Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Spirig Daylong Baby SPF30?
Přidejte zkušenost s Spirig Daylong Ba...@delice Jinak já pořád mažu a dcera je pěkně hnědá, ale moje mamka to třeba vůbec neřeší, ta by ji nemazala (má názor, že je horší mazat chemií než slunce
)… Jinak jsem se ptala v lékárně, že i když ji mažu, tak je hnědá a paní říkala, že to nevadí, že je hlavní, že ji mažu… Že má asi dobrej pigment. Ona má teda i hnědý oči a vlasy, takže se asi dobře opaluje.
@wona musím doufat, že babička mazat bude a nepřiveze mi černouška ![]()
Ráda bych obnovila diskuzi a poptala se jeslti bych tu nenašla maminku, která má vyzkoušený opalovací olej od Medi natur?
@Leona.Mirkova Co by tě zajímalo? Od loňského roku kupuju opalovací kosmetiku jenom od nich a nedala bych na ni teda dopustit. Je to něco nového a rozhodně se jim to povedlo.. Už kvůli tomu složení je pro mě super, konečně něco co není plné chemie, ale je to opravdu pro tělo prospěšné
Mě by právě zajímalo jestli se nemůžu spálit, když tam není přímo uvedený ten faktor?
@Leona.Mirkova Pokud dodržíš všechno, co tak píšou, tak se nespálíš
. Hlavně je potřeba opravdu dávat pozor v době, kdy to sluníčko pálí nejvíc. Za tu dobu co ho používáme tak se nestalo, že by se někdo znás „chytil“.
Já mám vyzkoušený zatím jen ten KaritenOil pro dospělé a jak píše Janka taky jsem s ním spokojená. Hlavně se mi líbí že krásně umocňuje opálení a to mlíko po opalování ho hodně dlouho udržuje.