Hledá se Eliška, sdílejte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
10.9.14 23:16
@anubis25 píše:
já si myslím že v tom matka prsty nemá a to že „měla“ problémy s drogama info není jen domněnky ale to neznámena že tu malou nemilovala. Víte co to musí být přijít o dítě a pak se ještě dozvědět že to byl strejda (možna jo možna ne - ale jako info od policisty bych jsem tomu věřila) hnus příšla o dítě, které i když u ní nebydlela tak ji určitě milovala a teď se smířít s tím že ji už nikdy nebude držet v naručí a za pár hodin ještě že to udělal člověk, kterému nejen věříla ta mala, ale i ona sama. Víte jaké může mít vyčítky svědomí že kdyby neměla takového švagra nebo bratra, že by ta mala byla v pohodě. Avěřím tomu že jestli to je strejda tak ta matka to nepřízna, protže si to dle ěm sama davá za vinu
:palec: presne tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.9.14 07:07

Eliška byla podle fotek nádherná holčička. Je mi jí neskutečně líto, co si musela prožít. :,( Odpočívej v pokoji, Eliško :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
11.9.14 08:02
@anubis25 píše:
@Chocoloco chápu, přesto budu ráda když napíš třeba jen krátky email. Že by měli zpřísnít tresty. Je nemyslitelné aby lidé za ukradnutí dostali víc let než za vraždu

Bych byla pro to, aby za vrazdu bylo dozivoti, ale hlavne bych zmenila ty veznice, aby to byly fakt hnusny, neprijemny veznice a ne pomalu hotelovy pokoj…vzdyt co jim tam chybi? TV, vychazky, jidlo 3× denne a nic nedelaj…a jeste me pak dokaze zvednout ze zidle, kdyz ukazujou jak vezni stavkujou kvuli tomu, aby se zlepsily podminky ve vezeni…jako co si myslej? vezeni ma byt vezeni a ne pomalu wellnes… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
11.9.14 08:08
@anubis25 píše:
Prý to je strejda… :pocitac: :pocitac: :pocitac:
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
3284
11.9.14 08:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.9.14 08:11

@Hanka79 no kolikrát to vybavení věznic člověk pomalu ani domá nemá, např. posilovna… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
11.9.14 08:17
@Šalvějka píše:
http://jednej.parlamentnilisty.cz/petition.php?…zde můžete přidat podpis ;)

Podpis přidat můžeš, ale i kdyby jich 9 mil. tak je to k ničemu ;)

• Citovat
  • Upravit
3284
11.9.14 08:19

@L92 ale za pokus to stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.9.14 08:22

@Šalvějka pokud to nemá všechny náležitosti, které petice má mít, tak se tím nikdo zabývat nebude :?

• Citovat
  • Upravit
L92
11.9.14 08:23
@Šalvějka píše:
@L92 ale za pokus to stojí ;)

Tak sama jsem v těchto případech pro.

Ale je to ničemu, protože jsme členy EU, tak tady není reálné znovuzavedení TS, jelikož je to v přímém rozporu s právním řádem EU.

:roll:

takové jsou fakta :x

• Citovat
  • Upravit
18259
11.9.14 08:24
@Šalvějka píše:
@Hanka79 no kolikrát to vybavení věznic člověk pomalu ani domá nemá, např. posilovna… :zed:

To jo no a jeste kdyz nekoho propusti, tak dotycny nema kam jit, nema praci, tak brzo udela znova neco, aby ho zase zavreli, pac se tam mel vlastne dobre :roll:
Jinak ja bych pedofilum jeste pred trestem smrti nebo pred dozivotim usekla ptaka… :cert: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.9.14 08:30

Trest smrti - to ne. Riziko justičního omylu není zanedbatelné a pak je z toho vražda. Já bych byla pro galeje, trestanecké práce a žádný fešácký kriminál. Zavřít je ty zmetky k nám na Špilberk, brzy by je to zlomilo :cert: Jinak jsem z toho pořád moc smutná, chování matky moc nechápu, já bych toho nebyla schopná. Nebyla bych schopná ani vstát ze židle a mluvit :( a ne ještě někde psát na FB, ale každý jsme jiný :nevim: Ať toho haj*la, co jí to udělal, mají co nejdřív, je to zrůda, která nemá právo chodit mezi ostatními lidmi :cert: Makat do lomu o chlebu a vodě, doufám, že mu to ostatní vězni spočítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
11.9.14 08:36

@bartsch Prosimte radsi moc nezminuj to, ze nechapes to vysedavani u FB nebo budes ukamenovana jako ja v druhe diskuzi, ze bych radsi mela pry drzet hubu…kdyz jsem jen napsala, ze proste to vysedavani u FB a diskutovani na chatu nechapu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
11.9.14 08:43

Jinak tohle jsem nasla na strankach Novy…
http://tn.nova.cz/…i-stryc.html

Taky me napadlo, jestli kdyz ho treba ta ELisky kamaradka videla, zda by nebyla schopna sestavit portret, by jim hodne pomohlo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.9.14 09:02

@Hanka79 no jenže to podle EU je nehumánní, myslím si, že když ne trest smrti, tak alespoň kastrace těchto deviantů by byla účinným řešením, ale to humanisti z EU prostě nechtěj připustit :roll: vypadá to, že to zas bude na nás, jednotlivcích, jak si svoje děti ochráníme a i tak člověk nidky nezamezí všemu, co by se mohlo stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová