Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu, ztratila se včera a první zprávy o tom dnes. Včera to mělo běžet ve zprávách jako první šot.
@vokishka Včera už to běželo na netu a pod. Ale v mediích ne! Je to strašné a nepochopitelné!
@Lenka-K-85 Já seděla u počítače asi do půl 10 a nic jsem nezaregistrovala. Představovala bych si to tak, že to hned bude v televizi, na netu větším písmem jako hlavní článek a ono nic, jako by se nic nedělo.
Bože můj to je strašné
Mám v živé paměti, jak mi bylo, když byl nezvěstný mně blízký člověk. Naštěstí ho našli relativně v pořádku. Doufám, že tady to dopadne stejně. Ale ta bota…
Po dlouhé době se modlím…
@vokishka Media stojí za ho..o u nás v tomhle vážně jo, vůbec nechápu na co čekají? Asi na to, až bude pozdě a pak to bude běžet non stop.
![]()
Taky Elišku sledují..je mi jo tak hrozné líto a rodičů..pevné věřím ze se najde. Musí.
Tohle jsem našla k případu Aničky… po čtyřech letech stále žádný registr není..protože úchlové a devianti mají svoje práva ![]()
Dne 25. října 2010 kontroverzní podnikatel Jiří Jehlička a jeho podobně kontroverzní společnost CERD ČR publikovali svůj záměr spustit od 17. listopadu 2010 na zahraničním serveru tzv. registr pedofilů, jehož činnost by byla v rozporu s českými a evropskými zákony.[25] Ministr spravedlnosti ČR Jiří Pospíšil na to 29. října 2010 reagoval prohlášením, že na přípravě podobného registru pro vnitřní potřebu policie ministerstvo již delší dobu pracuje a že on sám se nebrání ani diskusím o tom, aby případy nejzávažnějších deviantů byly i zveřejňovány
@bimbama píše:
Já jenom doufám, že ji teď nemá nějakej úchyl.
No to ani nepiš ![]()
Já to nemyslela zle. Psala jsem, že si MYSLÍM, že je mrtvá, což asi si myslí vícero z vás. Samozřejmě si k tomu PŘEJU, aby to tak nebylo a DOUFÁM, že se najde.
@zuzouš Pochopila jsem, akorát ty slova nemůžu ani vyslovit, natož napsat.
Tak asi všechny napadlo to špatné. Ale musíme doufat a věřit tomu že to bude dobré.. ![]()
Doufám a věřím, že se holčička najde. Mnoho duševních sil rodině…
Holky, ale když to vezměte racionálně…tak ta bota…Ja vim, ze je to šílené, ale prosté…Ja jen doufám ze je mala v pořádku at už je kdekoliv..zas. raní pedofilové..nechapu jak někdo takový muže volné litat po světe a ještě snad byt omloucam tím, ze je nemocný..
Holky status maminky na fb z neděle, kdy měla Eliška narozeniny :
Dnes…je to devět let, už tak dlouho je ze mě šťastná maminka, a svoje děti miluji nadevše a vím že i oni mě…Takže ELIŠKO…už jen 9,a budeš dospělá Ty a Martínek jste to nejcennější co mám!!!
Tady normálně řvu
![]()