Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
@Hanka79 Že jo, zajímavá formulace, vycházím se všemi svými bývalými dobře. Už to o něčem svědčí.
Hned jak jsem ji videla mluvit, tak mi tam proste neco zacalo smrdet…ale rada se budu plest… ![]()
@Hanka79 Já podle videa raději nesoudím. Takhle jsem jednou soudila matku unesené Michalky a spletla sem se…
@darkblack píše:
Aby to nedopadlo stejně jak tenkrát s Čermákovou z Kladna co zabila svou dceru.. taky se nejdříve hledala a pak vyšlo najevo že to udělala ona. Ale nechci soudit předem, to opravdu né. Já jen že věřit se už nedá ani matce, když to člověk poslední dobou vidí co i matky dokáží udělat vlastnímu dítětisamozřejmě vyšetřování ukáže snad víc a pravého pachatele dopadnou
Co Cermakova, ale mama toho Davidka ROkose, nebo jak se jmenoval, ze ho bodla 2× nozem do hrudi a pak ho s tim svym pritelem dali do kufru auta…jako co to je tohle to za stvuuuuru?
jak to muze udelat vlatni mama svymu diteti, to proste nikdy nepochopim..:( takhle se zvirata nechovaj ani ke svym mladatum… ![]()
@Hanka79 píše:
A uz vubec bych neodesla bydlet k novemu priteli bez sve dcery, nenechala bych ji u babicky…nevim no, zda se mi ta mama „zajimava“hlavne z te jeji vypovedi, jsem pochopila, ze pritelu bylo nekolik, vic nez dost..:)
Stejný pocit!
Na fcb je zprava, ze zadrzeli nejakeho nemce - neofiko info
@madi píše:
na jejím FB?
@Burj Chalifa ne v te skupine, kde se jako prvni objevila zprava o jeji smrti
@Hanka79 Já znám ženskou co podřízla svojí dceru…taky to nechápu ![]()
@maminka189 píše:
@Hanka79 Já znám ženskou co podřízla svojí dceru…taky to nechápu
Co to bylo za zrůdu? Byla psychicky nemocná?
@maminka189 píše:
@Hanka79 Já znám ženskou co podřízla svojí dceru…taky to nechápu
nemam slov, desny ![]()
Já bych v takové situaci byla zhroucená v péči psychologa, a rozhodně by kolem mě byla rodina, a na FB a jiné soc. sítě bych určitě nepsala, neměla bych na to, a hlavně pak číst ty komentáře
@madi píše:
To by musel umet cesky, pac kamaradka Elisky rikala, ze ten chlap rikal Elisce, jestli chce vzit za jejim tatinkem.. ![]()
Ja bych byla v peci psychologu, pod praskama a buh vi kde, urcite ne pri smyslech u notasu a FB ![]()
@Hanka79 pisu jen co jsem tam zahledla, psal tam nejaky pan, ze ma info od policie, ale jestli je to pravda, tezko rict.to se ukaze