Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cybex Aura fix 2017?
Přidejte zkušenost s Cybex Aura fix 2017Na mě už je ta masle asi moc, ale jestli nevadi chlapovi, tak proč ne. ![]()
Já osobně bych nebrala ani jeden. Jsou strašně moc holčičí, krásné, ale moc holčičí a já chtěla vždycky dvě děti a nechtěla počítat s variantou, že budou obě dvě stejného pohlaví. Takže jsem vybrala šedý a dozdobila si ho vložkama a takovýma barevnýma věcma, které můžu změnit, když se narodí něco jiného.
Ale pokud trváš na výběru z těch dvou, tak se mi rozhodně líbí víc ten červený s mašlí.
@umik @pikola
Diky na nazor! Je mi jasne, ze ani jeden se netrefuje do vetsinoveho vkusu. Mne se ale ta soucasna moda jednobarevnych, vesmes cernych a tmavych kocaru proste nelibi, no.
Moje maminka taky mela vzdycky pry nejbarevnejsi kocar na vsi, tak jsem asi po ni. ![]()
Raději ten první, i když já bych nebrala ani jeden. Na tom druhém už chybí akorát obrázek Minnie, přijde mi dost kýčovitý.
Pardon, ale kýč jsou oba. Ten první je menší zlo, co se designu týče, ale zase světlej kočár - z toho se zblázníš (pokud teda nebudeš mít dítě, co bude skleníková květinka, co se nebude smět zamazat, chodit v blátě nebo třeba v kočárku svačit) ![]()
PS: všechny moje kamarádky, co mají tenhle Priam, nakonec kupovaly ještě druhý kočár na výlety, dovolené atd, protože s tenhle je mimo město absolutně nepoužitelný.
@LilyJane Diky na nazor! Ja popravde myslela, ze pak poslu kocar dal.
To je bezne, si kocar schovavat? To me popravde nenapadlo, vsechny moje kamaradky prodavaly.
Diky za tip, to me nenapadlo. Ten spring blossom maji i v cerne, to by bylo mozna opravdu praktictejsi. ![]()
Moje kamaradka ma prave Priam a je spokojena, parkrat jsem s nim byla venku a dobry. Nazivo se tedka moc kocary jinak vyzkouset nedaji, no.
Nevis nahodou, proc konkretne je neprakticky? Jakoze kolecka nestihaji jiny teren nebo proc?
@Anonymní píše:
@LilyJane Diky na nazor! Ja popravde myslela, ze pak poslu kocar dal.To je bezne, si kocar schovavat? To me popravde nenapadlo, vsechny moje kamaradky prodavaly.
No ono záleží jak rychle po sobě děti máš
Pokud je máš třeba do dvou let, tak by bylo škoda prodávat kočár a kupovat nový, když ti v něm dítě ještě jezdí. Moje dvě děti budou mít rozdíl necelých 2 let, takže prostě vyhodím staršího ze sporťáku, prdnu tam zpět korbu a jenom přidám stupátko ![]()
Pokud druhé dítě neplánuješ nějak brzy, tak samozřejmě pak můžeš kočár prodat a koupit nový. Mi to ale přijde líto, protože takový cybex je hodně pěkný ale taky docela drahý a za tu samou částku už ho neprodáš a kupovat pak zase znova nový a drahý kočárek by se mi fakt nechtělo.
@Anonymní píše:
@vedma007Diky za tip, to me nenapadlo. Ten spring blossom maji i v cerne, to by bylo mozna opravdu praktictejsi.
Moje kamaradka ma prave Priam a je spokojena, parkrat jsem s nim byla venku a dobry. Nazivo se tedka moc kocary jinak vyzkouset nedaji, no.
Nevis nahodou, proc konkretne je neprakticky? Jakoze kolecka nestihaji jiny teren nebo proc?
No hele já bych po zkušenostech s dvěma dětma do bílého kočáru fakt nešla
Přesně tak - ten kočár není vůbec odpružený, takže stačí i malý terén a dítě se v tom natřásá. Já úplně nevím, doma ho nemám, ale tři kamarádky si ho v poslední době koupily a fakt všechny pak kupovaly buď Thule nebo BOBa jako druhý kočár
Ono je to i logické - tahle malá kolečka na terén stavěná prostě nejsou, to je kočár do nákupáků a do města (i když zrovna i na návštěvu pražského staroměstského náměstí si jedna z těch kamarádek také stěžovala, že na těch kočičích hlavách to nebylo nic moc). Takže je to o tom, kde ty s ním plánuješ jezdit.
Příspěvek upraven 24.03.21 v 10:44
Ahoj vsichni,
rozhoduju se mezi dvema barevnymi variantami kocarku Cybex a nemuzu se definitivne rozhodnout. Kocarek bude Cybex ePriam, to jsem uz rozhodnuta,
Puvodne jsem mela vybranou variantu Spring Blossom Light s ramem v Rose Gold, ale ted jsem zjistila, ze maji navou kolekci Petticoat, ktera se mi take libi.
Tady ten prvni:
https://www.naturalbabyshower.co.uk/…ring-blossom
A tady druhy: https://www.naturalbabyshower.co.uk/…ex-petticoat
Je ten cerveny kocar s masli uz moc velky kyc? Co rikate vy? Dva kocary urcite nechci, takze rozhodnout se musim
Jinak cekame holcicku a manzelovi je barva kocaru fuk.
Poprosim o zachovani anonymu, zijeme v zahranici a rodina jeste o prirustku nevi.