Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je něco strašného.
![]()
Jak takový srá…i mohou chodit po světě? ![]()
Upřímnou soustrast celé rodině. ![]()
Koukali jste na krimi zprávy na primě. Byla tam výpověď těch spolužaček, prý jí někdo nacpal do auta a Eliška volala o pomoc
tak co myslíte, holky se bály a nic o tom neřekly, nebo to babička brala na lehkou váhu, když to nahlásila až kolem sedmé večer ![]()
A maminka už se taky rozepisuje na Fb.. nevím co bych v takové situaci dělala, ale přijde mi to takové divné, asi bych byla někde zhroucená v koutě a ani náhodou by mne nenapadlo psát na fb ![]()
@aajulinka Tak já to viděla jen na Nově a tam říkala nějaká holčička, že jí ten chlap nabídl odvoz za tatínkem a ta malá souhlasila. Pak ta holčina jí prý říkala, ať s ním nechodí, a za chvíli zase řekla, že než se vrátila a řekla jí, at s ním nechodí, byla ta malá Eliška pryč. Já myslím, že ty spolužačky už tedˇjen přibarvují, jsou to děti.
@WERISKA To my taky přijde hodně divné…Na jedné skupince komentovala o sto šest ![]()
@maminka189 souhlasím s tebou, že i to video s maminkou bylo zvláštní. Přijde mi, že až moc komunikuje a chce být vidět
ale nechci nikoho očerňovat.. jen vím, že já bych si šla sednout do blázince
@aajulinka Já taky nikoho nechci očerňovat! Já bych jí šla hledat spolu s ostatníma. No uvidíme jak to bude dál
@maminka189 je fakt, že člověk neví jak by se zachoval…
Ale určitě bych se asi zhroutila a nepsala bych na netu. ![]()
Ja se taky nechci nikoho dotknout nebo tak, ale mne se tohle stat, tak urcite nepujdu k pocitaci a nebudu sedet u FB…jako to je mazec, bych se nekde slozila a ne jeste chatovat… ![]()
@WERISKA Já jsem je neznala a tak nevím jaký měli vztah. Já bych dítě hledala…Nedokázala bych sedět doma (natož na netu) a nic nedělat, ale každý to má jinak
A uz vubec bych neodesla bydlet k novemu priteli bez sve dcery, nenechala bych ji u babicky…nevim no, zda se mi ta mama „zajimava“
hlavne z te jeji vypovedi, jsem pochopila, ze pritelu bylo nekolik, vic nez dost..:)
@Hanka79 Že jo, zajímavá formulace, vycházím se všemi svými bývalými dobře. Už to o něčem svědčí.
Aby to nedopadlo stejně jak tenkrát s Čermákovou z Kladna co zabila svou dceru.. taky se nejdříve hledala a pak vyšlo najevo že to udělala ona. Ale nechci soudit předem, to opravdu né. Já jen že věřit se už nedá ani matce, když to člověk poslední dobou vidí co i matky dokáží udělat vlastnímu dítěti
samozřejmě vyšetřování ukáže snad víc a pravého pachatele dopadnou ![]()