Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady je aktualizace z pred 5 minut http://aplikace.policie.cz/…nDetail.aspx?…
@WERISKA píše:
Holky ted jsem četla. TAk chudinka je mrtvá![]()
![]()
![]()
![]()
@Knofletka Oni ji musí hledat, dokud nebudou mít pozitivní identifikaci, nejlépe nějakého příbuzného. Bohužel to tak je, už jsem si toho všimla dřív. Přestože všichni věděli, že je to dotyčný, policie se konkrétně vyjádřila až po potvrzení.
Ale proč je to jen na Nově a v Blesku? Proč to neříkají na ČT a není to nikde jinde na webu
@MarkétkaBeruška Já nevím…tn.cz není důvěryhodný zdroj, ale spousta lidí psala, že u nich byli třeba v tu chvili policisté a slyšeli to z vysílaček, nebo, že jim to potvrdil někdo blízký z řad policie, hasičů, kteří tam patrají.
@vokishka píše:
@Knofletka Oni ji musí hledat, dokud nebudou mít pozitivní identifikaci, nejlépe nějakého příbuzného. Bohužel to tak je, už jsem si toho všimla dřív. Přestože všichni věděli, že je to dotyčný, policie se konkrétně vyjádřila až po potvrzení.
Proto ani matka nemuze nic rict, jelikoz nesmi.
@MisaHanuska Tak třeba na FB naší slavné ČT se teprve asi před hodinou milostivě objevilo, že je pohřešovaná. Na ně bych moc nesázela. Jim je přednější, co ke řekl Babiš a spol.
http://www.denik.cz/…10-ljlf.html
tady je, že to policie potvrdit nechtěla, ale kdyby to nebyla pravda, tak by to přece mohli popřít.
Nadace Naše dítě
před 8 min
Pátrání po Elišce Kožnerové bylo bohužel odvoláno. Děkujeme za pomoc se sdílením informace.
Jestli s někým Eliška šla
, jestli jí někdo něco udělal
- vzpomněla jsem si na ještě jeden takový hrozný případ - 13 letá dívka z Kmetiněvsi. Je to už celkem dost let, ale tenkrát to také všemi otřáslo. Navíc to tehdy spáchal 14letý kluk ![]()
@bartsch A nejlepší je, že už si pěkně chodí mezi námi s čistým trestním rejstříkem. I když pak měl tuším další průšvih s krádežemi nebo něco takového.
Jo, moc bych si přála, aby to nebyla pravda, ale ani já už nevěřím, že není mrtvá. ![]()
Je to obrovská tragédie. A nechápu, že takoví… jsou mezi námi. Snad ho brzy chytí. Pokud se tedy potvrdí to, že ji opravdu někdo odvedl.
Příspěvek upraven 10.09.14 v 16:24