Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 no, mě bylo hlavně hned divný, dkyž říkali ve zprávách, že s ním v pohodě ta Eliška odešla, podle mě ho musela znát, jestli to byl strýc, těžko říct, ale nevěřím, že by dítě takhle v klidu s někým odešlo a nastoupilo v pohodě do auta ![]()
@Šalvějka píše:
@Hanka79 no jenže to podle EU je nehumánní, myslím si, že když ne trest smrti, tak alespoň kastrace těchto deviantů by byla účinným řešením, ale to humanisti z EU prostě nechtěj připustitvypadá to, že to zas bude na nás, jednotlivcích, jak si svoje děti ochráníme a i tak člověk nidky nezamezí všemu, co by se mohlo stát.
Jenze humanisti z EU tyto devianty zaviraji na dozivoti. Kdezto politici v CR jsou zdechli menit zakony.
@Šalvějka Ja vim no, prece nejde ublizit nekomu, kdo ublizil diteti ze?
bych jim je sekala, by si ty ostatni priste rozmysleli zda sahnout na dite nebo ne
stejne, tak jako kdyz nekdo krade, sekala bych jim prsty, aspon by bylo videt, kdo kdy byl zlodej…takova vystraha pro ostatni…dokud se budou mit ve vezeni jako v bavlnce a nikdo jim neublizi, tak budou krast a zabijet dal ![]()
@Weru píše:
Jenze humanisti z EU tyto devianty zaviraji na dozivoti. Kdezto politici v CR jsou zdechli menit zakony.
Ono mozna kdyby se neco takoveho stalo nejakymu politikovi mozna bychom se divili, jak by to najednou slo vsechno menit. Vzdyt opravdu clovek bude mit strach toho prcka pustit jen pred barak na hriste samotnyho ![]()
@Hanka79 píše:
Ono mozna kdyby se neco takoveho stalo nejakymu politikovi mozna bychom se divili, jak by to najednou slo vsechno menit. Vzdyt opravdu clovek bude mit strach toho prcka pustit jen pred barak na hriste samotnyho
Tak tak. Myslim di, ze by byl zakon do dne novej. ![]()
Ja bych pro deti asi chodila do skoly do 15. let. Jesteze jsem na vesnici.
@Weru Presne tak, druhy den uz by byl novy zakon. Ja stejne nechapu, jak nekdo muze ublizit malymu diteti…nedokaze se branit nic proste, stejne tak miminku…je to hnus.. ![]()
@Hanka79 píše:
Jinak tohle jsem nasla na strankach Novy…
http://tn.nova.cz/…i-stryc.htmlTaky me napadlo, jestli kdyz ho treba ta ELisky kamaradka videla, zda by nebyla schopna sestavit portret, by jim hodne pomohlo…
Tn.cz čerpá z té diskuse na facebooku ![]()
@Šalvějka píše:
@Hanka79 no, mě bylo hlavně hned divný, dkyž říkali ve zprávách, že s ním v pohodě ta Eliška odešla, podle mě ho musela znát, jestli to byl strýc, těžko říct, ale nevěřím, že by dítě takhle v klidu s někým odešlo a nastoupilo v pohodě do auta
ale podle výpovědi těch dětí mi přišlo, že naopak to byl člověk, kterého neznala. Že jí říkali, ať s ním nechodí. Někde jsem našla i zmínku, že jí strkal do auta… ono těch verzí bude asi víc ![]()
@madi píše:
Tn.cz čerpá z té diskuse na facebooku
JJ jsem si rikala, ze to maji asi z FB ![]()
@madi píše:
ale podle výpovědi těch dětí mi přišlo, že naopak to byl člověk, kterého neznala. Že jí říkali, ať s ním nechodí. Někde jsem našla i zmínku, že jí strkal do auta… ono těch verzí bude asi víc
Taky mam za to, ze tam nejaka holcicka rikala at s nim nechodi a ze snad Eliska pak z auta volala i „pomooooc“ tak nevim…je to takovy zamotany.. ![]()
Na tohle by měl být trest smrti…nesnáším české zákony..v Americe mají ty tresty daleko přísnější ![]()
@Malike tohle je hrozně složitá věc. Jo v Americe mají tresty přísnější, ale taky se tam myslím psalo, že po letech se přišlo na to, že popravený byl nevinný.
@madi bohužel..tehdy nebyli ale testy DNA a dnes jsou opatrnější..přesto je tam maj přísnější..
@Malike Já bych i byla pro, ale muselo by být na 10000% jasné, že je vinen.. aby to nebylo zneužitelné.. jenže to je dost nereálné
@madi ale to nikdo enní s ničím..a bohužel je to smutné, nicméně je ještě smutnější že vraha pustí za chvilku a on to udělá znovu:-(
Přece jenom dnes už jsou na kriminálce opatrnější a nemůžou tě odsoudit pro nedostatek důkazů