Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby to byla pravda a byl to strýc, tak by i zapadalo to jak říkaly spolužačky, že ji chtěl odvézt za otcem a tím jí nalákal do auta. Znala ho, nebála se. Je to strašné
@Linve píše:
@madi take koukam… No, uvidime, zda hoch psal pravdu.. V tom pripade ma ten, co pustil info ven poradnej maler…
Jake info?
@Linve píše:
@madi take koukam… No, uvidime, zda hoch psal pravdu.. V tom pripade ma ten, co pustil info ven poradnej maler…
to se asi nikdo nedozví, kdo to byl… jestli je to pravda.
ale u toho pána, co to vypustil do té skupiny, bylo jméno i příjmení
já bych s takovým infem nakládala hodně opatrně
@Linve píše:
Ted se tam zas ozvala matka, ze strejda prej opravdu ne
tak teď už mi přijde fakt divný, že v takový situaci sleduje diskusi
status na fcb bych pochopila, ale tohle
![]()
@madi no oni ji to tam nekteri davali sezrat… A hlavne vsichni se neskutecne spikli proti vrahovi… Na tomto pripade je videt neskutecna lidska solidarita a matka tam napsala, at uz toho nechaj a nechaj Elisku spinkat! Prispevek je opet uz nejspis smazan… Taky mi to hlava nebere.. ![]()
Zdravím holky jako matky od dětí. Přidejte se k nám a prosím napíšte email ministru chovancovi na email Chovanecm@psp.cz ať dělají něco se změnou zákona. Jestli ne trest smrtí tak at aspoň zpřísní tresty. Nevím jak vy, ale radějí budu platit ze svých daní vězení těmto zm*dum než se bát o dětí že se jim něco stane. Přeci není možné aby lidé, kteří kradou dostalí víc let než ty co zabijou člověka ne -li malé bezbranné dítě ![]()
@Linve píše:
@madi no oni ji to tam nekteri davali sezrat… A hlavne vsichni se neskutecne spikli proti vrahovi… Na tomto pripade je videt neskutecna lidska solidarita a matka tam napsala, at uz toho nechaj a nechaj Elisku spinkat! Prispevek je opet uz nejspis smazan… Taky mi to hlava nebere..
Tam bude mozna jeste hodne veselo co? skoda, ze nemam fb
![]()
@anubis25 Zprisneni trestu bych urcite podporila, ale i jako mama dvou dcer budu vzdy proti trestu smrti. Riziko justicniho omylu se totiz neda vyloucit ani v pripade nasich dcer, zetu, vnoucat atd.
@Hanka79 no ja si myslim, ze to ve vysledku bloknou.. Pokazde, kdyz se objevi zajimava diskuze, hned ji smaznou. Pravdou je, ze dost hazou spinu na matku, ale jsou tam tabory, co se ji zastavaji..
@Linve píše:
@Hanka79 no ja si myslim, ze to ve vysledku bloknou.. Pokazde, kdyz se objevi zajimava diskuze, hned ji smaznou. Pravdou je, ze dost hazou spinu na matku, ale jsou tam tabory, co se ji zastavaji..
Ja doufam, ze se na to prijde kdo to byl, a ze bude poradne potrestany… ![]()
@Linve píše:
@madi no oni ji to tam nekteri davali sezrat… A hlavne vsichni se neskutecne spikli proti vrahovi… Na tomto pripade je videt neskutecna lidska solidarita a matka tam napsala, at uz toho nechaj a nechaj Elisku spinkat! Prispevek je opet uz nejspis smazan… Taky mi to hlava nebere..
já si myslím že v tom matka prsty nemá a to že „měla“ problémy s drogama info není jen domněnky ale to neznámena že tu malou nemilovala. Víte co to musí být přijít o dítě a pak se ještě dozvědět že to byl strejda (možna jo možna ne - ale jako info od policisty bych jsem tomu věřila) hnus příšla o dítě, které i když u ní nebydlela tak ji určitě milovala a teď se smířít s tím že ji už nikdy nebude držet v naručí a za pár hodin ještě že to udělal člověk, kterému nejen věříla ta mala, ale i ona sama. Víte jaké může mít vyčítky svědomí že kdyby neměla takového švagra nebo bratra, že by ta mala byla v pohodě. Avěřím tomu že jestli to je strejda tak ta matka to nepřízna, protže si to dle ěm sama davá za vinu
@Chocoloco chápu, přesto budu ráda když napíš třeba jen krátky email. Že by měli zpřísnít tresty. Je nemyslitelné aby lidé za ukradnutí dostali víc let než za vraždu
@anubis25 no tak tyhle její minulé nebo současné problémy k takovým spekulacím nahrávají. Uvidíme, co zjistí v následujících dnech.
Třeba bratra jen předvolali k výslechu a kdosi to nafoukl… předtím tam zas proběhla „seriozní“ informace o tom Němci… kdoví jak to bylo. Nejdůležitější je, aby se na to přišlo a byl potřestaný
Hrozne!!! Ja jsem pro tres smrti. Nechapu, ze nekdo zabije jineho cloveka a za par let si tu zase normalne beha s cistym trestnim rejstrikem!! Vraha holcicky bych nechala zlincovat!