Za počůrání na holou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne a upřímně je mi fakt líto takového dítěte a pokud matka tohle dělá programově, tak by se měla jít ukázat psychologovi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S výpraskem nic nevyřešíš, šprajcne se a zaděláš si akorát na problém..učení na nočník chce hodně trpělivosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to bych se bála, že mu zadělám na daleko horší problémy..
Příspěvek upraven 20.06.12 v 19:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pochybuju, ze bitim pres zadek, to fungovat zacne ![]()
ve dvou letech ma porad jeste „narok“ na pleny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je taky mozny ze na to jeste neni zralej. Dceri se blizi ke dvoum letum a zatim ani naznak, chvili tam dobrovolne sedela, ted nechce, sbiram sili na to ji nechat behat holou, musme jen sklidit jeden koberec, pak se uvidi.
kolik mu je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dítě no to dřív nebo posději příjde samo
holt se ti bude chvili počůravat mimo.. ale bitím to spíš shoršíš nes slepšíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne podle mě nepomůže, ani bych to nedělala. Mi jsme vysvětlovali a vysvětlovali a ukazovali, kam se čúrá. Horší jsme to měli s nočníma plínama, ty jsme odbourali až teď skoro ve 3,5 letech. Ale dospěl k tomu sám, musel chtít nám tu plínu dát, dle dr. nemá cenu dítě násilím nutit, stejně to nepomáhá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bych se bála, že pak bude mít z nočníku strach. Náš si na nočník přišel sám. Pořád ho měl na očích a když k tomu rozumově před třemi dny dospěl tak si ho donesl a sedl si na něj. Zatím nemám odvahu ho úplně zbavit plíny, takže zatím je bez ní 2 krát denně zhruba 1 hodinu a zatím bez nehod.
- Citovat
- Upravit
@Kačenkaaaa píše:
Suik má 22 měsícu..jak jsem byla na 18měsíční prohlídce dětská říkala že jak pujdeme na 2 letou tak chce at je bez plen
a kdyz ne, tak co? Naplaca ti na holou? At si doktorka vylize vis co… miluju takovyhle chytraky
prd na to, on do toho dospeje, vojtovi je 20 mesicu a ani naznak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kazdou pulhodinku jsem malou na nocnik strkala s tim ze bud udela ciiiii nebo kaka, a kdyz se to nepovedlo pocurala se do kalhotek, tak se znovu na nocnik dala, urcite bych ji nedavala na zadek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačenkaaaa píše:
Suik má 22 měsícu..jak jsem byla na 18měsíční prohlídce dětská říkala že jak pujdeme na 2 letou tak chce at je bez plen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pekna doktorka:-(ale mama jsi TYY!!!nerid se ji, ale svym rozumem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačenkaaaa píše:
no tak na takovy rady se vyprdni, to budes dite stresovat bitim, jen aby ses zavdecila doktorce?
nase zacala chodit na nocnik asi tyden po 2.narizeninach a pak to slo ze dne na den, do te doby totalni hysterak jen co nocnik videla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naučili jste prosím někdo 2 a více leté dítě na nočník tak, že jste ho nechali bez pleny a za každé počůrání vedle než na nočník dostalo lehce na holou? Na nočník se posazuje, nic neudělá, vysvětleno mu vše bylo.