Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@madi hod mi prosim link na tu skupinu
tablet mi to nejak nechce najit.. Dekuji
Prý o matce moc hezky lidi nemluví
kde je vlastně ten chlapeček? ten je v péči matky, nebo se o něj taky stará babička??
@Linve našla jsem tuhle, nevím, jestli je to ona
https://www.facebook.com/…76191041145/?…
@Linve nemuzu jsem taky na mobilu.dej si vyhledavat klasterec nad ohri, je tam otevrena skupina
@madi Píšou tam, že ho chytili, vyslýchají, že ji prý znásilnil. Zdá se mi to divné, že by měl někdo tak rychle takové informace. Prý je to feťák.
Ted koukam, ze tam nekdo pise, ze nekoho maji…
nevim, jak moc se tomu da verit…
Pise tam pan, ze ma info od policie.pak je to blbec, ze takove info vynasi, pokud je to pravda
@madi píše:
Pise tam pan, ze ma info od policie.pak je to blbec, ze takove info vynasi, pokud je to pravda
pochybuji, že by to policisté tak rychle vyžvanili. Předpokládám, že na tak choulostivé případy je přísné embargo.
Myslim si, ze se tomu zatim neda moc verit… Az se to objevi na nejakym duveryhodnym zdroji…
Zensky, to ze byste to nepsaly vy na FB neznamena, ze to neudela nekdo jiny.
Zoufaly clovek dela zoufale ciny.
Ja kdyz prisla o mimco, tak jsem tez psala na FB. Byla to takova bolest, ze jsem nevedela co delat. Podpora mi strasne pomahala.
@madi píše:
@Hanka79 pisu jen co jsem tam zahledla, psal tam nejaky pan, ze ma info od policie, ale jestli je to pravda, tezko rict.to se ukaze
Ja vim
stejne tak nevim zda ty holciny mluvi pravdu, ikdyz snad by si nic nevymyslely… ![]()
Trochu soudnosti by neuskodilo!
To, ze ma vic partneru a pise na FB neznamena, ze netrpi natoz, ze ji zabila, proboha.