Jaký internet je dobrý?

7142
14.8.11 14:42

Jaký internet je dobrý

Ahoj… :-) chci se zeptat jaký máte internet, jak jste s ním spokojení , kolik platíte atd. My máme net od O2, nu a jsou snim samý prblémy, věčně nejde, nebo jde pomalu a navíc nám ted navýšili cenu a 750 jen za net se mi zdá fakt moc. :cert: Tak jestli by jste mi poradili jakej net je opravdu dobrej a za dobrou cenu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
869
14.8.11 15:01

my máme místní net. Platíme 300 měsíčně a jede nám bez problémů i když je bouřka. Zatím jsme s ním neměly problém. Takže bych se asi snažila zjistit jestli nemáš v okolí nějakého místního poskytovatele internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337

Ahoj, taky máme net od O2. Zkus tam zavolat, že ho chceš zrušit. Přítel tam takto volal 2× a 2× dostal slevu. Nyní máme 8Mb za 500,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697

záleží asi odkud jsi?
my máme firmu PODA, platíme 500Kč měsíčně, akorát nám neustále zvyšují rychlost přenosu za tu cenu. Perfektně běží bez nejmenších problémů.
ale nevím, jestli nejsou jen tady u nás, Moravskoslezský kraj
 http://www.poda.cz/rd_cenik.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
14.8.11 15:10
zuzanasinova píše:
záleží asi odkud jsi?
my máme firmu PODA, platíme 500Kč měsíčně, akorát nám neustále zvyšují rychlost přenosu za tu cenu. Perfektně běží bez nejmenších problémů.
ale nevím, jestli nejsou jen tady u nás, Moravskoslezský kraj
http://www.poda.cz/rd_cenik.php

ahoj já sem právě s Plzenskýho kraje, to asi tu nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.8.11 15:14

Urcite bych se podivala na nabidku mistnich poskytovatelu. Vetsinou je velka konkurence, tak se snazi mit dobrou rychlost a kvalitni prenos za rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.8.11 15:40

Ahojky,mi jsme taky z okolí Plzně,a máme taky od O2,zatím jsme spokojený,máme i televizi od nich.Dřív jsme měli místní firmu a byli sa,ý problémy.Můžu vědět odkud jsi?napiš dyžtak do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
14.8.11 16:07

Ahoj, zkus si zjistit, jestli maji u vas rozvody UPC. Maji ted v akci 10 Mb za 299kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
14.8.11 16:08

My máme Starnet,platíme necelých 350 kč a data jsou neomezený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
14.8.11 16:13

Máme taky od O2, internet ADSL a platíme snad kolem 500 Kč/měsíc. S tím zrušením je to fakt, že ti to pak nechají za tu původní cenu. Ségra jim to taky tak udělala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.8.11 16:26

Máme místní net a platíme 300KČ měsíčně. Naprostá spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
14.8.11 16:48

UPC 100Mb za 999kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
14.8.11 17:15

Ahoj,podle té ceny co platíte máte internet opitimal běží max.8mb a standartně stojí 750kč měs.Změř si na netu skutečnou rychlost připojení.zadáš měření adsl rychlosti.Nevím kde bydlíš ale když píšeš že ti běží pomalu,tak asi špatná dostupnost a běží třeba jen 2mb.
Zavolej si na infolinku O2:800123456 a řekni,že vám to běží pomalu a že u vás byl prodejce od UPC a nabídl vám třeba 10mb za 450kč měs. a oni ti to zlevní - bez závazku. :palec: Také záleží na tom jestli máš k netu i O2 TV - ta bere rychlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
14.8.11 17:34

Holky a nevite jak je to u T.mobile?ja jsem si kupovala internet,prenosny,puvodne mel byt 4G,A po zapnuti doma mi bezi presne 236,8kb/s,no takze si dovedete predstavit tu ryychlost :-? volala jsem tam a oni rikali ze se s tim neda nic delat :twisted:

• Citovat
  • Upravit
3236
14.8.11 21:34
marra píše:
Holky a nevite jak je to u T.mobile?ja jsem si kupovala internet,prenosny,puvodne mel byt 4G,A po zapnuti doma mi bezi presne 236,8kb/s,no takze si dovedete predstavit tu ryychlost :-? volala jsem tam a oni rikali ze se s tim neda nic delat :twisted:
Marro bohužel ten net co máš má velkou nevýhodu v tom,že není adsl - nejde po kabelech ale jde vzduchem.Tj.při změně počasí,při velkém počtu napojených ve stejnou dobu,při bydlení v přízemí aj.Ti bohužel poběží pomalu.4G je max.rychlost a tu skoro nikdy nikdo nemá.Bohužel tím,že je to T-mobile jsi nahraná.Tam máš závazek tuším na 24měsíců a T-mobile Tě nepustí.Já měla takto Vodafone a byla to katastrofa ale závazek byl jen na 6měsíců.Nyní mám O2 a jsme spokojená.Bez TV mi běží 6mb a s Tv 3,5mb.Platím za něj 400kč měs.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová