Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já doporučuji buď wifinu, nebo net od někoho z místa bydliště. Ten je vždy nejlepší a nejlevnější. My máme wifinu za 360,–, rychlost 8000, fakt tak běží a za 3 roky 1 výpadek…
marra píše:
Holky a nevite jak je to u T.mobile?ja jsem si kupovala internet,prenosny,puvodne mel byt 4G,A po zapnuti doma mi bezi presne 236,8kb/s,no takze si dovedete predstavit tu ryychlostvolala jsem tam a oni rikali ze se s tim neda nic delat
Rychleji ti to ani nepoběží, nehledě na to, že tam jsou omezená data. Tohle není net, jen nouzové připojení.. Bohužel… ![]()
Wifi bych za nejlepší připojení nepovažovala
spíše adsl po kabelu a nebo v Praze je dostupný i wdsl či někde je tzv.optika
ta je nejlepší a běží až 100mb.
Jinak je pravda,že u přenosného netu máš omezená data.
Byla to špatná volba a k tomu strašnej operátor.
Já mám wifinu a je to jedno z nejlepších připojení, máme k ní i kabel… Takže z tvojí špatné zkušenosti nemůžeš paušalizovat ![]()
monikalysa píše:
Já mám wifinu a je to jedno z nejlepších připojení, máme k ní i kabel… Takže z tvojí špatné zkušenosti nemůžeš paušalizovat
Od koho ji máte?
Od místního „podnikatele“. Neznámá osoba jinde než u nás v městečku ![]()
holky dekuju moc za rady…pokoukam kde by tu bylo náký místní připojení,ale wifi se mi taky nezdá špatná..díky
jajinka veverka píše:
Ahoj…chci se zeptat jaký máte internet, jak jste s ním spokojení , kolik platíte atd. My máme net od O2, nu a jsou snim samý prblémy, věčně nejde, nebo jde pomalu a navíc nám ted navýšili cenu a 750 jen za net se mi zdá fakt moc.
Tak jestli by jste mi poradili jakej net je opravdu dobrej a za dobrou cenu.
Ahoj ráda bych se taky zeptala od koho je nejlepší internet v plzeňským kraji, myslim rychlej, levnej, co moc nepadá a jestli kabelový nebo bezdrátový připojení, chci to do notebooku
@monika32 píše:
Já doporučuji buď wifinu, nebo net od někoho z místa bydliště. Ten je vždy nejlepší a nejlevnější. My máme wifinu za 360,–, rychlost 8000, fakt tak běží a za 3 roky 1 výpadek…
Přesně tak. Muž dodává internet v místě bydliště. Bohužel nemůže dávat tak levně jako velcí operátoři, ALE! chodí to spolehlivě, mnohem větší data, minimum výpadků, a je po ruce když něco. Pak vždycky někdo chce levnější, muž to levně ji dát nemůže (my na tom ani nevyděláváme
) protože by to šlo z jeho kapsy
, takže přejdou k operátorovi a STRAŠNĚ SE DIVÍ na jak málo dat je to, jak to furt padá a pořád s tím něco je
![]()
@renda81 Kabel je jednoznačně spolehlivější. Tím nemyslím jen velké výpadky, ale i kvalitu připojení. A pokud už máte kabel zavedený do bytu, není co řešit. K bezdrátu potřebuješ někam dát anténu, kabel musíš dostat do bytu a i když nebude mít velké výpadky a hezkou cenu, pokud budeš dělat něco citlivějšího na kvalitu připojení, můžeš být nemile překvapená. Klasický bezdrát ovlivní často i pitomá mlha.
Jinak bezdrátově můžeš běhat doma v obou případech. Prostě pořídíš domu krabičku, které se říká bezdrátový router.
My máme UOC na kabel, a za asi 8měsíců, c ho máme, 1 výpadek celý večer, ale to prý bylo celostátní. JInak super ![]()
V Plzeňským kraji doporučuju Pilsfreečko. www.pilsfree.net. Neomezená rychlost daná jen vaším typem připojení a neomezená data. Výpadky minimální a to jsem na výpadek netu dost háklivá.