Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj Chtěla jsem se Zeptat kdo ma kaký názor na kapičky Infacol.A nemůžou se stát návykové?Dekuji za odpovědi. ![]()
U syna, když byl ještě nelezoucí mimino, fungovaly podobně dobře jako Sab v kombinaci s úlevovým cvičením a nošením. Návykovosti bych se při dodržení způsobu a frekvence použití uvedené v příbal. letáku nebála.
Nezabíraly. Měli jsme je a absolutně nepomohly. Nakonec jsme dávaly Sab Simplex. Návykovosti bych se nebála.
Nám pomáhaly
střídala jsem je se sap simplex a žádný návyk jsem nezaznamenala
.Myslím že je to individuální na každé dítko zabírá něco jiného
Infacol je naprosto to samé co Sab simplex (stejná účinná látka), proto úplně nechápu jejich střídání. Já používala Infacol z toho důvodu, že oproti Sabu se líp podává (kapátkem přímo do pusinky). Náš prcek trpěl na prdíky hodně a dýl než většinou psané 3 měsíce, takže nic z toho, co jsem dávala, nezabíralo na 100%, ale určitě pomohli ke zmírnění. Návykovosti bych se taky nebála, nedávají se tak dlouho.
Ahoj, simetikon se nevstřebává, tudíž není návykový a nelze jím předávkovat.
Spíš zkušenost,ne? Já tu nejlepší,Sab Simplex nezabral,Infacol bezvadně,jen je opravdu třeba ho podávat před každým krmením.
Nám taky pomohl u staršíhho syna Infacol - Sab ani Baby calm ne. A fakt je super podávání, přímo kapátkem, je to praktické. Teď zkoušíme i na mladšího, ale na něj asi bude zabírat zas něco jiného.
Návykové to není, nevstřebává se to, projde to.