Neřekne si včas
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To přijde s věkem
, řekla bych, že to chceš po něm docela brzo, dej mu čas
.
- Citovat
- Upravit
Chce to čas a pevné nervy dcera si začala říkat až v 2,5 roce jinak jsem posazovala, vysvětlovala, uklízela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráno mu sundám plenu co měl v noci a už se stalo že čůral do nočníku ale to byla asi náhoda no a kolem 12 chodí spinkat takze mu dám plínecku a on se pak do ni vycura a po spinkani mu jí zase sundám
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ráno mu sundám plenu co měl v noci a už se stalo že čůral do nočníku ale to byla asi náhoda no a kolem 12 chodí spinkat takze mu dám plínecku a on se pak do ni vycura a po spinkani mu jí zase sundám
a jinak nečůrá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ano ale vetšinou do gatí
někdy to ale drží až do plínečky samozřejmě ne celý den asi jsem to spatne napsala omlouvam se
- Citovat
- Upravit
Anonymní a kolik toho vypije za dopoledne, že nečůrá
?
Jinak moje malá má skoro 2.5roku a když jí neposadím, tak si řekne málokdy, chodí už bez pleny, ale musím jí hlídat
když neuhlídám pustí do kalhotek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čůráááá i přes den ale spíše do kalhot už jsem psala že jsem se spletla!!!
No pije čistou vodu a vypije mi asi 4 flasky mozna i vice ma půllitrovou flasticku pije hodne
- Citovat
- Upravit
Četla jsem, že si tohle všechno musí nejdřív uvědomit. Prostě poznat to, že mají konečník a měchýř plný a umět to vyjádřit. Prej se tak stane kolem druhého roku. Takže jsem se v synových 18m uklidnila a asi to ještě chvilku nebudu řešit.
Utvrdila mě v tom i švagrová, kdy její dcera si ve 2 letech najednou začala říkat a za týden byla komplet bez plínky přes den, zanedlouho i přes noc. Prostě dozrála a pochopila, co se po ní chce. Pokud si neříká, popřípadě neříká včas, nelámala bych to přes koleno. Ještě potřebuje dozrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A před spaním nebo kdyz je pocit, že by mohl curat, zkusit mu pomoci syciveho zvuku uvolnit se? Třeba i pustit vodu z kohoutku? Naše dcery na tuto pomůcku dobře reagují. Obe jsou stále bez plínky. Věk: 9 měsíců, starší ma 3 roky (před 8 měsíci zcela bez pleny)
Více lze nalézt v knize Ingrid Bauerové Bez plen aneb přirozená hygiena nemluvňat.
- Citovat
- Upravit
Promiň, teď jsem se od srdce zasmála
Náš - viz metřík - odmítá čůrat do nočníku, takže buď plenu nebo do slipek. Nočník nesnáší, redukci na wc nesnáší. Takže hlásí, že čí, letí ke stolu, vyleze si a dožaduje se pleny, řádí jako tur dokud mu ji nedám, vyčůrá se a zase mu ji můžu sundat. Pokud ji nedostane, jde to do slipů a na zem. Pak mě k tomu dovede, vezme hadr a vytře si to. To je masáž
Také čekáme, až mu to secvakne, že mu ten nočník dindona neurve
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za anonym ale mám k tomu důvod.
Jak na to? poradte díky
Tak k věci syn(19m) přes den chodí bez plínečky a problém je ten že bud se za celý den nevyčůrá až jak jde hajat a dostane plínku a nebo na mě volá,,AA,, a ukazuje na pindu a ja k nemu bezím a uz je po vsem upozorni me pozde. Rozumí tomu moc dobre akorát to nestihne ríct pred ale až po