehřívá, než že by mu byla zima… dávala jsem akorát deku, mám říjnové mimčo.

hm, tak to ráda slyším, nemáme auto, takže to snad zvládnem jednou tím taxíkem domů s dekou a nabalené do víc vrstev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
24.10.11 18:13
karinka píše:
j.a.n.i1 píše:
Jani, já jsem ho třeba neměla do autosedačky do auta, ale když jsme jeli k doktorce, tak se mi do auta nechtělo tahat korbu, takže jsem autosedačku nacvakla na podvozek a pro tyto důvody jsem dávala fusak, který je v odkazu.

Tak na tyhle účely asi jo :-) to já nevyužila, naštěstí se dá všude zaparkovat blízko ať už doktora nebo krámu, takže na krátké přeběhnutí jsem vystačila s tou dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
24.10.11 18:30

Ta od Emitexu je super, taky jí budu pořizovat do Straty.
Taky jsem používala u prvního dítěte fusak do autosedačky. V autě jsem ho snadno rozepla, aby se malá nepřehřála a pak jsem nacvakla autosedačku na podvozek a jelo se. Na tu chvíli k doktorovi nebo přejet z auta na návštěvy to nevadí. Žádné přendavání miminka v zimě ze sedačky do korby ve větru, dešti atd. To si neumim představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
24.10.11 18:49
Háta_x píše:
Ta od Emitexu je super, taky jí budu pořizovat do Straty.
Taky jsem používala u prvního dítěte fusak do autosedačky. V autě jsem ho snadno rozepla, aby se malá nepřehřála a pak jsem nacvakla autosedačku na podvozek a jelo se. Na tu chvíli k doktorovi nebo přejet z auta na návštěvy to nevadí. Žádné přendavání miminka v zimě ze sedačky do korby ve větru, dešti atd. To si neumim představit.

Já taky nepřendavala, akorát místo fusaku jsem přes něj dala deku… případně jsem ji zastrčila po straně, ale v autě jsem byla ráda, že toho má na sobě a pod sebou co nejméně, je to asi horkokrevné miminko, kolikrát měl i v zimě zpocená záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
24.10.11 19:06

Karinko a jak je to s těmi pásy, na fotkách to není vidět, jak je fusak připevněn, musí se tam prostříhávat ty dírky? a pokud ano, tak se určitě musí ty pásy vyndat zespod té autosedačky.. a jak sem psala, tak mě to prostě vůbec nejde… nebo to dělám blbě :-( tak babo raď.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
24.10.11 19:39

Marky já měla taky ty emitexy a fakt doporučuju.Koupila jsem si letní verzi(zevnitř bavlna z venku fleece a bylo to úplně super,děti se mi v tom nepřehřívaly ale byly hezky v teploučku.Jsou tam takový velký univerzální otvory,kterýma protáhneš jakýkoli pás.Na fotce je to trochu vidět,jak to mají přes ramena a mezi nohama se pak dá přezka na zacvaknutí a zbytek pak zavineš,takže vlastně není vidět,že jsou připnutí,protože jsou ty pásy pod tou zavinkou.Já rodila v srpnu a odjezdili jsme s tím celou zimu až do dubna,dávala jsem je i do kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
24.10.11 21:39

Bello,
díky za příspěvek, a ty otvory na pásy jsou opravdu tak velké, že se tam prostrčí celý ten pás jak to má strata? zkusila jsem najít na ukázku podobnou sedačku co máme, aby jsi viděla, jak tam ty pásy jsou:

http://deti.bazos.cz/…I-LEVNE-.php

Ty jsi měla maxi-cosi, a tam je ten pás řešený jako u předchozí verze jane rebel pro, takový fusak s dvěma dírama na horní pásy mám taky, ale jak vyřešit ty spodní.. jedině prostříhnout :-D

jinak fotečka úplně úžasná - krásná miminka roztomiloučká to byla:-) letí to letí, co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
24.10.11 21:45

Marky díky,jj letí to strašně :-?
Mrkni tady http://www.emitex.cz/…rechodne.php píšou tam,že na 5ti bod to lze použít,ona je tam v podstatě taková dlouhá díra od ramene až k pasu,přerušená patentem,upřímně řečeno jsem si říkala,proč je to tak velký,5ti bodový pás mě nenapadl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
24.10.11 21:49

Tady na té druhé fotce je to trochu vidět http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
24.10.11 22:02

:palec: dávala jsem do zimního fusaku balvněnou plínku a taky se mi dítko nepotilo.

Bella29 píše:
Marky já měla taky ty emitexy a fakt doporučuju.Koupila jsem si letní verzi(zevnitř bavlna z venku fleece a bylo to úplně super,děti se mi v tom nepřehřívaly ale byly hezky v teploučku.Jsou tam takový velký univerzální otvory,kterýma protáhneš jakýkoli pás.Na fotce je to trochu vidět,jak to mají přes ramena a mezi nohama se pak dá přezka na zacvaknutí a zbytek pak zavineš,takže vlastně není vidět,že jsou připnutí,protože jsou ty pásy pod tou zavinkou.Já rodila v srpnu a odjezdili jsme s tím celou zimu až do dubna,dávala jsem je i do kočáru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí