Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
potrebovala bych radu ohledne odrazedla. Kuba bude mit za 4 dny rok a zacina tapkat.. ne sam ale za ruce nebo kolem nabytku, tak jsme se rozhodly ze mu koupime odrazedlo ale vubec nemam predstavu jake..... koukala jsem se na net a tam bylo auticka 4v 1 nebo jen vouzik a tak.. tak jsem se chtela zeptat ktere se osvedcilo vam a vasim prckum??
Maty + Kuba
Ahojky,
my máme motorku Enduro. http://www.planetahracek.cz/products_pf.php?…|maintype10|levela121|idp918&returnPage=1
Lucy na ní drandí jako šílená. Dělají je ve dvou velikostech. My máme tu větší. Na té menší by se jí už jezdilo špatně. Jezdí na ní od cca 18ti měsíců. To si jí pořád někde půjčovala, tak jsme jí koupili k Vánocům. To byl nej dárek. Radši si při nákupu vezmi malého s sebou a uvidíš co mu bude nejlépe vyhovovat. Nebo to ozkoušejte někde na hřišti, pokud to má být dárek.
ahoj,
my koupili malému odrážedlo v tescu- autíčko. Taky ho dostal k prvním narozeninám, proto jsme se rozhodli pro to auto. Kvůli stabilitě, je to řešené tak, že i když se opře o takové opěrátko vzadu, nepřevrátí se to. Má to volant, troubítko a pod sedačkou místo na hračky nebo něco stejně důležitého ( kamínky atd.
). No a další důvod byl ten, že malý miloval a miluje auta všeho druhu
.
Ahoj holky,
dekuju za odpovedi to auto je dobrej napad… v pondeli se vypravim do Tesca a podivam se na nabidku.. tak jeste jednou diky…
Maty
Taky doporučujem pro začátek auto a později motorku:)))))))))))
Bludička
Máme motorku, asi od 1 roku, velkou (jsem myslela, aby vydržela). Bejdřív jí to moc nešlo, ale ted má 18 m a jezdí pěkně, i zatáčí a couvá. Ale 4 kolky jsou lepší, jenže už máme motorku.