Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky. Já jen myslel, jestli jste někdo neobjevil něco, co pro vás dobře funguje.
Manželka se sexu ráda věnuje, se mnou nebo i o samotě, ale nechce se o ničem sexuálním bavit, necítí se při tom dobře.
Hele - paralelně s výběrem hraček - zkuste posilovat pánevní dno - ideálně oba. Zejména jí to pomůže právě v tom, aby byla „užší“ a vnímavněšjí - chce to používat ke cvičení buď kegelovy činky/venušiny kuličky.
Počáteční teplotu řešte tím, že dáte hračku do teplé vody. Tedy pokud je vodě odolná.
Na postupný a citlivý tréning komunikace o sexu je fajn tahle kniha (je psaná velmi vkusně)
@Ou
Díky mnohokrát za radu, to zní rozumně.
Ostatně není to poprvé, co zrovna od Tebe jsem to dostal radu, která je myšlená upřímně a dá se použít. Opravdu se v tom vyznas, nejsi náhodou sexuolog / sexuoložka?
Legrace je, že zrovna tuhle knihu už pár let v knihovně máme. Já do ní koukal, manželka ne. Pokusím se ji najít, oprasit a tak nějak prostě položit do ložnice… Třeba si ji vezme do ruky.
Manželku miluju a i po 25 letech mě pořád vzrušuje. Na povídání jen tak o vylepšování sexuálního života ale vůbec není. Asi chápeš, že nemůžu jen tak přijít a navrhnout, hele, co kdybychom se pokusili si posílit pánevní dno, byla bys pak při styku užší…
Ona bere sex jako něco spontánního, přírodního, o čem se nesmí přemýšlet a plánovat. Já naopak k těm nekonečným rozborům mám sklony (vím, je to špatně, už se to snažím nedělat) a ona to pozná už na míle daleko. Aby taky ne, po 25 letech…:)
Jak bys Ty nebo i Vy ostatní začali takový nenásilný hovor o sexu?
@Daidalos73 píše:
@Ou
Díky mnohokrát za radu, to zní rozumně.Ostatně není to poprvé, co zrovna od Tebe jsem to dostal radu, která je myšlená upřímně a dá se použít. Opravdu se v tom vyznas, nejsi náhodou sexuolog / sexuoložka?
Legrace je, že zrovna tuhle knihu už pár let v knihovně máme. Já do ní koukal, manželka ne. Pokusím se ji najít, oprasit a tak nějak prostě položit do ložnice… Třeba si ji vezme do ruky.
Manželku miluju a i po 25 letech mě pořád vzrušuje. Na povídání jen tak o vylepšování sexuálního života ale vůbec není. Asi chápeš, že nemůžu jen tak přijít a navrhnout, hele, co kdybychom se pokusili si posílit pánevní dno, byla bys pak při styku užší…
Ona bere sex jako něco spontánního, přírodního, o čem se nesmí přemýšlet a plánovat. Já naopak k těm nekonečným rozborům mám sklony (vím, je to špatně, už se to snažím nedělat) a ona to pozná už na míle daleko. Aby taky ne, po 25 letech…:)
Miláčku líbí se ti to takhle? A o tři centimetry doleva, je to lepší? A když se posunu takhle?
![]()
@Daidalos73 píše:
@OuOna bere sex jako něco spontánního, přírodního, o čem se nesmí přemýšlet a plánovat. Já naopak k těm nekonečným rozborům mám sklony (vím, je to špatně, už se to snažím nedělat) a ona to pozná už na míle daleko. Aby taky ne, po 25 letech…:)
Tohle mi úplně mluví z duše. Naprosto přesně jako u nás. ![]()
@Pan Jan
Opravdu? A jak se to u vás projevuje?
U nás třeba tak, že manželka si posledních x let nikdy neřekne o sex. Když ale večer v posteli po několika dnech od posledně prostě začnu s předehrou, tak ve čtyřech případech z pěti zvlhne, chce mě do sebe a končí to velikým och a aaach… Ale sama s tím nikdy nepřijde.
Já se tedy ještě místních dám zeptám, jaký materiál vám přijde, že v sobě cítíte nejvíc podobně jako penis? Silikon??
@Daidalos73 No úplně přesně jak to máte Vy. Ona by chtěla ale neřekne si o to. Musím téměř vždy já začít a vyvinout aktivitu. A ani se nechce bavit o sexu ale má ho ráda. A když jí řeknu že mi má říct co chce a já jí to udělám tak mi řekne že na to musím přijít sám.
ale jinak je fakt poklad. ![]()