Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, koukala jsem předběžně na kočárky, ale přijde mi, že všechny jsou šedé nebo černé, a to nechci. Když už narazím na nějaký růžový, tak je až moc růžový. Nevím jaký vybrat
Jaký kočár jste měly pro holčičky vy? Děkuji za inspiraci
Modrý.
Vybírala jsem ho tak, aby se hodil k mé maličkosti a ne podle pohlaví miminka. Ta modrá mi „slušela“ nejvíc.
Měla jsem celý červený, líbí se mi třeba i bílý v kombinaci s něčím - květy, puntíky…
Já měla béžovohnědý. I pro kluka i pro holku. Popravdě, ty vyloženě růžové přeslazené se mi nelíbí. Působí to na mě jak kočárek pro panenky a podle mě je kočárek doplněk hlavně rodičů
@Aduš8 no právě, jsou až moc růžové, a to je strašné, o nějakém béžovém taky uvažuju, ale zase mám strach aby za chvíli nebyl jako 🐷
@Hanina92 my jsme měli spíš takovou zlatavě béžovou, a hnědý melír. Nebylo na něm vidět vůbec nic.
Já jsem teda vybírala podle vlastností a ne podle barvy. K čemu bude ideální barva když to bude šunt?
@Hanina92 píše:
@modravlocka dobrý přístup
Přece nebudu v červeném kabátě tlačit růžový kočár.
![]()
Však nemusíš kupovat zrovna růžový. Mně se třeba moc líbí kombinace šedé a k tomu světle růžové doplňky, třeba fusak, deka a tak. Tak jako tak bych vybrala nějakou univerzální barvu, klidně i tu červenou, béžovou…Může se klidně stát, že se ti místo slibované holky narodí kluk (stalo se sestřenici) a co pak s růžovým kočárem? ![]()
Z původní myšlenky koupit neutrální barvu jsme dospěli k červenému kočárku
Nakonec odvozil tři holky ![]()
@Hanina92 píše:
@Aduš8 no právě, jsou až moc růžové, a to je strašné, o nějakém béžovém taky uvažuju, ale zase mám strach aby za chvíli nebyl jako 🐷
Vyber takový, který se dá dobře stáhnout a vyprat. Můžeš dokoupit růžový fusak, podložku do kočár.
@Hanina92 píše:
Ahoj holky, koukala jsem předběžně na kočárky, ale přijde mi, že všechny jsou šedé nebo černé, a to nechci. Když už narazím na nějaký růžový, tak je až moc růžový. Nevím jaký vybratJaký kočár jste měly pro holčičky vy? Děkuji za inspiraci
inspiruj se tady ![]()