Za počůrání na holou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nikdy na holou nedostal, ale vysazovala jsem ho často a když tam něco bylo tak dostal nějakou odměnu, medvídky nebo sušenku. Jo a máme hrací nočník, tak nevím jestli i to zabralo. Teď si donese nočník, sundá kalhoty, vyčurá se, stoupne a řve, koko
Tak zatím ještě dostává ale pomalu to budeme odbourávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrajan píše:
Mě takhle vynervovala neuroložka, která řekla-do příště bez plen a já jak jsem byla pod tlakem, tak jsem to takhle praktikovala a občas i vyloženě křičela, naštěstí chvíli, ale víš k čemu to vedlo? Bál se vůbec se vyčůrat. vyčůral se a brečel jak když se mu něco stalo anebo to zadržoval. Byla jsem z toho hodně špatná, jak jsem byla na mýho prďolku zlá. Už nikdy tohle dělat nebudu, dám na svůj instinkt a ne na nějaký tabulky. nechala jsem to být a on si najednou začal říkat sám, prostě k tomu „dozrál“.A takhle to dělám i s jinejma věcma, např. mluvení. Nechce se mu mluvit, nehrotím to, nekřičím, začne sám až bude chtít. Takže hlavně klídek, malej to pochopí dřív nebo později sám
Co se týče plen, tak jsem to dělala s Luckou stejně a odplenkovala se v poklidu ve dvou a dvou měsících, po týdnu už si říkala i venku a ve 2,5 byla bez plen i v noci.
Ale co se týká toho mluvení, bych byla fakt opatrnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Naučili jste prosím někdo 2 a více leté dítě na nočník tak, že jste ho nechali bez pleny a za každé počůrání vedle než na nočník dostalo lehce na holou? Na nočník se posazuje, nic neudělá, vysvětleno mu vše bylo.
néééééééé, chudák dítě, tím ho to nenaučíš, spíš si z něj vychováš neurotika, nebo ještě líp - docílíš toho, že se bude počuravat klidně do 6ti let - z tohohle stresu, že to chudák udělá jinam ![]()
jako je mi ho fakt líto.. ![]()
pokud se opakuju - nečetla jsem diskuzi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iduska píše:
Nikdy na holou nedostal, ale vysazovala jsem ho často a když tam něco bylo tak dostal nějakou odměnu, medvídky nebo sušenku. Jo a máme hrací nočník, tak nevím jestli i to zabralo. Teď si donese nočník, sundá kalhoty, vyčurá se, stoupne a řve, kokoTak zatím ještě dostává ale pomalu to budeme odbourávat.
To je ještě dobrý, naše mladší dostává bombonek za sirup proti kašli (jinak by ho plivala) a nedávno mi pak řekla DA (= dva)
. Za nočník jsem ji taky odměňovala nejdřív bombonkem a postupně to vyšumělo. Teď už si sama neřekne, akorát starší dcera jí to připomíná, páč se přitom sveze s ní
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Naučili jste prosím někdo 2 a více leté dítě na nočník tak, že jste ho nechali bez pleny a za každé počůrání vedle než na nočník dostalo lehce na holou? Na nočník se posazuje, nic neudělá, vysvětleno mu vše bylo.
Ne, to je šílené, ani jsem to nezkoušela - bít dítě za počůrání. A čím víc ho budeš bít, tím hůř se to stejně bude odnaučovat. Začne se počůrávat ještě víc, ale ze strachu…Bobeček ![]()
Fuj, se mi ale vůbec neudělalo teď dobře při té představě a to jsem nějak extra outlocitná maminka tedy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na našeho zabralo, že jsem ho musela během dne vzit s sebou na záchod, když jsem musela já a viděl mě. A hlavně si mohl spláchnout záchod. Takže teď čůrá doma na třikrát aby mohl chodit splachovat ![]()
- Citovat
- Upravit
Já se vždycky divím, těm maminám, co mají strach z doktorky, co řekne atd
Mě se ptá jestli jí zeleninu, jestli v noci dobře spí, vždy říkám, jo vše v pořádku, i když to tak není, protože pak si vyslechnout ty rady
a bylo mi úplně jedno, že ve dvou letech přijde malý i s plínama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivulk píše: že by chytrá paní doktorka?![]()
![]()
myslím, že tohle přesně je o té inteligenci
já si nemůžu pomoct, mě to přijde jako blbej vtip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačenkaaaa píše:
Suik má 22 měsícu..jak jsem byla na 18měsíční prohlídce dětská říkala že jak pujdeme na 2 letou tak chce at je bez plen
vyměnila bych doktorku a to jako beze srandy!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem dcerce v 15mesicich (od 8 mesicu jsm vysazovala, takze nocnik znala uz davno predtim)sundala plenku a rekla, ze uz nejsou.14 dni jsem vytirala pocuranou podlahu a pak byl konec. A jsme davno bez plen. Nicmene k dotazu, v zivote jsem ji za to nedala na zadek a nikdy bych to neudelala, trpelive jsem vysvetlovala a vysvetlovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nicolinda píše:
vyměnila bych doktorku a to jako beze srandy!!
Promin, ale co to mate za kravku doktorku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem dočetla diskuzi a ahá(!) - paní mudra je nějaká moudrá, co?
Poslat k šípku babu a najít si nějakého normálního pediatra, pokud to jde tedy.
Děti nehodlám bít a nebiju za takové ptákoviny, vždycky říkám se smíchem, že do 18-ti mají času dost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky a co pes, ten se taky naučí čůrat venku, tak, že když se počůrá doma dostane, tak dítě by se to mohlo taky tak naučit ne?
Tak se mi zdá, že bys asi spíš potřebovala dostat ty ![]()
Dvacet lidí ti tady napíše opačnou věc a ty bys furt mlátila. Tak buď máš fakt nějaký problém(mlátili tě doma?) a nebo si děláš z lidí prdel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačenkaaaa Nedočetla sem celou diskuzi, ale radím ti jedno jediné - změň doktorku
Dopoledne diskuze o tom oparu a očkování, teď toto…a všechno jen díky tomu, že tvoje doktorka je stará konzerva s předpotopníma názorama
Zbytečně s ní máš nervy! My sme byli s dcerou na 18-ti měs. kontrole včera a na plínu neřekla půl slova. Spíš si myslím, že by byla hoooodně překvapená, kdyby ju už neměla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit