jaký nočník?

2923
13.6.05 11:01

jaký nočník?

I když náš loupežník bude mít teprve rok a s nočníkem nijak zatím nespěchápe( ke zděšení příbuzenstva a spol. :P ), stejně jsem si říkala, že už bych se mohla pídit po tom, jaký koupíme. Vím, že by měl být pohodlný, ale jak to odhadnout? Jaké máte kdo ,prosím, pozitivní zkušenosti s typem nočníků?
Díky Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
13.6.05 11:06

Čau Veru!

Naše Andulka má nočník s řídítkama a vpředu s hlavou králíka nebo nějaké jiné příšerky a nemůžu si ho vynachválit. Dobře se ji tam sedí, chytí se říditek a je spokojená.

Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
13.6.05 11:48

Ahoj Veru,

Mám tři děti, pár nočníku jsme už vyzkoušeli a já jsem pro klasický nočník. U chlapečka dávej pozor na to, aby měl dostatečně vysoké takové to jak má mezi nožkama když sedí. Syn to měl totiž nízké a čůral ven.
Měli jsme i ten s těmi řidítky, ale nám absolutně nevyhovoval. Ty řidítka jsou totiž sice pěkná, dítě si s nimi vyhraje, ale musíš ho pokaždé svlíkat, když ho tam chceš po:,–(it. Nemůžeš mu prostě jen stáhnout kalhotky. Já teda nepřišla na zbůsob jak tam dítě po:,–(it a nemuset mu svlékat tepláčky i bačkůrky. Obzvlášť pak v zimě to bylo na nic.
Máme i hrací nočník, nejsou ani drahé a na internetu jich seženeš spoustu, zatím ale nevím jak to bude fungovat. Chci začít syna učit až tak za 14 dní.

Myslím že sama příjdeš na to jaký vám bude vyhovovat. Nočníčky jsou celkem levná záležitost a my jich měli vždy víc, jeden na doma a pak ještě vždy jeden u každé babičky.

Pa Simunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.6.05 11:59

Ahojky,
ja jsem taky jednoznacne pro obycejny nocnik. Mame i takovy ve tvaru auta, ale mala na nem vubec sedet nechce. Na jedne navsteve jsme vyzkouseli taky ten s riditkama a ani to nemelo uspech. Na ten obycejny chodime naprosto v pohode, nejsou problemy.

Pa Lucka a Niky (15m)
http://nikolinka.wz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
13.6.05 13:17

Ahojky,
my máme úplně obyčejný - modrý s kachnou. Prodávajího např. v Tescu v různých barvách. Vpředu je zvýšený, takže je použitelný i pro kluky. Ten s řidítky se mi sice líbí, ale přijde mi nepraktický. Ale myslím, že ta řidítka jdou odendat. Aspoň u toho, který jsem viděla já. Asi bych nekoupila moc malinký nočník. Měli je na plavání a všechny děti měly pak na zadečku červené kolečko, jak se tam tísnily. :cry:
Máme ještě redukci na WC prkýnko z OBI za cca 80,–Kč. V dětských obchodech ji mají od 150,– do 250,– Kč. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
13.6.05 14:04

Tak malej ted konečně sám začíná nočník používat, jsou mu bez pár dní dva roky. Zkoušeli jsme snad veškeré typy nočníků, ale má problém se na ně vůbec vejít, takový ten klasický malinký - vůbec, pindík mu kouká ven. Všechny ty autíčka a hroši - ten samý případ. Běžný nočník se zvýšeným okrajem - musím u něho stát a celou dobu mu ho tam zastrkovat, jinak vše jde ven - prakticky se na něm nemůže hnout, když je naštelovaný. Domů jsme koupili ten nejlevnější nočník od Chicca - je opravdu velký, a z 60% si tam sám dokáže sednout tak, aby načůral všechno dovnitř. Jinak stejně většinou skončí kus v koberci… ale větší nočník už jsem neviděla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
13.6.05 14:50

Ahoj Veru,
my máme také nočník s řídítkama a malému se na něj chodí dobře, pohodlně se mu na něm sedí. Je sice dražší, ale nám se vyplatil. Jsme s ním spokojeni.Nechtěl zase sedět na obyčejném nočníku, ten ho tlačil :( .

Zůza & Dáda (19 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.6.05 18:47

Ahojky,
taky máme úplně obyčejný nočník z Tesca jako Ariana- my ale zelený s kachničkou. Bez nejmenších problémů, kačenka se mu zalíbila a chodí čůrat zkrátka na „pipinku“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
13.6.05 21:10

Ahoj,
zkouseli jste nekdo ucit deti primo na zachod? Samozrejme s tim detskym prkynkem.
U nas je to ted aktualni tema - syn bude mit 15 mesicu, tak chceme pooooomalinku zacit. :wink: Ale koupelnu i zachod mame dost maly, takze jedine misto, kde by byl nocnik, je chodba a to se mi nechce :( tak jsem myslela, ze by jsme koupili rovnou tu redukci na prkynko…

Btw: jeste jeden dotaz - da se sehnat redukce k drevenemu prkynku? Vsechny, co jsme videli prodavat, jsou temer o 2 cm sirsi,nez nase prkynko :( :( :(

Diky moc!
Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
13.6.05 21:26

Eliško,
Lucinka si nočník sama nosí z koupelny, kde ho vymeju a nechám uschnout, do obýváku, sama se svlékne a udělá potřebu. Horší je, že to chce sama i odnášet na WC. :-) Občas si sedne na nočník i v koupelně. Dřevěné prkénko nemáme, takže nám pasuje klasika, ale s tím záchodem je to horší, protože si tam sama ještě nevyleze. Je to na ní vysoko i ze stupátka, takže pak musím já pomáhat a není tak samostatná.
Jestli vyrábějí i menší redukce nevím. Snad ji seženete a nebudete muset měnit prkénko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.6.05 08:10

Redukci na záchod máme, malýmu se děsně líbí - problém je v tom, že jestli se nevejde na nočník, tak na tu redukci už vůbec ne :( Je nějaký přerostlý. Ale zase na kraji záchodu bez redukce se zatím neudrží, i když by rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.05 00:02

Gandelion,
koupila jsem si k rodičům redukci a oni mají také dřevěné prkénko. Redukce byla o nějaký ten kousek větší a tak ji můj otec nahřál a napasoval to na to dřevěné prkénko, takže si upravil tvar. Teď se to tam dá normálně dát.
Snad jsem to napsala srozumitelně. Katka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure