Jaký fusak do autosedačky Jané Strata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
24.10.11 22:12

paráda, díky moc Bello, a já to furt zkoumala a nemohla jsem nic takového najít..
Tak asi do ní půjdu.. a teď co je lepší - koupit zimní nebo tu letní verzi? , my docela cestujeme a hodně jsem podvozek s autosedačkou užila i venku, tak asi spíš zimní a v autě rozepneme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
25.10.11 09:55

Marky, já měla zimní i letní verzi a tu letní jsem používala,až byla trošku větší, aby nebyla v sedačce tak napasovaná. Jinak jsem je hodně používala i do kočárku a taky do manducy. Na té druhé fotce jdou vidět ty otvory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
25.10.11 09:56

a druhá fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
25.10.11 10:03

Marky já měla tu přechodovou verzi,co jsem na ní dávala ten odkaz a nám to teda stačilo,ta zimní mi přišla moc teplá.Já právě bydlím na vesnici,takže všude jezdím autem a i když jsme jeli třeba k našim na celý den(v zimě)tak jsem je oblíkla,dala do té zavinky a když se mi zdála hodně zima,tak jsem přes ně dala ještě deku a klidně tak spali venku.Když jsem jim dala klasický fusak,tak v něm měli moc místa a byla jim zima,ale v tomhle jak jsou zavinutí,tak dobrý :palec: Když tak si zajdi do nějakého obchodu s dětským zbožím a okoukni je,mě ta zimní přišla moc huňatá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.10.11 18:55

holky děkuju Vám moc, už sem koukala a objednávám asi tuto, dokonce i cena mě příjemně překvapila:

http://mujandilek.cz/…it-lila.html

mějte se krásně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí