Jaký opalovací krém

Máte zkušenost s Spirig Daylong Baby SPF30?

Přidejte zkušenost s Spirig Daylong Ba...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1906
4.8.14 22:29

@wona je mu pět let, to by mi už neprošlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
4.8.14 22:32

@delice Jinak já pořád mažu a dcera je pěkně hnědá, ale moje mamka to třeba vůbec neřeší, ta by ji nemazala (má názor, že je horší mazat chemií než slunce :roll: )… Jinak jsem se ptala v lékárně, že i když ji mažu, tak je hnědá a paní říkala, že to nevadí, že je hlavní, že ji mažu… Že má asi dobrej pigment. Ona má teda i hnědý oči a vlasy, takže se asi dobře opaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
4.8.14 22:32

@delice Jo aha :-D No to asi ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
4.8.14 22:35

@wona musím doufat, že babička mazat bude a nepřiveze mi černouška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leona.Mirkova
19.6.19 15:18

Ráda bych obnovila diskuzi a poptala se jeslti bych tu nenašla maminku, která má vyzkoušený opalovací olej od Medi natur?

• Citovat
  • Upravit
Janka50
20.6.19 23:01

@Leona.Mirkova Co by tě zajímalo? Od loňského roku kupuju opalovací kosmetiku jenom od nich a nedala bych na ni teda dopustit. Je to něco nového a rozhodně se jim to povedlo.. Už kvůli tomu složení je pro mě super, konečně něco co není plné chemie, ale je to opravdu pro tělo prospěšné

• Citovat
  • Upravit
Leona.Mirkova
4.7.19 08:09

Mě by právě zajímalo jestli se nemůžu spálit, když tam není přímo uvedený ten faktor?

• Citovat
  • Upravit
Janka50
4.7.19 08:28

@Leona.Mirkova Pokud dodržíš všechno, co tak píšou, tak se nespálíš :). Hlavně je potřeba opravdu dávat pozor v době, kdy to sluníčko pálí nejvíc. Za tu dobu co ho používáme tak se nestalo, že by se někdo znás „chytil“.

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
4.7.19 08:51

Já mám vyzkoušený zatím jen ten KaritenOil pro dospělé a jak píše Janka taky jsem s ním spokojená. Hlavně se mi líbí že krásně umocňuje opálení a to mlíko po opalování ho hodně dlouho udržuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml