Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen dodám, holčičce je 9 let, je pohřešovaná od včerejšího dne, tudíž dne 9.12.2014. Nikdo o ní nic neví.
@sissi79 děkuji, také doufám, dívenku ani příbuzné neznám, ale jako by byla moje, cítím s celou rodinou a přeju si jediné a to aby se našla zdravá…
Asi si nikdo nedokážeme představit tuto situaci, musí to být bezmoc.
Teď jsem to viděla na FB a zrovna to bylo i ve zprávách. Snad to dobře dopadne.
@bimbama Děkuji za každé sdílení, také věřím, ale pořád je ve mě příběh Anny Janatkové z roku 2010 a tak se obávám toho nejhoršího, dnešní svět je zlej. ![]()
Já akorát založila podobnou diskuzi
Snad se najde, ale ty media na to absolutně s..ou!!! ![]()
Noční můra každého rodiče
Je mi z toho špatně. Také mám 9 letou dceru a nechci si ani představovat tu hrůzu, kterou prožívají Eliščiny rodiče
Doufám, že se holčička brzy najde a bude v pořádku. ![]()
@Makikki píše:
@sissi79 děkuji, také doufám, dívenku ani příbuzné neznám, ale jako by byla moje, cítím s celou rodinou a přeju si jediné a to aby se našla zdravá…Asi si nikdo nedokážeme představit tuto situaci, musí to být bezmoc.
tomu věřím.. mě stačí když se syn zpozdí chvilku ze školy a už trnu hrůzou
bych se zbláznila, doufám že to dopadne jen a jen dobře ![]()
http://usti.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…. idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
@Lenka-K-85 píše:
Já akorát založila podobnou diskuziSnad se najde, ale ty media na to absolutně s..ou!!!
Ale hlavne, ze o pritroublem Rytmusovi a silikonove Dare jsme vedeli kazdy prd, ze
?
@Chocoloco Přesně tak, je to až neuvěřitelné co v televizi pouští za ho*na, přitom tady jde o vteřiny, nikdo neví kde je a co se jí právě děje!!!
![]()
@Chocoloco Ani nemluv, jsem neskutečne nas. aná! Tohle mělo běžet pořád, hned jak se po ní vyhlásilo pátrání!! ![]()
Tohle není, ale vůbec dobrý!!
Dívka podle policie odešla po vyučování ze školy ve 12:35, domů však nedorazila. „Její spolužačka ji prý viděla odcházet s nějakým pánem v černém tričku s dlouhými rukávy a v otrhaných džínách. Nevím, jestli ho znala. Nechápu to, snažila jsem se ji učit, ať s nikým nikdy nikam nechodí. Bojím se, že ji unesl,“ říká dívčina matka Alena Kožnerová.
@Lenka-K-85 Ja bych cekala, ze to povinne pobezi v nejakem intervalu na vsech stanicich vcetne fotky, vzdyt se stejne prerusuji programy reklamou, o nic by neslo.
@Chocoloco Zde v tomto státu je vše padlé na halvu, hlavně že denně nejmíň 10× vidím reklamu na activii!! ![]()
Žádám Ty kteří mohou prostřednictvím sociálních sítí sdílet pohřešovanou osobu Elišku z Klášterce nad Ohří, dívenku nejspíše unesl neznámý pán cestou ze školy, zde je odkaz na facebook, prosím sdílejte ať se malá co nejdříve najde.
Vím, že to sem nepatří, doufám, že mi odpustíte.
https://www.facebook.com/photo.php?…