Hledá se Eliška, sdílejte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
10.9.14 13:57

Holky sdílela jsem, to je to jediné co mohu udělat, ale je to šílené, slyšela sem to akorát ráno na nově a to bylo vše, jo a chvilku na novinkách, ale že by to v televizi šlo tak nějak furt to ne :cert: hlavně že se řeší kraviny typu Dara a Rytmus sou spolu-nejsou spolu to na novinkách bylo furt, ale když zmizí dítě napíše se jedna věta a tím to končí :cert: nevím že je takovej problém místo jedné reklamy hodit že je dítě v ohrožení a nebo to jen napsat pod obraz :nevim:to mi spíš přijde, že víc se dočtu na emiminu než jinde. teď mi tak napadá, že se holka ztratila už včera odpoledne, ale já sem to nějak nezaregistrovala že by to někde říkali :think:
musíme doufat, že se najde malá v pořádku :hug: je to hnus co se dnes děje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.14 13:58

@Zlobísek:)) Vypadá to zle, našli její botu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.9.14 14:00

@Lenka-K-85 Na svém facebookovém profilu po poledni napsala, že byla nalezena dívčina bota. „O ničem takovém nevíme,“ řekl ale Nemček. Policejní mluvčí k tomu doplnila, že se policii ozývají obyvatelé města s různými podněty.

http://www.novinky.cz/…ji-bota.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.9.14 14:01

@Zlobísek:)) taky mě to napadlo reklam jak nas..no a aby místo jedné reklamy hodily fotku holčičky s tím že se pohřešuje to ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.14 14:02

@anickadomnik Ona tam nic na fb nemá o botě, bylo to v diskuzi pod Fotografii na týdeníku policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
10.9.14 14:03
@Lenka-K-85 píše:
@anickadomnik Ona tam nic na fb nemá o botě, bylo to v diskuzi pod Fotografii na týdeníku policie.

https://www.facebook.com/photo.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@Lenka-K-85 jo jo jen mě zarazilo že policie a pátrací skupina nic o nálezu boty nevědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
@Lenka-K-85 píše:
@Zlobísek:)) Vypadá to zle, našli její botu.

víš, já si to nechci připouštět, prostě věřím že někde je na živu a že jí najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
10.9.14 14:04

@Lenka-K-85 Její maminka tam o té botě píše. Je to tady http://tn.nova.cz/…y-alena.html?… a pak její profil je veřejný, takže si to tam lze přečíst…

Docela nechápu ty veřejné profily s fotkami dětí.

Hlavně, aby se Eliška našla!

Příspěvek upraven 17.09.14 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.14 14:07

@Sweet_Angel2 Teď tam nic o botě není, koukala jsem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65219
10.9.14 14:09

@Lenka-K-85 Na FB je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.9.14 14:09

@Sweet_Angel2 no ale ten pan Nemček říká, že nález boty potvrzen nebyl, těžko říct, každopádně, třeba tím stoupla naděje, pokud se bota nenašla. mě ani tak veřejné profily s fotkami dětí neudivujou, co mě však udivuje, jsou profily maminek jak na FB, tak i tady na emiminu, s fotkami nahých dětí!!! a že to kolikrát už nejsou žádná miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
10.9.14 14:10
@Lenka-K-85 píše:
@Sweet_Angel2 Teď tam nic o botě není, koukala jsem. :nevim:

Tak to smazala, ale bylo to tam, přesně jak je na tom odkazu, co jsem ti posílala.

Příspěvek upraven 17.09.14 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
10.9.14 14:11
@Sweet_Angel2 píše:
Tak to smazala, ale bylo to tam, přesně jak je na tom odkazu, co jsem ti posílala.

ještě to tam furt má, jsou tam 2 nový články a pod nima to tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
10.9.14 14:12
@Šalvějka píše:
@Sweet_Angel2 no ale ten pan Nemček říká, že nález boty potvrzen nebyl, těžko říct, každopádně, třeba tím stoupla naděje, pokud se bota nenašla. mě ani tak veřejné profily s fotkami dětí neudivujou, co mě však udivuje, jsou profily maminek jak na FB, tak i tady na emiminu, s fotkami nahých dětí!!! a že to kolikrát už nejsou žádná miminka.

Jasný, to jsem četla, já to tu jen psala, protože Lenka psala, že maminka na FB nic nemá.
Já nechápu veřejné profily obecně a ještě, když tam dají dítě jak nahaté, tak i oblečené. To, že si tam dávají maminky fotky pro přátele chápu, ale nechápu, proč ten profil mají veřejný…

Příspěvek upraven 17.09.14 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová