Hledá se Eliška, sdílejte

Makikki
10.9.14 12:03

Hledá se Eliška, sdílejte

Žádám Ty kteří mohou prostřednictvím sociálních sítí sdílet pohřešovanou osobu Elišku z Klášterce nad Ohří, dívenku nejspíše unesl neznámý pán cestou ze školy, zde je odkaz na facebook, prosím sdílejte ať se malá co nejdříve najde. :,(

Vím, že to sem nepatří, doufám, že mi odpustíte.

https://www.facebook.com/photo.php?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Makikki
10.9.14 12:05

Jen dodám, holčičce je 9 let, je pohřešovaná od včerejšího dne, tudíž dne 9.12.2014. Nikdo o ní nic neví.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.9.14 12:05

Sdíleno, doufám že se najde co nejdřív a v pořádku :hug:

• Citovat
  • Upravit
Makikki
10.9.14 12:07

@sissi79 děkuji, také doufám, dívenku ani příbuzné neznám, ale jako by byla moje, cítím s celou rodinou a přeju si jediné a to aby se našla zdravá… :( Asi si nikdo nedokážeme představit tuto situaci, musí to být bezmoc.

• Citovat
  • Upravit
24797
10.9.14 12:07

Teď jsem to viděla na FB a zrovna to bylo i ve zprávách. Snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
10.9.14 12:10

@bimbama Děkuji za každé sdílení, také věřím, ale pořád je ve mě příběh Anny Janatkové z roku 2010 a tak se obávám toho nejhoršího, dnešní svět je zlej. :,(

• Citovat
  • Upravit
3481
10.9.14 12:12

Já akorát založila podobnou diskuzi :oops: Snad se najde, ale ty media na to absolutně s..ou!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
10.9.14 12:12

Noční můra každého rodiče :( Je mi z toho špatně. Také mám 9 letou dceru a nechci si ani představovat tu hrůzu, kterou prožívají Eliščiny rodiče :( Doufám, že se holčička brzy najde a bude v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.9.14 12:13
@Makikki píše:
@sissi79 děkuji, také doufám, dívenku ani příbuzné neznám, ale jako by byla moje, cítím s celou rodinou a přeju si jediné a to aby se našla zdravá… :( Asi si nikdo nedokážeme představit tuto situaci, musí to být bezmoc.

tomu věřím.. mě stačí když se syn zpozdí chvilku ze školy a už trnu hrůzou :oops: :oops: bych se zbláznila, doufám že to dopadne jen a jen dobře :hug:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
10.9.14 12:13

http://usti.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…. idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
10.9.14 12:17
@Lenka-K-85 píše:
Já akorát založila podobnou diskuzi :oops: Snad se najde, ale ty media na to absolutně s..ou!!! :pocitac:

Ale hlavne, ze o pritroublem Rytmusovi a silikonove Dare jsme vedeli kazdy prd, ze :zed:?

• Citovat
  • Upravit
Makikki
10.9.14 12:19

@Chocoloco Přesně tak, je to až neuvěřitelné co v televizi pouští za ho*na, přitom tady jde o vteřiny, nikdo neví kde je a co se jí právě děje!!! :( :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3481
10.9.14 12:20

@Chocoloco Ani nemluv, jsem neskutečne nas. aná! Tohle mělo běžet pořád, hned jak se po ní vyhlásilo pátrání!! :pocitac:

Tohle není, ale vůbec dobrý!!
Dívka podle policie odešla po vyučování ze školy ve 12:35, domů však nedorazila. „Její spolužačka ji prý viděla odcházet s nějakým pánem v černém tričku s dlouhými rukávy a v otrhaných džínách. Nevím, jestli ho znala. Nechápu to, snažila jsem se ji učit, ať s nikým nikdy nikam nechodí. Bojím se, že ji unesl,“ říká dívčina matka Alena Kožnerová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
10.9.14 12:23

@Lenka-K-85 Ja bych cekala, ze to povinne pobezi v nejakem intervalu na vsech stanicich vcetne fotky, vzdyt se stejne prerusuji programy reklamou, o nic by neslo.

• Citovat
  • Upravit
Makikki
10.9.14 12:25

@Chocoloco Zde v tomto státu je vše padlé na halvu, hlavně že denně nejmíň 10× vidím reklamu na activii!! :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová