Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cybex Aura fix 2017?
Přidejte zkušenost s Cybex Aura fix 2017Jestli nějaký z těch dvou, tak ten první. Ten druhy je i na mě moc. ![]()
@vedma007 píše:
No hele já bych po zkušenostech s dvěma dětma do bílého kočáru fakt nešlaPřesně tak - ten kočár není vůbec odpružený, takže stačí i malý terén a dítě se v tom natřásá. Já úplně nevím, doma ho nemám, ale tři kamarádky si ho v poslední době koupily a fakt všechny pak kupovaly buď Thule nebo BOBa jako druhý kočár
Ono je to i logické - tahle malá kolečka na terén stavěná prostě nejsou, to je kočár do nákupáků a do města (i když zrovna i na návštěvu pražského staroměstského náměstí si jedna z těch kamarádek také stěžovala, že na těch kočičích hlavách to nebylo nic moc). Takže je to o tom, kde ty s ním plánuješ jezdit.Příspěvek upraven 24.03.21 v 10:44
Diky za zkusenosti, o prakticnosti svetleho kocaru fakt jeste popremyslim.
Jinak hory uplne slezat neplanuju a i ty moznosti dovolene jsou v soucasne dobe dost omezene, takze to ze zacatku vypada jenom na mesto.
Ale nahlodala jsi mne. Vybirat kocar online je fakt naprd.
Na me ta masle je uz fakt moc, vzala bych ten kvetinovy
pripadne tmavy kvetinovy.
Ja po tehle “crazy” Cybexech ted take koukala, ale nakonec jsem se rozhodla pro jednobarevnou variantu - cerveny Ferrari.
@Maggdallena A muzu se zeptat, jesli s nim jsi spokojena? Potvrdila bys, ze je to kocar pouze do mesta a na vyletech a v terenu nekomfortni?
Zatim jeste ceka a vzala jsem nakonec Balios. Vylozene terenni to nebude, ale videla jsem jak Balios tak Priam na “lesnich” cestach a polnackach a prislo mi to v pohode. Realitu uvidim:-)
@Maggdallena Diky za zpravu. Ja jsem hodne zvedava na ten elektricky pohon, treba to v terenu pomuze.
Ten druhej, tam mi pripada, ze to designer schvalne prepisk, takze uz je to ulet. Na druhou stranu s kvetama budes ted totalne in ![]()
@Anonymní píše:
@Sofie2013 To je kolekce Minnie, trefila sesVyrobena puvodne pro Katy Perry.Jinak ja se priznam, ze Minnie teda nemusim, ale jinak jsem dost holcici a princeznovska.
Nosim jenom saty a sukne a tak. Vim, ze to neni ted moc in, ale proste ja takova jsem a jsem s tim spokojena.
Punktikovanou mam tak pulku satniku a kytickovanou druhou
![]()
Prosim te, bud v klidu, vetsina holek ma driny, triko, bundu tenisky a polskej kocar, aspon tady teda…ja bych se za tebou urcite otocila a usmala. Bud sva ![]()
Kouknete na youtube…Trendy baby tam maji spoustu videi, kde popisuji mraky kocarku. Treba vam to pomuze ve vyberu ![]()
Hlavni je, aby se libil tobe a pokud se k tobe hodi tak proc ne. Je fajn byt jiny. Vubec bych neresila, ze v nem treba jednou nebude moc jezdit kluk, nebo ze nebude moderni nebo neco podobneho. Res co je ted
A jestli je tatinkovi opravdu fuk, ze pripadne bude chodit s kocarkem s masli… toho jedineho bych resila.
Za mě spíš ten květinový, v tom druhém vidím Minnie, kterou fakt nemusim. Já mám teda nudnou šedou, 😁 ale s Priam jsem byla moc spokojená, nechala jsem na další dítě. Jezdila jsem hlavně po městě, ale i po lesních cestách a dal to. Podvozek i korba vypadají jako nový. Pokud nebudeš jezdit fakt nekde v terénu, tak myslím, ze v pohodě.
Já, kdybych na 1000% věděla, že to bude holka tak bych brala ten červený s mašlí…i když si myslím, že ten můj chlap by s ním asi nechtěl jezdit venku
![]()
Jenže co když ti teď řeknou, že je to holka a pak se ti narodí kluk??
![]()
Z těchhle dvou bych brala ten s mašlí. Sama jsem hodně usedlá a volím jednoduché barvy, ale kdybych měla víc odvahy, tak neváhám
Ten s květinami se mi nelíbí vůbec ![]()
@Sofie2013 To je kolekce Minnie, trefila ses
Vyrobena puvodne pro Katy Perry.
Jinak ja se priznam, ze Minnie teda nemusim, ale jinak jsem dost holcici a princeznovska.
Nosim jenom saty a sukne a tak. Vim, ze to neni ted moc in, ale proste ja takova jsem a jsem s tim spokojena.
Punktikovanou mam tak pulku satniku a kytickovanou druhou