Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Spirig Daylong Baby SPF30?
Přidejte zkušenost s Spirig Daylong Ba...Ahoj, já byla spokojená s Niveou, dneska jí manžel koupil znovu, jednou jsem byla spokojená s Daylongem, ale po druhý tubě se mi Sára osypala a malým holkám jsem ho raději nezkoušela vůbec. Ještě mi vyhovoval Astrid a z DM krémy.
U nás spokojenost s Niveou. Teď už kupuju krémy hlavně s rozprašovačem, aplikace na utíkající dítě je jednodušší
. Jinak mám stejnou zkušenost jako Amynka s Daylongem, starší se po něm taky osypal a kamarádky děti taky.
Ja uz kolikaty rok kupuji Krem a nebo sprej od Astrid pro deti 25 faktor.
Jezdime k moři, takze vybíram s vyssim faktorem- u nas vede Bioderma Kids 50+ (uz pro ty nejmensi deti)
Obě děti mažu krémem od La Roche-Posay s OF 50+. Je vhodný i pro maličké děti a exematiky. Staršího jsem občas mázla i dětskou Nivea, hezky voní ![]()
Ahoj, za me jedine a navzdy DAYLONG. Je k dostani v lekarnach a i kozni mi to doporucila na ekzemy apod.
Jedině Daylong - ráno namažeš a večer smyješ a nemáš strach, že se přes den spálíš a není potřeba se pořád přemazávat, protože vydrží celý den - no prostě „daylong“........
Loni jsme měli Vichi dětský, letos asi koupím La roche nebo Biodermu - musím něco na exematickou kůži, protože malé vyskočila vyrážka. Jinak taky hlasuji pro spraye - dopře se nanáší a dobře roztírají. Jo a faktor zásadně 50. ![]()
Ahoj Kláro,
já jsem u dcery- 15 l. používala Avon 30-50 faktor a ted to zkusím i u synka- 5 měs. Žádné problémy ale s vyrážkama nemají.
Jitka
Ahoj,
nám vahovuje Lavera a Nivea.
A pozor, i ten nejlepší krém nevydrží celý den, minulý týden jsem byla na odstranění pihy laserem a paní doktorka mě upozorňovala, že i když se namažu 50, tak bych se měla mazat každé dvě hodiny a samozřejmě u dětí.
Ahoj, já nedám dopustit na Eucerin, to je jediný, po kterém se mi malá neosypala.
mi používáme Daylong,má 50UV.Na děti je nejlepší co největší faktor.
Ahoj maminky,
potřebují radu. Brouček 7m byl celý víkend venku a má opalenej obličej.
Je světlý typ, tak mám strach, aby se mi nezpálil.
Není moc brzy na opalovací krem? Máte s nějakými zkušenosti?
Budu moc ráda za kazdou radu
je to první miminko, tak ještě nevím
Ahoj všem. Chtěla bych jít ročním dětem koupit opalovací krém,poraďte,jaký? Na citlivou a nekdy ekzémovou pokožku. S kterými krémy jste byli spokojené? Děkuji za odpovědi.