Jaký repelent?

486
16.6.10 10:57

Jaký repelent?

Ahojky, máme jet na dovču a už nás varovali, že je tam spousta komárů. Musím tedy koupit nějaký repelent, ale jen ten, který je vhodný i pro děti. Jde mi o to, ať opravdu odpuzuje komáry a další létající havěť, ať se dobře roztírá, nemastí, nelepí a ať nedráždí dětskou pokožku. Uvažovala jsem o dětském spreji OFF. Máte s ním zkušenosti nebo nějaký další tip? Jste s nějakým velmi spokojené? Moc vám děkuji za názory :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
16.6.10 11:09

Máme off pro děti ve spreji a kráááásně voní..Zda je lepší oproti ostatním nevím, ale nám stačí.. :mavam:

Ps. stříkám i na oblečení ( né moc) i na pokožku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.6.10 11:11

My máme OFF, ten pro děti, já jsem ho na malého nepoužila, jen, kdy jdeme ven na deku postříkám její okraje a funguje spolehlivě :palec: Ségra ho pro děti (15 měsíců) používá a je spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
16.6.10 11:18

Nám v lékárně doporučili tento Alpa repelent pro děti . Zatím jsme ho ale ještě nevyzkoušeli - prý dost smrdí, ale je účinný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.6.10 11:19

ahoj… taky používám Off,teď jsme o víkendu jeli zrovna vodu a spali ve stanu a večer u řeky pochopitelně hodně komárů… nastříkaný i spal, voní to hezky, nevadilo mu to a pupínky byly sice dva, ale myslím, že je dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.6.10 15:37

Holky, díky za rady :-) Koupím ten Off pro děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.6.10 18:54

Me doktorka radila Autan.. Zatim jsem ho nesehnala, pokud nesezenu koupim taky Off - slysela jsem chvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
9.5.13 21:16

Zdravím. V rámci mého studia mám povinný předmět, dvoudenní exkurzi do zonoveho nijak osetrovaneho chko, jsem v 6 mesici, nerada bych kliste a komáři mě milujou. Čím se mužů postrikat, abych neublizila miminku? Nebo jsou dnes už všechny repelenty šetrné? Dobře se oblécu, ale minimálně nohy, ruce a krk bych měla mít postrikane, hlavně kvůli těm klistatum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.9.14 17:21

My jsme před dovolenou kupovali dětský repelent Bochko a ani stipanec. Difussilem bych asi mimco nestrikala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí