První vrásky

5394
28.4.10 15:17

Pomoc první vrásky:-)

Ahojky holky,
možná zakládám malicherné téma, vždyť mám milujícího manžela, krásného zdravého chlapečka, prostě jsem v celku spokojený člověk…ale…je mi 27 a začínám si všímat prvních vrásek, především kolem očí. No a ony se začínají dosti zvýrazňovat. :mrgreen: Začíná mě to maličko deptat, proto se chci zeptat, kdo měl podobné „trápení“ a hlavně co pomohlo. Podotýkám botox nebo jiné nemíním podstoupit. Jde mi pouze o kosmetiku. No a co si budem povídat, cenově dostupnou :mrgreen:
Doufám, že se podělíte o své zkušenosti. Věřím, že nejen mě dokáže vykolejit taková „malichernost“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
28.4.10 15:24

AHoj, upřímně, na značce zase až tak nezáleží, když se podíváš na složení krémů, bývá téměř stejné. Prostě to chce hlavně něčím mazat a zvláčňovat a krém roztírej proti směru vrásek jemnými krouživými pohyby okolo očí. Za týden uvidíš, že je to lepší.Záleží co je pro tebe cenově dostupná kosmetika, ale Alcina je dobrá německá značka. Krém vyjde cca okolo pěti set, vydrží dlouho nebo z drogerie asi Loreal, Nivea, ta bývá ale hodně hutná, záleží co ti více vyhovuje nebo z lékárny obyčejná tušímže Doliva?levná, ale dobrá a splní účel.Hlavně mazat, mazat, mazat a odličovat každý večer. No hlavně že to dělám :wink:

• Citovat
  • Upravit
6419
28.4.10 15:26

Asi tě zklamu, ale vrásky cenově dostupná kosmetika neodstraní, neodstraní je dokonce ani ta hodně drahá, jinak by totiž bohatí lidé, kteří si jí můžou dovolit, nemuseli chodit na plastiku.:-) A s věkem to bude s vráskami jen horší, ale zvykneš si.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.4.10 15:30

Ahoj.Mě vyskočila nedávno obrovská vráska ze dne na den :lol: :think: .Nejhorší bylo že rodina to komentovala,takže jsem jí neviděla jen já.Nevim jestli to bylo tím a nebo to byl maličkej zázrak,ale vrásku jsem mazala obyč olivovim olejem a cvičila mimické svaly-cvičení proti vráskám najdeš na internetu.Je to zvláštní,ale po týdnu byla už nepatrná,pak už zmizela uplně.Tet se snažim už tolik nekřenit a neksichtit a ty cviky cvičim poctivě když sedim u pc :lol: .
Vrásky nás stejně dostihnou,ale snad se jim ještě pár let vyvarujem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.4.10 17:50

Holky a jaké máte zkušenosti s kosmetikou Mary Kay? (snad to píšu dobře). Kamarádka byla v kosmetickém saloně, který používá tuto značku a po vyzkoušení ( kosmetička ji i nalíčila) byla úplně nadšená a hodně mi ji doporučovala. Prý se cítila úplně úžasně a pleť prý měla nádherně sametovou jako nějaká modelka :-)

Tak se chci zeptat, jestli je vážně tak úžasná. Je prý sice poněkud dražší, ale pokud je dobrá, jdu do ní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.4.10 17:58

Tak já třeba zrovna používám kosmetiku Mary Kay a jsem spokojená moc, všechny ostatní značky jsem už úplně vyřadila :-D Nebudu tvrdit, že sedne úplně každému a každému udělá zázrak, ale na mě prostě funguje. Vyřešila mi hlavně tu moji věčněpubertální pleť, už konečně nemám ksicht jako zrcadlo a vrásky taky daly zpátečku :mrgreen: Ale každému vyhovuje něco jiného, takže nechci nikomu vnucovat :wink: A z jejich dekorativní kosmetiky jsem nadšená taky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
28.4.10 19:28

Já tedy používám taky Mary Kay a je super. Je to sice drahé, ale stojí to za to. Hlavně není mastná a snáší ji obvykle i alergici.
Poprvé mi ji „vnutila“ naše paní logopedka, ale jsem ráda a zůstala jsem z ní.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
28.4.10 19:48

no, mě zase kosmetika Mary Kay vadí, hlavně jejich levandulová řada, po které mi slzí oči. doporučuji vzít si nejdřív vzorek než se nakoupí drahá kosmetika. Já teď docela používám Dermacol a Yves Rocher. ale je pravda, že každému vyhovuje něco jiného. důležité je o pleť pečovat a starat se, je jedno jakou kosmetikou, hlavně si najít tu, která ti vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
28.4.10 20:12

Děkuju za rady :palec: , půjdu po nákupech a budu zkoušet. Je mi jasný, že musím stárnout, ale co bych neudělala proto, aby se to o pár let oddálilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
28.4.10 21:35

Ahoj.
Dost záleží v jaké cenové relaci se hodláš pohybovat.
Pokud ti můžu radit, vyber si kosmetiku která není zatížená reklamou,kvalita je tam mnohem vyšší. :palec:
Výborné výsledky jsem měla s krémem Hydrasoin fresch -od Germaine de capucciny sedí téměř každému(něco kolem 700Kč)
Jak už tu někdo psal dobrou kosmetiku má i Alcina (kolem 500Kč) Špatná není ani Anhoia, Babaria, (kolem 300Kč)
Nebo např. Salvus (kolem 200Kč)

Bohužel né moc dobrou zkušenost mám s kosmetikama For Life madaga a právě zmiňovanou Mery Kay - pokud ti sedne budeš spokojená, pokud ne tak se osypeš :roll:

Proti vráskám je též dobrá mikromasáž očního okolí (cena kolem 100Kč)
Lymfatická masáž - kolem 200Kč
Pasivní gymnastika - kolem 150Kč
Iotoforéza dle použitých přípravků ampulí
Plastické masky kolem 250Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
28.4.10 21:53
sue001 píše: Maniso, víš něco více o té lymfatické masáži? Já ji chtěla zkusit na břicho. Ale nejsem si jistá, jestli se to nemá ještě s něčím kombinovat, aby to zabralo. Třeba v době masáží cvičit na břicho..? :think:

Tak s lymfatickou masáží na tělo ti bohužel neporadím, nemám zkušenost :-( já jsem lymfu dělala pouze na obličej a dekolt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.11 07:25

Také uvažuji o koupi krému proti prvním (mimickým) vráskám. Něco v rozumné cenové relaci a dostupné v drogerii, napadl mě Dermacol, Loreal, Garnier nebo Nivea… Jen mi chybí takové to věkové označení, potřebuji 25+, poradíte něco? :-) Poslední dobou péči o pleť docela šidím a teď se divím, tak chci začít pěkně poctivě, abych se dalším vráskám na čas vyhnula :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1853
23.2.11 08:16

Tak mě značka Mary Kay vyhovovala velmi dobře ted tam mají nějaký peeling v sadě a ten je super bezva -už se na něj chystám jen co našetřím.
Ale jinak používám Neostrata http://www.kosmetika-neostrata.cz/…ata_-13.html?… ta si troufám říct ,že vrásky trochu umaže (ty jemnější )protože já ji používám na vyhlazení jizev-nicméně určitě jako začátečník vol nižší koncentraci kyseli většinou se začíná na 4 .Ta moje 15 je už silné kafe :))
jinak dražší to je ale ta lahvička mi vydrží rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.2.11 09:15

U mě (32) stav vrásek hodně ovlivňuje pitný režim. Když se hlídám a piju poctivě celý den dost čisté vody, mám leť jako miminko. Když se nehlídám, piju málo vody a hodně kafe, vylezou mi kolem pusy takový dvě tlustice, že jen zírám :-? Drobné vrásky kolem očí mažu nějakým krémem na oční okolí od Avonu, nočním a denním, je to takovej výživnější, hutnější krém.. Ale fakt u mě hodně dělá ta vnitřní hydratace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.2.11 09:21

Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale taky už ta moje pleť není, co bývala (35) :-D . Je mi sympatická emulze Collagenceutical, vyzkoušela jsem v lékárně, nemáte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí