Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nevím maminky, ale koukala jsem na video kde maminka brečí a přišlo mi takové…divné…
No maminka je poměrně mladá, nejspíš otěhotněla v sedmnácti co jsem pochopila.
Taky mi to video přišlo divné..nechci se tím nikoho dotknout, ale mě zmizet dítě, měla bych na milion procent jiný výraz ve tváři, mluvit bych snad ani nemohla..nic to nemění na tom, že mamince přeju ať se Eliška najde v pořádku..
@Niqitka Já nevím, každej je jiný a nechci maminku z ničeho podezírat, ale…já nic nevědět 24 hodin o dítěti a ještě mít inf o tom, že možná bylo unesené a možná se našla bota, tak šílím a hysterčím. Klečela bych na zemi a prosila ať se mi vrátí a bylo by mi u zadku, že budu za trapku (třeba).Ona sedí u netu prosím o pomoc…já bych lítala po městě ze zvoněním na maximum a hledala jí ![]()
Tak jsem si vzpomněla na případ tady z Kladna, na smrt Terezky Čermákové..
![]()
@MarDen http://www. blesk. cz/clanek/zpravy-krimi/273523/devitileta-eliska-se-nevratila-ze-skoly-nasla-se-jeji-bota-rodina-se-sesypala. html
Baby nesuďte, kdoví jak by kdo reagoval… v takovém otřesu jedná člověk jinak…
Snad holku brzo najdou.
Tak jsem shlédla jedno video a nepřišlo mi to nějak divné, maminka tam plakala, ano nehroutila se sice což já bych se hroutila ale nehledala bych za tím něco jiného ![]()
@suricata Já nesoudím…U unesené Michalky jsem si taky říkla, že za to může matka a nebylo to tak
![]()
@MarDen taky bych to tak viděla, ono už to přece jen je více jak 24 hodin, za tu dobu si člověk na tu situaci „zvykne“ a začne jednat trochu racionálněji, myslím, že noc musela být pro tu maminku hooodně výživná ![]()
Ten odkaz na FB - tn.cz je úplně jiná holčička než na novinkách…i příjmení
![]()