Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď jsem si přečetla tuto zprávu a udělalo se mi z toho až špatně. Vůbec si nedovedu představit, jakým peklem si musí teď procházet rodiče Elišky. Moc si přeju, aby se brzo našla živá a zdravá.
http://www.novinky.cz/…e-skoly.html
@Liz Je to hrozné, přišlo mi i na mail že se pohřešuje. Doufám že to dobře dopadne ![]()
Bydlím ve městě odkud holčička pochází a celé město je vzhůru nohama, všichni hledají, lítá i vrtulník, policie obchází byt po bytě…
Musíme doufat, že ji najdou.
@nixi016 to se nedivím, ale myslím, že by měli hned zkontaktovat interpol, určitě to ale udělali. Tím, že jste tak blízko hranic, tak bych se bála, že holčička už třeba není v Čechách ![]()
To je strasny, z toho mesta pochazim, zije tam moje rodina i s mladsi segrou, asi bych zesilela, kdyby se pohresovala ona…pro ty rodice to musi byt hrozny ![]()
Taky jsem to zrovna cetla na netu…je to hrozny, snad bude „jen“ nekde schovana…drzim pesti at se najde a v poradku ![]()
Je to strašné. Taky držím palce, ať se najde co nejdříve a hlavně ať je v pořádku ![]()
Já si myslím, že v tomto případě určitě nikdo nezahálí, je to malá holčička. Prohledávají sklepy, zahrady… myslím, že snad i ty hranice hlídají, je fakt, že je to do Německa hodně blízko.. Všichni držíme palce, aby se v pořádku našla.