Jaký internet je dobrý?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
15.8.11 07:24

Já doporučuji buď wifinu, nebo net od někoho z místa bydliště. Ten je vždy nejlepší a nejlevnější. My máme wifinu za 360,–, rychlost 8000, fakt tak běží a za 3 roky 1 výpadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.8.11 07:28
marra píše:
Holky a nevite jak je to u T.mobile?ja jsem si kupovala internet,prenosny,puvodne mel byt 4G,A po zapnuti doma mi bezi presne 236,8kb/s,no takze si dovedete predstavit tu ryychlost :-? volala jsem tam a oni rikali ze se s tim neda nic delat :twisted:

Rychleji ti to ani nepoběží, nehledě na to, že tam jsou omezená data. Tohle není net, jen nouzové připojení.. Bohužel… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
15.8.11 09:11

Wifi bych za nejlepší připojení nepovažovala :-) spíše adsl po kabelu a nebo v Praze je dostupný i wdsl či někde je tzv.optika :-) ta je nejlepší a běží až 100mb.
Jinak je pravda,že u přenosného netu máš omezená data.
Byla to špatná volba a k tomu strašnej operátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.8.11 09:57

Já mám wifinu a je to jedno z nejlepších připojení, máme k ní i kabel… Takže z tvojí špatné zkušenosti nemůžeš paušalizovat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
15.8.11 13:38
monikalysa píše:
Já mám wifinu a je to jedno z nejlepších připojení, máme k ní i kabel… Takže z tvojí špatné zkušenosti nemůžeš paušalizovat :-P

Od koho ji máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.8.11 16:28

Od místního „podnikatele“. Neznámá osoba jinde než u nás v městečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
15.8.11 16:34

aha :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.8.11 22:36

holky dekuju moc za rady…pokoukam kde by tu bylo náký místní připojení,ale wifi se mi taky nezdá špatná..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
17.8.11 07:42
jajinka veverka píše:
Ahoj… :-) chci se zeptat jaký máte internet, jak jste s ním spokojení , kolik platíte atd. My máme net od O2, nu a jsou snim samý prblémy, věčně nejde, nebo jde pomalu a navíc nám ted navýšili cenu a 750 jen za net se mi zdá fakt moc. :cert: Tak jestli by jste mi poradili jakej net je opravdu dobrej a za dobrou cenu. :-)
  • muzes s nimi dohodnout vyraznou slevu
  • jake mas v okoli moznosti? (WiFi, kabelovka, optika) ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
17.12.12 19:46

Ahoj ráda bych se taky zeptala od koho je nejlepší internet v plzeňským kraji, myslim rychlej, levnej, co moc nepadá a jestli kabelový nebo bezdrátový připojení, chci to do notebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 19:52
@monika32 píše:
Já doporučuji buď wifinu, nebo net od někoho z místa bydliště. Ten je vždy nejlepší a nejlevnější. My máme wifinu za 360,–, rychlost 8000, fakt tak běží a za 3 roky 1 výpadek…

Přesně tak. Muž dodává internet v místě bydliště. Bohužel nemůže dávat tak levně jako velcí operátoři, ALE! chodí to spolehlivě, mnohem větší data, minimum výpadků, a je po ruce když něco. Pak vždycky někdo chce levnější, muž to levně ji dát nemůže (my na tom ani nevyděláváme :roll: ) protože by to šlo z jeho kapsy :nevim:, takže přejdou k operátorovi a STRAŠNĚ SE DIVÍ na jak málo dat je to, jak to furt padá a pořád s tím něco je ;) :! 8)

• Citovat
  • Upravit
7974
17.12.12 19:59

@renda81 Kabel je jednoznačně spolehlivější. Tím nemyslím jen velké výpadky, ale i kvalitu připojení. A pokud už máte kabel zavedený do bytu, není co řešit. K bezdrátu potřebuješ někam dát anténu, kabel musíš dostat do bytu a i když nebude mít velké výpadky a hezkou cenu, pokud budeš dělat něco citlivějšího na kvalitu připojení, můžeš být nemile překvapená. Klasický bezdrát ovlivní často i pitomá mlha.

Jinak bezdrátově můžeš běhat doma v obou případech. Prostě pořídíš domu krabičku, které se říká bezdrátový router.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.12.12 20:33

My máme UOC na kabel, a za asi 8měsíců, c ho máme, 1 výpadek celý večer, ale to prý bylo celostátní. JInak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyzxyz
17.12.12 20:51

V Plzeňským kraji doporučuju Pilsfreečko. www.pilsfree.net. Neomezená rychlost daná jen vaším typem připojení a neomezená data. Výpadky minimální a to jsem na výpadek netu dost háklivá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová