Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Duchům by to nepřipisovala. Myslím, že ve třech letech moc dobře vnímá, co se děje a jak se všichni okolo chovají jinak. Připisovala bych to velikému stresu okolo.
@midlajs Já jsem dost materialistická a nevěřící Tomáš a kdybys ji viděla, i synovce, tak bys také nepochybovala,…
Byla bych ráda, kdyby se tu vyjádřil spíš někdo, kdo se duchovnem zabývá, kdo s tím má zkušenost.
Nechci se dotknout ostatních, ale tohle je prostě jinak, jiné,… ![]()
Ja na tohle verim, tak proc by ne
jestli jste na tohle vnimavy, tak se s nim rozlucte v dobrem, klidne i ty deti, aby se uklidnila..
Upřímnou soustrast
Myslim si, ze je to na jejich mozecky hodne tohle vsechno pochopit. Zazily rozhovory mezi vama, ktere nikdy neslysely. Podle meho tu hraje detska fantazie a ta je bujara.
@midlajs Jo, tohle možná naše tříletá, ale ne 20 měsíční téměř nemluvící synovec, který celé odpo a večer pláče, pořád je u maminky, je neklidný,…
![]()
Proč by ne?
Říká se, že děti a zvířata vidí víc než my dospělí. Zapalte svíčku, s tátou se rozlučte…upřímnou soustrast ![]()
… a jelikož jsme věděli, že ten konec přijde, tak nás to nepřekvapilo, bolí to, to ano, ale moc to neřešíme,…
![]()
Ano, je to tak, ze duše se tři dny ještě zdržuje tady, většinou kolem svých blízkých, děti do 3-5let ji opravdu můžou vidět. Potom na 28dni odchází do duchovních světu, potom se jeste na chvili vraci sem a potom uz definitivne odchází nahoru. Taky s tím máme zkušenost, kdyžtak napis sz, je to dost intimní a soukromé…
Vidi vas a vnima vas. Ale ja s tim nemam zkusenosti a neverim tomu, necham prostor nekomu, kdo tomu veri.
@Anonymní píše:
@midlajs Jo, tohle možná naše tříletá, ale ne 20 měsíční téměř nemluvící synovec, který celé odpo a večer pláče, pořád je u maminky, je neklidný,…![]()
Je neklidný, protože je neklidná maminka a všichni v okolí. To funguje prakticky od narození.
@ivašot. píše:
Je neklidný, protože je neklidná maminka a všichni v okolí. To funguje prakticky od narození.
Souhlasim. Ja taky brecela v peti letech jen ze brecela moje mama. Zemrel deda.
Omlouvám se za anonym, ale je to moc citlivé. Dnes mi zemřel otec. Jsem teď s rodinou u bratra, v domě, který můj otec milovat a byl na něj silně fixovaný. Před chvílí se vzbudila dcera (3 roky) i synovec (2 roky), oba s pláčem, naše malá počuraná a pozvracená (což se jí ještě nikdy nestalo, že by se počurala do postele). Malá se klepala a říkala děda, děda. Můj otec za zabýval meditacemi, esoterikou, duchovnem,…

Nemáte s tím některá zkušenost? Zemřel v hospicu a co jsem četla, tak se duše zemřelého drží 3 dny u těla.