Hledá se Eliška, sdílejte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
10.9.14 12:26

@Chocoloco To já taky, mě to strašně štve. Mám kamarádku v Dillonu v Coloradu a když se tam ztratí dítě do hodiny je to na všech mediích, kontroly na silnicích, dálnicích, běží to prostě všude a pořád! A tady prostě nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
10.9.14 12:28

Kopíruji ze stránky na fb, kde píše jedna paní…

Mám nové zprávy od elišky maminka psala na svojem fb na zeď ze se našla její bota :(( ach jo to je strasne věřím ze se eliška najde

:( No nevím co si o tom teď myslet. :,(

• Citovat
  • Upravit
12748

Maminka Elišky píše na FB, že našli její botu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@Makikki píše:
Kopíruji ze stránky na fb, kde píše jedna paní…

Mám nové zprávy od elišky maminka psala na svojem fb na zeď ze se našla její bota :(( ach jo to je strasne věřím ze se eliška najde

:( No nevím co si o tom teď myslet. :,(
:,( :,( :,( mám úplnou husinu.. jen to ne.. :,( :,(
  • Citovat
  • Upravit
3481
10.9.14 12:31

@Makikki Doprd… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
10.9.14 12:31

@Makikki holky mne je te mamy tak lito, ta nevedomost, kde to dite je a co se s nim deje..to je nejhorsi.

• Citovat
  • Upravit
7797
10.9.14 12:32
@sissi79 píše: :,( :,( :,( mám úplnou husinu.. jen to ne.. :,( :,(

Já taky. Vždy se mi vybaví Anička, malý Jakub, nebo Natascha Kampusch… Je to šílenost, hrůza, fakt…
Pořád doufám, že ji najdou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
10.9.14 12:34

Mně to úplně vhnalo slzy do očí, koukám na svou roční dcerku a nedovedu si to přestavit, asi bych umřela, nebo se sesypala a přála bych si jediné, ať je mé dítě živé, lidé se denně rozčílí a pohádají kvůli takovým blbostem a přitom jsou na světě o tolik důležitější věci ach jo, je mi z toho hrozně vážně mám tak smíšené pocity, našla se bota.. je to špatné, či dobré? Ví se teď kde přibližně hledat, ale je ještě živá? Neee moc je mi to líto, že se tohle na světě dějě. :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
10337
10.9.14 12:34
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.14 12:37

@Makikki Hlavně je to asi jasný důkaz, že jde o únos :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
10.9.14 12:38
@Anael píše:
Já taky. Vždy se mi vybaví Anička, malý Jakub, nebo Natascha Kampusch…

Ano, mně bohužel taky :( Moje dcera zatím ještě nechodí sama ze školy, vyzvedává ji babička. Bojíme se ji ještě nechat chodit domů samotnou :( Do školy ráno jezdí s kamarádkami a dětí celkově jezdí hodně, ale domů by šla často sama a máme strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
10.9.14 12:38

@Lenka-K-85 Asi ano, je to hrozné, já s maminkou soucítím jako kdyby to bylo mé dítě. :,( Jsem ve stresu, od rána sleduju fb jestli se už našla, nemám ani chuť k jídlu, na kafe, nic, jen úzko a strach… :,(

• Citovat
  • Upravit
3481
10.9.14 12:40

Zprávy z fb policejního deníku,

Jana Liščáková Bohuzel neni, jeji babicka botu poznala zhroutila se, pry jsou na rade psi…policie misto nalezu nezverejnila a hleda se dal

Jana Liščáková Bota nalezena v Ciboušově (osobně vubec nevim zda je to les či louka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
10.9.14 12:42
@Lenka-K-85 píše:
Zprávy z fb policejního deníku,

Jana Liščáková Bohuzel neni, jeji babicka botu poznala zhroutila se, pry jsou na rade psi…policie misto nalezu nezverejnila a hleda se dal

Jana Liščáková Bota nalezena v Ciboušově (osobně vubec nevim zda je to les či louka)

Ježiši, chudák holčička :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
10.9.14 12:45

Ach jo :,( Je mi z toho do breku, moje dítě to není, ale soucítím. Je mi z toho moc smutno :( Podívala jsem se, co to je Ciboušov - národní přírodní památka v Klášterci nad Ohří. Snad se tam holka jen ztratila a je třeba zraněná, že nemůže přivolat pomoc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová