Za počůrání na holou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@RyBANA píše:
A proč by nemohla být, když vidím co se tady po blbém dotazu na ni snese za kritiku, tak se anonymu vůbec nedivímA že s eptá, přece hned neznamená, že to provozuje
to je preci jedno, uz jen ze to nekoho napadne…si klepu na celo, teda konrektne u tohodle.
A pokud chce byt anonymni a neni k tomu vylozene duvod, ntak nevim duvod, proc bychom nemohly chtit, o koho jde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky a co pes, ten se taky naučí čůrat venku, tak, že když se počůrá doma dostane, tak dítě by se to mohlo taky tak naučit ne?
tohle mi nepřipadá jako věta napsaná s přesvědčením, že je to blbost ![]()
Ale to je jedno. Dobrou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Och, jak kdyby to pomohlo, když se odtajní…že si jako v jiné diskuzi řeknete jo to je ta blbka co se ptala na tamto? No nic, raději končím - vidím, že to nemá smysl.
Anonymko hodně štěstí, příště se raději ptej jen na to co je všeobecně schváleno, ušetříš si spoustu zbytečností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 píše:
to bych se bála, že mu zadělám na daleko horší problémy..Příspěvek upraven 20.06.12 v 19:33
jako rozhodně bitím nic nevyřeší, ale zarazilo mě to že si zadělá na horší problémy… Celá naše generace vylučuje zcela normálně, tiky nemáme, ale pleny už jsme obvykle neměli v roe a půl. A živě si dovedu představit jak nás to rodiče učili
- Citovat
- Upravit
@RyBANA píše:
Och, jak kdyby to pomohlo, když se odtajní…že si jako v jiné diskuzi řeknete jo to je ta blbka co se ptala na tamto? No nic, raději končím - vidím, že to nemá smysl.Anonymko hodně štěstí, příště se raději ptej jen na to co je všeobecně schváleno, ušetříš si spoustu zbytečností
stejne tak nepomuze, kdyz bude anonymni
mne na tom vytocilo, ze by nekdo mlatil stene, o tom je presvedcena, ze se to tak dela…a ptala se, jestli by to nefungovalo na deti - tak mi doslo, ze to nedela, ze to byla ta otazka. Ale je to jedno, tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@careynka píše:
to je preci jedno, uz jen ze to nekoho napadne…si klepu na celo, teda konrektne u tohodle.
A pokud chce byt anonymni a neni k tomu vylozene duvod, ntak nevim duvod, proc bychom nemohly chtit, o koho jde
no tak asi k tomu svuj duvod mam proc byt anonym a nehodlam ho tady teda sdelovat
adminum klidne vse vysvetlim, z jakeho duvodu a neni jeden, ale tady se teda zpovidat nebudu…
- Citovat
- Upravit
@sophinka píše:
jako rozhodně bitím nic nevyřeší, ale zarazilo mě to že si zadělá na horší problémy… Celá naše generace vylučuje zcela normálně, tiky nemáme, ale pleny už jsme obvykle neměli v roe a půl. A živě si dovedu představit jak nás to rodiče učili
tak ja teda pri nejaky stresu se jako mala pocurala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačenkaaaa píše:
Suik má 22 měsícu..jak jsem byla na 18měsíční prohlídce dětská říkala že jak pujdeme na 2 letou tak chce at je bez plen
Syn se jich zbavil až ve 2,5 letech. Občas se mu staly nehody a zlomilo se to až 3. rokem. Bití na holou nic neřeší, jen se zadělá na jiné, psychické problémy.
- Citovat
- Upravit
@RyBANA píše:
Och, jak kdyby to pomohlo, když se odtajní…že si jako v jiné diskuzi řeknete jo to je ta blbka co se ptala na tamto? No nic, raději končím - vidím, že to nemá smysl.Anonymko hodně štěstí, příště se raději ptej jen na to co je všeobecně schváleno, ušetříš si spoustu zbytečností
ja od této diskuze dostala to co jsem chtěla, vaše názory, jen jsem bohužel nečekala, že to dojde až do této fáze…to by mě teda nenapadlo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
no tak asi k tomu svuj duvod mam proc byt anonym a nehodlam ho tady teda sdelovatadminum klidne vse vysvetlim, z jakeho duvodu a neni jeden, ale tady se teda zpovidat nebudu…
vsak to po tobe ani nikdo nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@careynka píše:
tak ja teda pri nejaky stresu se jako mala pocurala
myslím tím, že jako dospělí jsme normální. Znova opakuji, že s bitím rozhodně nesouhlasím.
- Citovat
- Upravit
@sophinka píše:
myslím tím, že jako dospělí jsme normální. Znova opakuji, že s bitím rozhodně nesouhlasím.
tak to asi pak clovek pochopi, ale detstvi je dlouhy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak dlohou to takovymu psovi kerej nedostane pres prdel trva nez dozraje k nocniku?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikitaa píše:
A jak dlohou to takovymu psovi kerej nedostane pres prdel trva nez dozraje k nocniku?![]()
no covece, to je otazka do pranice
ale muj pes chodi kakat i na kvetinace a dospel k tomu sam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zcela souhlasím.
@RyBANA píše:
A proč by nemohla být, když vidím co se tady po blbém dotazu na ni snese za kritiku, tak se anonymu vůbec nedivímA že s eptá, přece hned neznamená, že to provozuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit