Kočárek Cybex?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.3.21 10:51

@Sofie2013 To je kolekce Minnie, trefila ses :mrgreen: Vyrobena puvodne pro Katy Perry.

Jinak ja se priznam, ze Minnie teda nemusim, ale jinak jsem dost holcici a princeznovska. :oops: Nosim jenom saty a sukne a tak. Vim, ze to neni ted moc in, ale proste ja takova jsem a jsem s tim spokojena. :nevim: Punktikovanou mam tak pulku satniku a kytickovanou druhou :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3355
24.3.21 10:55

Jestli nějaký z těch dvou, tak ten první. Ten druhy je i na mě moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.21 10:56
@vedma007 píše:
No hele já bych po zkušenostech s dvěma dětma do bílého kočáru fakt nešla :lol: Přesně tak - ten kočár není vůbec odpružený, takže stačí i malý terén a dítě se v tom natřásá. Já úplně nevím, doma ho nemám, ale tři kamarádky si ho v poslední době koupily a fakt všechny pak kupovaly buď Thule nebo BOBa jako druhý kočár :nevim: Ono je to i logické - tahle malá kolečka na terén stavěná prostě nejsou, to je kočár do nákupáků a do města (i když zrovna i na návštěvu pražského staroměstského náměstí si jedna z těch kamarádek také stěžovala, že na těch kočičích hlavách to nebylo nic moc). Takže je to o tom, kde ty s ním plánuješ jezdit.Příspěvek upraven 24.03.21 v 10:44

Diky za zkusenosti, o prakticnosti svetleho kocaru fakt jeste popremyslim.

Jinak hory uplne slezat neplanuju a i ty moznosti dovolene jsou v soucasne dobe dost omezene, takze to ze zacatku vypada jenom na mesto. :think: Ale nahlodala jsi mne. Vybirat kocar online je fakt naprd.

• Citovat
  • Upravit
2895
24.3.21 11:10

Na me ta masle je uz fakt moc, vzala bych ten kvetinovy :) pripadne tmavy kvetinovy.
Ja po tehle “crazy” Cybexech ted take koukala, ale nakonec jsem se rozhodla pro jednobarevnou variantu - cerveny Ferrari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.21 12:06

@Maggdallena A muzu se zeptat, jesli s nim jsi spokojena? Potvrdila bys, ze je to kocar pouze do mesta a na vyletech a v terenu nekomfortni?

• Citovat
  • Upravit
2895
24.3.21 12:16

Zatim jeste ceka a vzala jsem nakonec Balios. Vylozene terenni to nebude, ale videla jsem jak Balios tak Priam na “lesnich” cestach a polnackach a prislo mi to v pohode. Realitu uvidim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.21 12:44

@Maggdallena Diky za zpravu. Ja jsem hodne zvedava na ten elektricky pohon, treba to v terenu pomuze.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
24.3.21 15:21

Ten druhej, tam mi pripada, ze to designer schvalne prepisk, takze uz je to ulet. Na druhou stranu s kvetama budes ted totalne in ;)

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
24.3.21 15:23
@Anonymní píše:
@Sofie2013 To je kolekce Minnie, trefila ses :mrgreen: Vyrobena puvodne pro Katy Perry.Jinak ja se priznam, ze Minnie teda nemusim, ale jinak jsem dost holcici a princeznovska. :oops: Nosim jenom saty a sukne a tak. Vim, ze to neni ted moc in, ale proste ja takova jsem a jsem s tim spokojena. :nevim: Punktikovanou mam tak pulku satniku a kytickovanou druhou :mrgreen: :mrgreen:

Prosim te, bud v klidu, vetsina holek ma driny, triko, bundu tenisky a polskej kocar, aspon tady teda…ja bych se za tebou urcite otocila a usmala. Bud sva :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2276
24.3.21 18:31

Kouknete na youtube…Trendy baby tam maji spoustu videi, kde popisuji mraky kocarku. Treba vam to pomuze ve vyberu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
24.3.21 18:42

Hlavni je, aby se libil tobe a pokud se k tobe hodi tak proc ne. Je fajn byt jiny. Vubec bych neresila, ze v nem treba jednou nebude moc jezdit kluk, nebo ze nebude moderni nebo neco podobneho. Res co je ted ;) A jestli je tatinkovi opravdu fuk, ze pripadne bude chodit s kocarkem s masli… toho jedineho bych resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.3.21 20:15

Za mě spíš ten květinový, v tom druhém vidím Minnie, kterou fakt nemusim. Já mám teda nudnou šedou, 😁 ale s Priam jsem byla moc spokojená, nechala jsem na další dítě. Jezdila jsem hlavně po městě, ale i po lesních cestách a dal to. Podvozek i korba vypadají jako nový. Pokud nebudeš jezdit fakt nekde v terénu, tak myslím, ze v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.21 20:36

Já, kdybych na 1000% věděla, že to bude holka tak bych brala ten červený s mašlí…i když si myslím, že ten můj chlap by s ním asi nechtěl jezdit venku :lol: :lol:
Jenže co když ti teď řeknou, že je to holka a pak se ti narodí kluk?? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
26.3.21 09:09

Z těchhle dvou bych brala ten s mašlí. Sama jsem hodně usedlá a volím jednoduché barvy, ale kdybych měla víc odvahy, tak neváhám :) Ten s květinami se mi nelíbí vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.3.21 14:16

Ten červený se mi nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie