Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne-e… na netu se objeví video jak máma brečí a všechny honem hrrrr se chcete na to dívat a přeposílat si to. ![]()
Určitě to není jednoduché a nějak se tvářit musíš. Každý by nejraději běžel a hledal na vlastní pěst ale to tak celkem nejde. Musíš být k dispozici třeba policii. Spolupracovat. Pak novináři a jejich otázky. Na jednu stranu bych jim asi chtěla omlátit kameru o kokos, na druhou média udělají často kus práce takže člověk se musí snažit vyjít vstříc. To samotné zmizení člověka rozseká, ne ještě tenhle cirkus kolem. Každý takovou situaci zvládá jináč. Já třeba, až by opadl ten největší šok bych asi byla hodně sprostá a nepříjemná. Určitě bych neklečela na kolenou a neprosila ať mi ji vrátí ale řekla bych tomu blbounovi úchylnému něco od plic. Takže by to snad ani nemohli publikovat. Pokud ji teda někdo unesl. DOUFEJME že to dopadne dobře. ![]()
Ja ted koukala na video s maminkou a taky bulim.
Doufam, ze se stane zazrak a Eliska se najde ziva. ![]()
@maminka189 píše:
Já nevím maminky, ale koukala jsem na video kde maminka brečí a přišlo mi takové…divné…
Fakt? Ja ji to verila, teda ![]()
@Anael píše:
@madi
ale fotka té holčičky je jiná, než na novinkách
na fcb je víc jejich fotek
https://www.facebook.com/big.hvezda
@Petraa80 píše:
Ted čtu na fb, že jí snad teď našli, ale asi mrtvou
jako opravdu? ![]()
@Petraa80 Já slyšela, že dostali zprávy vysílačkou, že ji našli. Takovou zprávu by snad nesdělili jen vysílačkou, ale osobně, ne?
@Petraa80 píše:
Ted čtu na fb, že jí snad teď našli, ale asi mrtvou
To budou spekulace
Já to tam taky četla, ale podle toho co se píše…no nevím. Ale pořád doufám.
@Petraa80 píše:
Já to tam taky četla, ale podle toho co se píše…no nevím. Ale pořád doufám.
kde to čtete?