Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka-K-85 píše:
@sarah2011 @marra2 Tady jsme narazily na zdroj Tn.cz a blesk, to asi není úplně důvěryhodný, ale četla jsem diskuzi na fb Klášterce, tam psali lidi, kteří mají příbuzné u složek IZS a psali, že je to pravda. A teď jsem to četla na fb Nadace naše dítě. Tam by si to asi nedovolili, takovou spekulaci.
Uz to bylo pry i v TV, resp. ukazky na zpravy, ze malou nenasli zivou.
@valkil píše:
Někdo někde uveřejňoval podobu chlapa, co ji odvedl a prý byl strašně podobný obviněnému ze případu Aničky Janatkové.
A i holčičky jsou si typově velmi podobné…
Netvrďte věci, které nevíte a ani nejsou možné. Můž, který byl obviněn v případu Aničky spáchal sebevraždu. Takže nešiřte fámy.
Malé Elišky mi je líto. ![]()
@tipol Ano, obviněn byl, jenže přiznal se?? Myslím, že nikdo nemůže na 100% dneska říct, že to byl on ![]()
@madi píše:
@tipol Ano, obviněn byl, jenže přiznal se?? Myslím, že nikdo nemůže na 100% dneska říct, že to byl on
Vzdyt je mrvej
@tipol Jenže to nikdo neví, jestli to byl on. Nezvratné důkazy neměli, mohl to být klidně komplic. On se nikdy nepřiznal… Tím nechci říct, že je to stejný člověk, mě spíš zaráží, že Otakar pocházel z Mostu, minulý týden v Mostě někdo chtěl unést holčičku a včera 40km od Mostu se stalo tohle s Eliškou…
@madi Je fakt že se nikdy nepřiznal, neřekl, podle čeho a proč si ji vybral, šlo to potom rychle k ledu.
@madi píše:
@tipol Ano, obviněn byl, jenže přiznal se?? Myslím, že nikdo nemůže na 100% dneska říct, že to byl on
Já neříkám, že se přiznal. Pouze to, že byl jedniným obviněním v případu. A jelikož nikdo jiný obviněn nebyl tak je jaksi nemožné aby to byl opět on.