Neřekne si včas

Anonymní
10.7.12 22:17

Neřekne si včas

Omlouvám se za anonym ale mám k tomu důvod.
Tak k věci syn(19m) přes den chodí bez plínečky a problém je ten že bud se za celý den nevyčůrá až jak jde hajat a dostane plínku a nebo na mě volá,,AA,, a ukazuje na pindu a ja k nemu bezím a uz je po vsem upozorni me pozde. Rozumí tomu moc dobre akorát to nestihne ríct pred ale až po :( Jak na to? poradte díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Renčí2
10.7.12 22:21

To přijde s věkem :), řekla bych, že to chceš po něm docela brzo, dej mu čas ;).

• Citovat
  • Upravit
5052
10.7.12 22:23

Chce to čas a pevné nervy dcera si začala říkat až v 2,5 roce jinak jsem posazovala, vysvětlovala, uklízela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
10.7.12 22:25

Nechej ho behat s holou dupkou a at ma v dosahu nocnik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
10.7.12 22:26

Jo a on celý den nečůrá???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.12 22:30

Ráno mu sundám plenu co měl v noci a už se stalo že čůral do nočníku ale to byla asi náhoda no a kolem 12 chodí spinkat takze mu dám plínecku a on se pak do ni vycura a po spinkani mu jí zase sundám

• Citovat
  • Upravit
5052
10.7.12 22:45
@Anonymní píše:
Ráno mu sundám plenu co měl v noci a už se stalo že čůral do nočníku ale to byla asi náhoda no a kolem 12 chodí spinkat takze mu dám plínecku a on se pak do ni vycura a po spinkani mu jí zase sundám

a jinak nečůrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 22:48

Ale ano ale vetšinou do gatí :( někdy to ale drží až do plínečky samozřejmě ne celý den asi jsem to spatne napsala omlouvam se

• Citovat
  • Upravit
6271
10.7.12 22:50

Anonymní a kolik toho vypije za dopoledne, že nečůrá 8o?
Jinak moje malá má skoro 2.5roku a když jí neposadím, tak si řekne málokdy, chodí už bez pleny, ale musím jí hlídat :zed: když neuhlídám pustí do kalhotek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 22:55

Čůráááá i přes den ale spíše do kalhot už jsem psala že jsem se spletla!!!
No pije čistou vodu a vypije mi asi 4 flasky mozna i vice ma půllitrovou flasticku pije hodne

• Citovat
  • Upravit
13141
10.7.12 23:23

Četla jsem, že si tohle všechno musí nejdřív uvědomit. Prostě poznat to, že mají konečník a měchýř plný a umět to vyjádřit. Prej se tak stane kolem druhého roku. Takže jsem se v synových 18m uklidnila a asi to ještě chvilku nebudu řešit.
Utvrdila mě v tom i švagrová, kdy její dcera si ve 2 letech najednou začala říkat a za týden byla komplet bez plínky přes den, zanedlouho i přes noc. Prostě dozrála a pochopila, co se po ní chce. Pokud si neříká, popřípadě neříká včas, nelámala bych to přes koleno. Ještě potřebuje dozrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.7.12 23:24

Očekávám řadu dalších otázek „a to celý den nečůrá?“ :-DDD

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
10.7.12 23:39

A před spaním nebo kdyz je pocit, že by mohl curat, zkusit mu pomoci syciveho zvuku uvolnit se? Třeba i pustit vodu z kohoutku? Naše dcery na tuto pomůcku dobře reagují. Obe jsou stále bez plínky. Věk: 9 měsíců, starší ma 3 roky (před 8 měsíci zcela bez pleny)
Více lze nalézt v knize Ingrid Bauerové Bez plen aneb přirozená hygiena nemluvňat.

• Citovat
  • Upravit
35545
11.7.12 00:14

Promiň, teď jsem se od srdce zasmála :mrgreen: Náš - viz metřík - odmítá čůrat do nočníku, takže buď plenu nebo do slipek. Nočník nesnáší, redukci na wc nesnáší. Takže hlásí, že čí, letí ke stolu, vyleze si a dožaduje se pleny, řádí jako tur dokud mu ji nedám, vyčůrá se a zase mu ji můžu sundat. Pokud ji nedostane, jde to do slipů a na zem. Pak mě k tomu dovede, vezme hadr a vytře si to. To je masáž :zed: :mrgreen: Také čekáme, až mu to secvakne, že mu ten nočník dindona neurve :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
11.7.12 14:18

Je ještě malý, dej mu čas a sobě pevné nervy :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie