Za počůrání na holou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.6.12 19:24

Za počůrání na holou

Naučili jste prosím někdo 2 a více leté dítě na nočník tak, že jste ho nechali bez pleny a za každé počůrání vedle než na nočník dostalo lehce na holou? Na nočník se posazuje, nic neudělá, vysvětleno mu vše bylo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
20.6.12 19:28

To mě přijde hrozný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.6.12 19:29

Ne a upřímně je mi fakt líto takového dítěte a pokud matka tohle dělá programově, tak by se měla jít ukázat psychologovi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.6.12 19:32

S výpraskem nic nevyřešíš, šprajcne se a zaděláš si akorát na problém..učení na nočník chce hodně trpělivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.6.12 19:33

8o to bych se bála, že mu zadělám na daleko horší problémy..

Příspěvek upraven 20.06.12 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.6.12 19:33

No pochybuju, ze bitim pres zadek, to fungovat zacne :roll:

ve dvou letech ma porad jeste „narok“ na pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.6.12 19:34

@Kačenkaaaa

je taky mozny ze na to jeste neni zralej. Dceri se blizi ke dvoum letum a zatim ani naznak, chvili tam dobrovolne sedela, ted nechce, sbiram sili na to ji nechat behat holou, musme jen sklidit jeden koberec, pak se uvidi.

kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.6.12 19:35

Dítě no to dřív nebo posději příjde samo :! holt se ti bude chvili počůravat mimo.. ale bitím to spíš shoršíš nes slepšíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.6.12 19:37

Ne podle mě nepomůže, ani bych to nedělala. Mi jsme vysvětlovali a vysvětlovali a ukazovali, kam se čúrá. Horší jsme to měli s nočníma plínama, ty jsme odbourali až teď skoro ve 3,5 letech. Ale dospěl k tomu sám, musel chtít nám tu plínu dát, dle dr. nemá cenu dítě násilím nutit, stejně to nepomáhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.6.12 19:38

To bych se bála, že pak bude mít z nočníku strach. Náš si na nočník přišel sám. Pořád ho měl na očích a když k tomu rozumově před třemi dny dospěl tak si ho donesl a sedl si na něj. Zatím nemám odvahu ho úplně zbavit plíny, takže zatím je bez ní 2 krát denně zhruba 1 hodinu a zatím bez nehod.

• Citovat
  • Upravit
19494
20.6.12 19:39
@Kačenkaaaa píše:
Suik má 22 měsícu..jak jsem byla na 18měsíční prohlídce dětská říkala že jak pujdeme na 2 letou tak chce at je bez plen :roll:

a kdyz ne, tak co? Naplaca ti na holou? At si doktorka vylize vis co… miluju takovyhle chytraky :roll: prd na to, on do toho dospeje, vojtovi je 20 mesicu a ani naznak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.6.12 19:40

:) kazdou pulhodinku jsem malou na nocnik strkala s tim ze bud udela ciiiii nebo kaka, a kdyz se to nepovedlo pocurala se do kalhotek, tak se znovu na nocnik dala, urcite bych ji nedavala na zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
20.6.12 19:40
To mas pekne prastenou doktorku a na holou by potrebovala spis ona :roll:
@Kačenkaaaa píše:
Suik má 22 měsícu..jak jsem byla na 18měsíční prohlídce dětská říkala že jak pujdeme na 2 letou tak chce at je bez plen :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.6.12 19:41

Pekna doktorka:-(ale mama jsi TYY!!!nerid se ji, ale svym rozumem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.6.12 19:41
@Kačenkaaaa píše:

no tak na takovy rady se vyprdni, to budes dite stresovat bitim, jen aby ses zavdecila doktorce? 8o nase zacala chodit na nocnik asi tyden po 2.narizeninach a pak to slo ze dne na den, do te doby totalni hysterak jen co nocnik videla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze