Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Majča píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale taky už ta moje pleť není, co bývala (35). Je mi sympatická emulze Collagenceutical, vyzkoušela jsem v lékárně, nemáte některá?
Chtěla bych koupit ale zajímají mě reference
No já používám již delší dobu Clinique. Je sice dražší, ale je výýýborná! Mám citlivou pleť a k tomu na čele a tvářích suchou a na nose a bradě mastnou… takže legrace. Teď v těhu se mi pleť trochu zhoršila, ale jen na jedn
om místě v obličeji a moje kosmetička říká, že je to levý vaječník - tak nevím
V každým případě čekám co udělají hormony s pletí po porodu a pak se to snad vrátí k bezvadné pleti ?:-)
Kamarádka používá kosmetiku z konopí a prý je taky dobrá
Prima diskuze ![]()
Taky už se mi začínají dělat vrásky a je fakt, že málo piju…jinak krémy používám jak ráno, tak než jdu spát…teď jsem si oblíbila bílý hydratační od Garnier. Ale měla bych se o to víc zajímat a pleť více rozmazlovat…a ta kosmetička je taky dobrý nápad…byla jsem za život tak 2×…pořád jsem měla pocit, že pleť je ok…ale už to taky není ono…(29let)…
AHOJKY-včera jsem viděla v tv masáže galvanickou žehličkou na vrásky..to dělá zázraky…nevím kolik to stojí v salónu ale určo se to vyplatí…sama jsem se koukala kde u nás v HK je takový salón a chci to vyzkoušet…vlastně donutí ta masáž naši pleť si zase obnovovat kolagen a elastin…
Kamčo,můžeš sem prosím napsat odkaz, kde jsi našla na internetu ty cvičení pro mimické vrásky. Díky.
Ahoj, já mám ty krémy doma: a můj názor? Předražená kosmetika, kdejaký obyčejný krém ji strčí do kapsy a ještě se mi po ní dělaly boláky, takže ji nepoužívám, mnohem víc se mi líbí Vichy, ale se slevou
Tak ![]()
Za mě doporučuji Clinique oční krém (all about eyes). Nemá chybu, je mi skoro 35 a vrásek mám minimum. Používám již dva roky, vrásky, které jsem měla před používám, se některé ztratily a nové nepřibyly. ![]()
Já používám kosmetiku Iuvenio, zkusila jsem toho opravdu hodně a u týhle kosmetiky fakt vidím změnu k lepšímu.
@Anonymní píše: Více
Jakou kosmetiku aktuálně používáte a jaký typ pleti máte?
Bez těchto informací vám jakákoli rada bude k ničemu.
@Misula.vdf Ahoj, vrásek se už nezbavíš, ale můžeš je zpomalit/redukovat například kolagenem. Beru tři roky od Oslo Skin Lab. 🙂
@Anonymní píše: Více
Doporučuji oční krém, kyselina hyaluronová je dobrá, nebo i Q10. Kolagen je pro vás zatím zbytečný, vzhledem k věku si ho vaše tělo dokáže vytvořit samo v ještě dostatečném množství. Spíš se zaměřte na dostatečnou hydrataci, také správné čištění pleti je důležité.
Značku bych moc neřešil, dobrá je i Balea, nejde o značku, ale o účinnou látku.
Taky bych ti doporučila od jara do léta používat krém nebo fluid s uv faktore, a sluneční brýle.Nehnouříš oči.Já kupouju na léto v lékarně od Vichy nebo la roche posay fluid s uv faktorem, mám plet mastnější a ten fluid je lehký.Dělaj i krémy, pokud máš sušší plet.No jak už někdo psal pít dost vody