Hledá se Eliška, sdílejte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
10.9.14 16:46
@Lenka-K-85 píše:
@tipol Jenže to nikdo neví, jestli to byl on. Nezvratné důkazy neměli, mohl to být klidně komplic. On se nikdy nepřiznal… Tím nechci říct, že je to stejný člověk, mě spíš zaráží, že Otakar pocházel z Mostu, minulý týden v Mostě někdo chtěl unést holčičku a včera 40km od Mostu se stalo tohle s Eliškou…

Ten pripad byl celej podivnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
10.9.14 16:47
@madi píše:
@tipol Ano, obviněn byl, jenže přiznal se?? Myslím, že nikdo nemůže na 100% dneska říct, že to byl on :nevim:

Pokud si pamatuji, tak spachal sebevrazdu, ale v dopise na rozloucenou tvrdil, ze ji nezabil. Nijak presne si to uz nepamatuji, ale zase tam nasli tehdy nejake biologicke stopy.
Ale i v souvislosti s tim tehdejsim tlakem verejnosti na vypatrani pachatele je otazka, jestli to byl skutecne on, nemel-li komplice atd.Ale to uz jsou spekulace.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
10.9.14 16:48
@tipol píše:
Já neříkám, že se přiznal. Pouze to, že byl jedniným obviněním v případu. A jelikož nikdo jiný obviněn nebyl tak je jaksi nemožné aby to byl opět on.

já neříkám, že to udělal jeden a ten samý člověk
Jenom že ten obviněný zemřel aniž by podal nějakou výpověď (teda co se ofiko informací týče), tudíž dneska nikdo neví, jestli to byl skutečně on nebo ne. Pravděpodobně ano, ale jistý si být nikdo nemůže

• Citovat
  • Upravit
5453
10.9.14 16:54

Strasna tragedie :,( :,(.Toho hajzla uchylnyho bych hned umucila k smrti.Sv**e jedna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
10.9.14 17:01

To je to nejhorší, co se rodičům může stát. Je mi to tak strašně líto. Mamince i babičce přeju hodně sil :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
10.9.14 17:23

Škoda, že u nás není trest smrti :,( takové hov*ado dostane vždy tak nízký trest :zed: v klídku si posedí v teple a po propuštění si může vyhlížet další oběť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
10.9.14 17:29
@aajulinka píše: Škoda, že u nás není trest smrti :,( takové hov*ado dostane vždy tak nízký trest :zed: v klídku si posedí v teple a po propuštění si může vyhlížet další oběť

Naprostý souhlas. Zrovna na to myslím. Taková individua by měla dostat trest smrti vždy. Přece jen by jich ubývalo. Je to příšerné. A potkat to může každého.

• Citovat
  • Upravit
5453
10.9.14 17:40

@aajulinka tak dostane urcite dozivoti. Tyhle svine, mene nedostavaji, minimalne vyjimecny 20-25 let, ale spis dozivoti.Je jedno kolik ta s**e dostane, holcicku to rodicum nevrati :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
10.9.14 17:55
@kamikaa píše:
@aajulinka tak dostane urcite dozivoti. Tyhle svine, mene nedostavaji, minimalne vyjimecny 20-25 let, ale spis dozivoti.Je jedno kolik ta s**e dostane, holcicku to rodicum nevrati :,(

Aby to doživotí dostal. Udělají z něj chudáka nemocnýho, kterého nutno „přeléčit“, uvěřit v nápravu a dát mu další šanci. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
10.9.14 17:57
@rokris píše:
Aby to doživotí dostal. Udělají z něj chudáka nemocnýho, kterého nutno „přeléčit“, uvěřit v nápravu a dát mu další šanci. :poblion:

ne to snad přece NENENENENE :,(

• Citovat
  • Upravit
46867
10.9.14 17:58
@rokris píše:
Aby to doživotí dostal. Udělají z něj chudáka nemocnýho, kterého nutno „přeléčit“, uvěřit v nápravu a dát mu další šanci. :poblion:

A pokud byl nezletily…skoda mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
10.9.14 18:00

Jestli vůbec zjistí kdo to udělal :poblion: :poblion: :poblion:.
Je mi líto všech co tu holčičku znali :hug: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.9.14 18:18

:,( :,( :,( :,( :,( :,( je mi moc líto Elišky, co si musela chudinka prožít - snad moc netrpěla - co je to za zrůdu, co si dovolí na malou holčičku

jako matka si nedokážu představit co prožívá její rodina, moc mě dojalo, jak se lidi svolali, a šli holčičku hledat, škoda, že to dopadlo takhle

pachatel snad nebude jen " nemocný" člověk co potřebuje léčbu, přála bych mu aby trpěl :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
10.9.14 19:35

Tak je to tady. Pravděpodobně opravdu zemřela násilnou smrtí. To snad není možný… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.9.14 20:03
@rokris píše:

jestli ho vůbec najdou :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová