Nočník a tepláčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nočník a tepláčky
Ahojky,
malej ted úspěšně chodí doma na nočník, krásně si řekne, nebo se sám posadí, nehody jsou minimální. Ale jen do tý doby, než mu natáhnu tepláčky, do těch se vždycky počůrá a hlásí to až když je počůraný. Doma je mi to celkem jedno, to at si klidně běhá s holym zadkem, ale jak ho pak mám naučit čůrat venku? ![]()
Máte někdo podobnou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chápu dobře, že si volá, jen když je nahatý?
Náš kluk si ucrbával,když měl slipky (asi měl pocit,že má plínku). Nechávali jsme mu zas právě jen tepláky a po 2 měsících dali znovu slipky a v pohodě.
Ven chodil ještě donedávna s plínkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ty mi mluvíš z duše. Zrovna dneska jsem podobnou diskuzi chtěla založit. Máme stejný problém, chodíme na nočník, nehody jen vyjímečně, ale jak obleču tepláčky, tak vesele čůra. Zkoušíme už čurat do nočníku ve stoje, aby měl nácvik na ven…jak to zvládne, zkusím jít bez plínky i ven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě před nedávnem jsme měli to samé a ted si malej slíkne tepláčky sám neumí si je ale ještě nandat zpátky.
Myslim že k tomu dospějí časem že si je slíknou sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím
… my jsme bez plínek cca 3 měsíce … a na začátku jsme měli stejný problém … malá se učila ze začátku na nočník bez plínky, ale oblečená - byly nehody … pak kvůli spotřebě oblečení a rychlosti jsme jí nechali lítat jen v tričku a ponožkách … no a když jsme jí oblékli, tak se zase počůrávala … tak jsme na to šli postupně … nejdříve chodila asi dva dny jen v kalhotkách a pak jsme přidali tepláčky … a zvládla to … tak hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj my tedy teprve začínáme s odnaučováním od plenek ale venku ho to naopak hrozně baví.
Je fakt, že mu to musím připomenout a pak si vybere kytičku, strom nebo kamínek, který chce počůrat. Tak to ho baví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já řeším stejný problém, jen máme horší, že my si neřekneme. Nicméně cca 2 měsíce chodíme doma na nočník, to není problém. Doma jsem v tričko, ponožky, občas sukýnka. Venku bud sukýnka nebo tepláčky. Kalhotky nenosíme. Když má sukýnku, čupne si sama na kanál, mravenečka, kytičku, travičku. KDyž má tepláky, bud to pustí, což se stalo cca 2× za 1,5měsíce. Ale co hodinu chodím a dávám čurat. Pokud jdu někam na wc, jdeme spolu. PRvní já, pak ona. Chodíme prostě spolu na wc všude. Většinou to stíháme a pak se z toho radujeme. Ale asi čekat a čekat, až dospěje do té fáze, kdy si řekne. Chce to jen pochopit asi. A ty myšlenkový pochody jsou různě dlouhý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co delat kdyz malej hlasi re ale nechce na nocnik ani na zachod,myslim ze zralej je kdyz umi hlasit prosim o radu jestli to mel nekdo taky tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
počkat. no to časem přijde. nahej si chodil od roka a půl, s teplákama začal za 2 měsíce, ale stále byly lepší a horší období, kdy se počurával, ucvrnkával apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě tohle dělala první dcera takže u druhý jsem tepláky nechala,první 3dny bylo skoro vše v teplákách,pak tak pul an pul a dneska po týdnu učení celý den suchá. měla jsme pak problem ji naučit si řikat prtže doma byla zvyklá běhat s holym zadkem a sama si sednout tak teď jsme se tomu chtěla vyvarovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pro mě to bylo loni jediné řešení. kluk se odplenkovával před porodem a já nebyla schopná s pupkem se vyvalit dost rychle. hlásil nanosekundy před akcí. Takle jsem se mohla vállet na gauči, kluk si chodil sám. po porodu se to taky hodilo. čurání na nej jako na potvoru přicházelo při kojení mladší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za reakce. Já právě nevim, jestli ho teda dál nechat nahýho (tričko a ponožky) nebo mu dát ty tepláky at si na ně zvyká
On si právě taky většinou sedne sám, kolikrát ani nehlásí a rovnou si sedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vyzkoušeno, nezvykl si, musel dozrát. venku jsem plenku taky nedávala. ale myslela jsem za něj, čural na povel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn strávil celé minulé jaro a léto doma s holou prdkou, on by si teda řekl i s tepláky, ale musela bych mu je sundat a posadit, on na ten nočník neuměl zacouvat
Nic mu to neudělalo, jen si krásně upevnil ten návyk chodit na nočník sám, na podzim jsem mu natáhla velmi volné tepláčky a trénoval svlékání a sedání a už to šlo krásně.
Jinak jeden čas měl na ven plínu a doma na nahato a v pohodě, plína ho nijak nemátla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit