Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Spirig Daylong Baby SPF30?
Přidejte zkušenost s Spirig Daylong Ba...Měla jsem daylong, aktuálně mažu biodermou ve spreji, perfektně se roztírá ![]()
@Lucie 93 píše:
A dělají daylong v 50?
Je i 50.
Já používám na děti odmalička Daylong 30 a taky jsem moc spokojená. I u moře namažu jednou ráno, pak už celý den nemažu a jedou od moře po 14 dnech skoro se stejnou barvou kůže jako přijeli.
Ahoj maminky, oživuji diskuzi, vím, že jich je tady na toto téma víc, myslím, že jsem je i přečetla, ale přesto bych byla ráda za nějaké nové poznatky a zkušenosti s opalovacími přípravky pro děti. Můj syn jede poprvé k moři, s babičkou. Nebudu mít tedy možnost si hlídat jeho pobyt na slunci sama a tak sháním něco opravdu účinného. Tedy voděodolný krém, který opravdu chrání před sluncem. Nejradši bych jen s minerálními filtry, o chemických jsem četla jen negativa. Nejlépe vlastní zkušenosti s neopálenými dětmi ![]()
Pohledej v ostatních diskusich tady nebo si najdi poslední D test na dětské opalovaky, vychvalovaný Daylong dopadl dost blbe stejně jako i ostatní dražší výrobky, včetně Lancasteru (to mne teda naštvalo, člověk kupuje značku v domnění, ze platí za kvalitu a ono houby).
Ve stručnosti dopadly nejlépe levnější z DM drogerie a z Lidlu opalovací mléka…s oběma mám zkušenosti a obě jsou dobre ![]()
@Hanka1 díky, ten test jsem viděla a taky mě to zarazilo, přitom ten Daylong tady hodně maminek chválí, jak se jim děti vůbec nespálily a ani neopálily
Z DM mám Alverde, ale šíleně špatně se roztírá a hlavně nevím jak bude chránit u moře.
Alverde nam taky nevyhovoval pravé kvůli rozetirani, ale ty oranžové přípravky Kids jsou v pohodě, máme mléko i spray a pak se nam osvědčila taková ta tuhá tyčinky s 50 faktorem na nos, uši, víčka apod a navíc baví deti samotne se tím mazat…
Pro jistotu bych pořídila UV tričko a kratasky nebo overal, mají je třeba v Tchibu. Nam se osvědčily, sousedovic zrzavé světle deti se vrátily z Kypru stejně bílé jako odjizdely.. ![]()
@delice http://pripravky-na-opalovani. heureka. cz/daylong-baby-spf30-krem-50-ml/recenze/ mohu doporučit tento krém..je tak hustý, že stačí málo aplikací a drží!!Jako že opravdu drží! Akorát to roztírání je fakt mazec a dítě je tak trošku bílé, ale vzhledem k Vašim požadavkům ideální..
![]()
Po týdnu u moře přijel kluk krásně snědý… nejsem zastáncem přehněného mazání a pak podávání umělého vitamínu D. Kluka jsem mazala pouze při odchodu z hotelu dětskou 50 z DM drogerie. Dopoledne a odpoledne jsme trávili u vody zhruba 2 hodiny. Někdy jsem ještě během té doby jednou kluka mázla na těch nejchoulostivějších místech (ramena, obličej, uši).
@delice Já koupila dceři z DM Sundance med 50+ v bílé lahvičce s pumpičkou (200ml za asi 235,–) a teda musím říct, že má asi jen ty minerální filtry, protože když ji natírám, tak je úplně bílá
Myslím, že je dobrej. Píšou, že je na citlivou intolerantní pokožku, vhodné i při neurodermatitidě a pro diabetiky.
tak nějak bych si to představovala, ty Kids oranžové jsou taky z DM? O UV oblečku jsem přemýšlela ale „malýmu“ je už 5 let. Se starším jsem byla u moře v jeho dvou letech, ale hlídala jsem ho aby to nepřeháněl na slunci, mazala jsem ho Astrid 50 a v pohodě.
@tatianemma @Leniczka23 @wona děkuji za tipy a zkušenosti, pohledám a vyzkouším
@lucenka díky, prošmejdím DM
Sama bych to taky tolik neřešila, ale nebudu tam s ním a nevím, jak bude babička důsledná
@delice tak snad ho vždycky alespoň ped odchodem z hotelu mázne (pak fakt stačí asi jakákoliv 50). Dobrá je ještě kšiltovka s takovým tím „hadrem“ přes krk, ale jestli seženeš ve vaší velikosti. A samozřejmě nebýt venku přes poledne.
@lucenka určitě bude mazat, je poučená
tu kšiltovku už taky sháním.