Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Krasný večer, má otázka je jasná. Chápu, že konícky jsou pro lidi důležité, ale u nás doma začal byt extrem. Přítel má kamaráda, který ho přivedl k jednomu koníčku, na tom není nic spatného, kdyby za prvé nestál tolik peněz a za druhé nás s dětmi nenechával muž pořád samotné. Přijde mi jako kdyby mu preskočilo a dokonce i u kamarádů na návštěvě se nedokáže bavit skoro o ničem jiném. Teď to dopadlo u nas tak, že manžel jede z práce rovnou za tím svým koníčkem, dojíždí 40km do Prahy, takže navic jeste cesta a přijíždí kolem 10 vecer. Doma s prominutím naháze špinavý pradlo, sežere co je a jde spát. Ráno vstava na 5 do prace. 1×za 2 mesice jede dokonce na cely vikend pryč. Řekl mi, že to, že máme deti neznamená, že zahodí celý svuj život. O tom, že já se nikam nedostanu tady ani nemusí byt řeč, ale me to neva, rada jsem s detmi a venuji se jim. Jsem na MD, takže nemusim řešit praci ale do budoucna si to neumim predstavit.
Co vase koníčky?
Kolikrát týdně jezdí za tím koníčkem rovnou po práci?
A vydělává aspoň pořádně? Jinak nechápu, k čemu je ti dobrý.
@divine woman píše:
A vydělává aspoň pořádně? Jinak nechápu, k čemu je ti dobrý.
To je taky otázka, jak moc to zasahuje do rozpočtu…
Ne, tohle mi prijde pres caru. Muj muz ma taky konicky, ale kdyz se narodil syn, zorganizoval si to tak, aby s nami byl.
Aby ti za rok nerekl, ze jen sedis doma. Ze ta holka z konicku je super a zije, ne jako ty.
A ty zadny konicek nemas?
Tak urcite mu to muzes zakazat, nicmene nevim zda uspejes, kdyz mu ho nefinancujes ![]()
No řekla bych mu to samé, že to, že máme děti, tak zase nezahodím já svůj život…takže se hezky časově podělíme…jinak může být klidně samostatná jednotka…
@Chytrak píše:
Tak urcite mu to muzes zakazat, nicmene nevim zda uspejes, kdyz mu ho nefinancujes
Měla bych, ale nemuzu, nema mi kdo hlídat…A to neni vymluva.
Nedělá paragliding? To jsou přesně takový debil. ové…jak sekta, nic jinýho neexistuje než padák.
@jkra píše:
Aby ti za rok nerekl, ze jen sedis doma. Ze ta holka z konicku je super a zije, ne jako ty.
Jo, to ze se o nic nezajimam, uz tady bylo. Jenze ja mam na 1.místě děti a co si budeme povidat, je to od rána kolotoč.
@Chytrak on se těžko pěstuje nějaký koníček, když chlap je věčně fuč a nemáš hlídání pro děti.
@Chytrak píše:
Tak urcite mu to muzes zakazat, nicmene nevim zda uspejes, kdyz mu ho nefinancujes
Určitě má a děti se zatím obstarají samy, ty chytráku
Jinak, já jsem měla jednoho koníčka - doslova vášeň, jezdila jsem po práci třikrát týdně a už to mi přišlo dost blbé vůči tehdejšímu příteli, že přitáhnu domů až večer a unavená. A to jsme neměli děti, u kterých by byl on uvázaný.
@Anonymní píše:nojo, ale meli byste se stridat. Uz ted jsi vybaveni domacnosti. Bohuzel.
Jo, to ze se o nic nezajimam, uz tady bylo. Jenze ja mam na 1.místě děti a co si budeme povidat, je to od rána kolotoč.
Krasný večer, má otázka je jasná. Chápu, že konícky jsou pro lidi důležité, ale u nás doma začal byt extrem. Přítel má kamaráda, který ho přivedl k jednomu koníčku, na tom není nic spatného, kdyby za prvé nestál tolik peněz a za druhé nás s dětmi nenechával muž pořád samotné. Přijde mi jako kdyby mu preskočilo a dokonce i u kamarádů na návštěvě se nedokáže bavit skoro o ničem jiném. Teď to dopadlo u nas tak, že manžel jede z práce rovnou za tím svým koníčkem, dojíždí 40km do Prahy, takže navic jeste cesta a přijíždí kolem 10 vecer. Doma s prominutím naháze špinavý pradlo, sežere co je a jde spát. Ráno vstava na 5 do prace. 1×za 2 mesice jede dokonce na cely vikend pryč. Řekl mi, že to, že máme deti neznamená, že zahodí celý svuj život. O tom, že já se nikam nedostanu tady ani nemusí byt řeč, ale me to neva, rada jsem s detmi a venuji se jim. Jsem na MD, takže nemusim řešit praci ale do budoucna si to neumim predstavit.
Co vase koníčky?