Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blegmola https://www. facebook. com/alenakoznerova já tam naposledy vidím status před 11h s jejím tel. číslem aby se jí ozval kdokoliv kdo něco ví.
@Sweet_Angel2 asi si ještě spousta lidí neuvědomuje, tu neanonymitu internetu…
Holky já si spíš myslím že policie to nechce ještě zveřejňovat to o té botě aby tím nenarušili pátrání nebo co… ![]()
Kéž by se jen zapomněla u kamarádky a teď se bála jít domů-takových případů bylo
.Ale taky mi to připomíná případ Aničky (hlavně jestli se fakt našla bota) a nebo taky malého Honzíka Nejedlého-ten se nikdy nenašel
.Moc bych si přála, aby se našla živá a zdravá
.Ale pokud by si už člověk musel"vybrat" zda se jeho dítě nikdy nenajde a nebo se najde, ale bohužel mrtvé tak si podle mě vybere mrtvé(teď to neberte nějak zle).Nejlepší je, když se najde živé!!!O tom žádná!!!
Holčičko modlím se za tebe
![]()
Fakt to zmizelo z FB a v článku na Seznamu je, že policie o ničem neví. Aby všechno nakonec nebylo jinak, nebylo by to poprvé.
@MarDen píše:
Holky já si spíš myslím že policie to nechce ještě zveřejňovat to o té botě aby tím nenarušili pátrání nebo co…
Asi máš pravdu…jinak by to asi maminka holčičky z FB nemazala…
Příspěvek upraven 17.09.14 v 17:06
Ted koukám a opravdu už to maminka Elišky na Fb nemá a smazala to s tou botou
@maminka189 Myslím,že přes noc by se u kamarádky nezapomněla a kamarádka by doma měla určitě rodiče, kteří by jí přivedli. ![]()
Jinak máš pravdu, určitě je pro rodiče lepší vědět co s dítětem je, než roky nevědět…ale snad to bude dobré, musíme doufat.
@Sweet_Angel2 píše:
Asi máš pravdu…jinak by to asi maminka holčičky z FB nemazala…
jo určitě je to tak protože na fb to maminka psala že se našla její bota a že její maminka (jako babička) se z toho zhroutila..
@Lenka-K-85 Já nemyslela přes noc-to asi ne, ale kamarádka jí nalákala na hru a holčička zapomněla na čas (to se stává) a pak se bála, že doma dostane vyhubováno a bála se jít domů. Ovšem pokud se našla fakt bota tak…pochybuji, že si jí sundala v zápalu hry…Taky doufám, že se najde…Ach jo
@Lenka-K-85 Na to bych nespoléhala. Už mockrát hledali nějaké dítě a našli ho u někoho doma, rodičům to vůbec nepřišlo divné.
@maminka189 Souhlasila bych kdyby to trvalo pár hodin, ale tohle… ![]()
Píše se, že Eliška žila u své babičky která jí vychovávala a to zmizení taky nahlásila ona