Jaký hrající nočník?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jaký hrající nočník?
Zdravím maminky, chci se zeptat těch co mají hrající nočník jaký jste pořizovali? Já jsem si našla na internetu i za rozumnou cenu 80tikč, ale přítel říká, že je to určitě šmejd, tak jestli máte někdo zkušenost, předem děkuji za zkušenosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám s hrajícím nočníkem jednu zkušenost (teda sousedka) - dítko se vyčůralo, nočník začal hrát a dítko se vyděsilo a víckrát na něj nesedlo. Museli koupit obyčejný nehrající, protože i po preparaci hracího strojku dostával klouček hysterák, jen nočník uviděl.
Třeba napíše někdo s dobrou zkušeností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám asi takovou skušenost že jsme koupili hrající nočník protože se mi líbil ale nejen že mi do něj malej nechtěl čůrat a chtěl si sním hrát protože byl barevnej ale dokonce se i rozpadl tak jsme vzali od babi ten co byl u ní ještě po nás a malej jak ho viděl tak šel na nočník hned dělat to co se na něm dělat má takže já bych koupila obyč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám podobnou zkušenost s hrajícím nočníkem jako @Milli . Takže také doporučuji obyčený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych do hrajicího nočníku nikdy nešla, neměla jsou ho a ani ho pořizovat nebudu stačí obyč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tenhle http://nocniky.heureka.cz/…jici-nocnik/ a prcek tam chce vysedávat pořád
Taže u nás měl úspěch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u nás se nechytá ani obyč. nočník ani záchod, ani mokré oblečení a tak dále, takže sem si říkala, že to prostě zkusím, malej je totiž zatížený na hudbu, jak slyší, že někde hrajou hned začne tančit, tak snad nebude tančit i na nočníku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hraci nocnik je fajn pres den, ale poslouchat to v noci teda nic moc… takze k posteli bych doporucovala urcite obycejny „tichy“ nocnik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučte prosím někdo kdo máte hrající nočník a jste s ním spokojeni, tak jaký?? Četla jsem chvílu na FP (kačenka nebo trůn), ale nevadí jim tam kolem ty nožičky? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme něco takového: http://nocniky.heureka.cz/…specifikace/#…
Dá se koupit i v akci v penny. Jsme s tím spokojení, malé se moc líbí, když to hraje
Do dražších (FP) bych nešla, připadá mi to jako vyhozené peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych doporucila nocnik s protiskluzovymi podlozkami. Je to k nezaplaceni, kdyz to diteti neujizdi pod zadkem, kdyz se snazi „nacouvat“ na nocnik. Pak taky pro chlapce vic ovalnejsi. Holkam je to jedno, ty curaj pod sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit