Jaký pepřák pořídit?

1626
10.9.14 13:05

Jaký pepřák pořídit?

Ahoj holky,
jdu si pro radu.
Vzhledem k událostem uplynulých týdnů jsem naznala, že je víc než nutné si pořídit (aspoň) pepřák. Ale teď jaký? Mlhu? Tekutou střelu? Jakou značku, aby byl účinný? Bohužel to není jen o nošení ‚pro jistotu‘, tak potřebuju něco, co opravdu dobře funguje a může ho ženská nosit v kapse permanentně.
Vyznáte se v tom?
Děkuju :kytka:

Příspěvek upraven 10.09.14 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
10.9.14 13:10

Ta mlha neni vhodna do prostor. Mohla by sis ublizit sama ta je spis na ven. Takze za me tekuta strela. Ma opravdu velky dosah. Ve spesl krame by ti meli poradit dle tvych pozadavku. Kup si jeden na vic a vyzkousej " na necisto"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.9.14 13:11

Ta mlha navic " pry dle kamaru od policie" fetaka nezastavi. Oni to nafetovany neciti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
10.9.14 13:17

Já mám z té tekuté střely jediný strach v tom, abych se ve stresu a rozrušení strefila. @Šarlota4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
10.9.14 13:18

http://www.zbozi.cz/…ko-jet-50ml/ My jednou nasli venku neco takoveho a kamarad s tim strikl do vzduchu a bylo to teda neco. Je to tedy uz peknych par let ale pamatuji si velmi presne, ze to bylo velmi neprijemne.
Ja jsem ale pako, takze kdybych to mela v nejake vyhrocene situaci pouzit, tak to pravdepodobne nastrikam sobe do gesichtu.

A muzu se zeptat co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.9.14 13:19

@eVerča no ja sem se na tohle taky ptala a prej trefis i z par metru. Heled stoji to asi 50 kc chce to vyzkouset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
10.9.14 13:22

Já mám mlhu, ale je to nějaký speciální policejní, je silnější, než běžně dostupné. Zkoušela jsem s ním venku trochu stříknout do vzduchu a až se to rozptýlilo, tak jsem se toho nadechla a kašlala jsem ještě půl hodiny :mrgreen: Ale je fakt, že mlha je blbá, pokud fouká silný vítr. S tou tekutou střelou mě napadlo, co když bude mít utočník brýle, jak se mu tím dá trefit do očí? :nevim: Ještě jsem viděla někde pěnový pepřový sprej, ten je prej taky dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
10.9.14 13:25
@Froseth píše:
Já mám mlhu, ale je to nějaký speciální policejní, je silnější, než běžně dostupné. Zkoušela jsem s ním venku trochu stříknout do vzduchu a až se to rozptýlilo, tak jsem se toho nadechla a kašlala jsem ještě půl hodiny :mrgreen: Ale je fakt, že mlha je blbá, pokud fouká silný vítr. S tou tekutou střelou mě napadlo, co když bude mít utočník brýle, jak se mu tím dá trefit do očí? :nevim: Ještě jsem viděla někde pěnový pepřový sprej, ten je prej taky dobrý :)

Jestli je ta takuta strela to same, jako jsem davala ja v odkaze, tak bryle tomu moc nezabrani. Vlastni zkusenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
10.9.14 13:27

@Šarlota4
No, co koukám na internet, tak jsou ty ceny vyšší (kolem 200), ale co už..
Právě když si někam pověsim terč, tak ho trefim, ale když zas z nenadání dostanu pár facek, nevím, jestli budu schopna střelou mířit přesně a nemůžu to štělovat půl minuty…to bych zase skončila skopaná na zemi…
@Pizlam Napadl mě bejvalej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
10.9.14 13:28

@Froseth Potenciální útočník brýle má. Ale teoreticky by stačilo to ‚nadechnutí‘, jak jsi psala. Ale i z tohodle důvodu se přikláním k mlze… No nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
10.9.14 13:30

Na tom spreji z odkazu se mi líbí i ten klips.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.9.14 13:31

@eVerča kamaradi mi rikali, ze se proste trefis. Asi se to rozprskne nebo ja nevim. Jestli ti jde o bezpecnost tak do toho ty dve stovky investuj. A nebo si dojdi primo do obchodu oni ti budou schopni rict presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
10.9.14 13:32

@eVerča Tak na nadechnutí je fakt ideální mlha, snaž se sehnat co nejsilnější (aspoň s 15% koncentrací oleoresin capsicum). Hlavně pozor, aby ses toho nenadýchala sama, je to fakt hrozné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
@eVerča píše:
@Šarlota4
No, co koukám na internet, tak jsou ty ceny vyšší (kolem 200), ale co už..
Právě když si někam pověsim terč, tak ho trefim, ale když zas z nenadání dostanu pár facek, nevím, jestli budu schopna střelou mířit přesně a nemůžu to štělovat půl minuty…to bych zase skončila skopaná na zemi…
@Pizlam Napadl mě bejvalej…

:roll: a jeje. No, to je prave to, ceho bych se bala. Ze v tom fofru se netrefis a dostanes jeste vic. Hodne se to nese vzduchem, tak abys byla schopna utect, protoze si myslim, ze by te to taky zasahlo. Asi tam u vas nemate nejakou spesl prodejnu, ze by ti nekdo s vyberem poradil, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

@eVerča ale mlhou v mistnosti oslepis i sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie