Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Řeším to samé, tak si počkám taky na radu. Akorát teda, že naše malá už je na světě, tak to dost spěchá teda.
@MaJiKa píše: Řeším to samé, tak si počkám taky na radu. Akorát teda, že naše malá už je na světě, tak to dost spěchá teda.
Taky treti, s vetsim vekovym rozestupem? ![]()
Záleží co od kočáru chcete, podle toho vybírejte. je dobré si taky říct jak jste vysocí- my s manželem třeba musíme mít kočárky s výškově nastavitelnou rukojetí
Taky máme Jané Slalom pro a spokojenost a pokud jde o klasickou houpací čtyřkolku, tak já nedám dopustit na Bébecar nebo Inglesinu. Na chalupě jsme v Bébecáru odvozili všechny čtyři děti (teda to čtvrté vozíme aktuálně, někdy si tam chrupne i tříleťák
)
@Anonymní píše:
Taky treti, s vetsim vekovym rozestupem?
Jo, po skoro 7 letech ![]()
Do terénu roan marita, to je tank, projede to všechno
mmchdm, nekupuj trojkombinaci, sedačku kup zvlášť.. ty ke kočárům nejsou kvalitní ![]()
Příspěvek upraven 02.06.16 v 13:38
Já teď přemýšlím nad Dorjanem a manžel má možnost vzít od známého starší Espiro Atlantic, ale na něj sem nenašla moc dobré hodnocení
Tak pořád vybírám.
Taky mam Quinny Speedi, k tomu dokoupeny vajicko Maxi Cosi a spokojenost. Jezdim s nim ke konim, takze brazdime tereny dost
![]()
Měla jsem třetí taky s velkým rozestupem, koupila jsem si starší Roan Marita a naprostá spokojenost. Prostorný, hodí se i do terénu, používám doteď a to má malej přes 90cm a 14 kilo.
Dobrý den,
velký výběr kočárků z druhé ruky najdete také v Bazaru eMimina.
Ať se líbí ![]()
adminka Eliška
Holky, hezky den vsem
Jdu si pro radu, cekame treti ditko s vetsim vekovym rozestupem, takze absolutne se neorientuju v zadnem kocarku.. obe deti jsem odvozila v Hartanu, trojkolce.
Nyní chci koupit pouzity kocarek, max. do 3000kc, nejlepe dvojkombinaci ci troj a aby byl vhodny do terenu)lesa, snehu, proste poradny kocar..
Co se tak divam nasla jsem xlander, nebo casuaplay? x4.. co rikate?
Nebo mate nejaky jiny kocarek, co by byl fajn? Diky vsem za rady…
prosim o zachovani anonymu..