Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
ty brazilske satky za 1500najdete zde
http://www.houpacisite.cz/DetailPage.asp?…
stranky moc dobre nefunguji,musi se zajet az na konec stranky,kde se objevi foto a popis
nasla jsem nemeckou firmu,ktera se zabyva sitim satkum,ma hezke barvy,vysvetluje jak se uvazuji atd. je kvalitni,akorat moc neumim nemecky,je to zajimavy web,zasilaji po evrope,objednavky on-line,nejdelsi 5.10m za 94euro,kratsi od 50e.
http://www.bebina.de/…lektion.html
a tady prodavaji satky uz 30let,je to pry prvni firma v evrope kde zacaly s satkama,spousta barev,delek apod. kvalitni vlnene indicke.
zasilaji postou i do ceska
http://www.didymos.de/…hp/index.htm
pár vás psalo, že máte šátek z medley , máte někdo od nich ten tkaný šátek?
sice mě nadchnul šátek koira od vatanai , ale přeci jen je to pro mě asi přílišný luxus, takže uvažuji právě o tkaném od medley, máte s ním někdo zkušenost?
a porovnání s vatanai, to už bych asi chtěla moc, že? ![]()
Také jsem sháněla šátek Medlej mne tedy nepřešvědčil. Vydávat šátky tkané plátnovou vazbou za tkané se mi zdá podivné. Nakonec jsem si koupila ŠaNaMi ten nový typ, tkaný Obláček, jsem s ním moc spokojená a zdá se mi srovnatelný s kamarádčiným která má Vatanai
Ahoj,asi jsem uplně blbá,ale bojím se pořídit si šátek a to bych ho fakt chtěla,ale mám hroznej strach že to nezvládnu uvázat tak jak to má být a prcek mě z toho vypadne a někde se mi zabije
Vím že jsou k tomu návody,ale jsou fakt tak detailní abych nemohla udělet chybu?
ad medley: měla jsem, nebrat, špatně jde utáhnout, málo pruží.
Příspěvek upraven 03.01.11 v 12:04
Rozmary, však nemusíš být odkázaná jen na návod, ketrý dostaneš k šátku ![]()
Některé firmy mají návody bezvadné (třeba Didymos), některé návody jsou horší…
nedávno tu proběhla diskuze, kde najdeš spoustu tipů:
https://www.emimino.cz/…kovat-57998/
Pokud budeš chtít, tak se šátkovat naučíš, neboj, miminko ti nikudy nevypadne ![]()
odkud jsi? ve spoustě větších měst se pořádají šátkové srazy (ostrava, Orlová, Brno, Zlín, praha, Hradec králové…), holky ti milerády všechno ukážou a předvedou ![]()
Ahoj může mi tu někdo poradit který šátek je lepší?Elastický,nebo bavlněný?A taky jak se v něm může mimčo pohybovat,protože malá nesnese když je v něčem zachuchlaná a nemůže se hnout,tak abych ho nekoupila a nebyl nám k prdu ![]()
rozmary, pokud teda malá nesnese být zachumlaná, tak nevím, jestli je zrovna šátek to nejvhodnější. Z vlastní zkušenosti to můžu potvrdit. Do třech měsíců jsme syna nosili v babyvaku od Pechů, byl nadšenej. Tak jsme si pořídili šátek Didymos -úžasný, super, pevný, prostě nádherný, ale jak v něm byl Tadeášek utažený a nic kolem sebe neviděl, tak se mu to moc nelíbilo a zvládal v něm maximálně hodinu. Jediným možným úvazem bez časového omezení byla kolíbka a když mi někdo pomohl, tak i na zádech. On byl hrozně zvědavý a chtěl koukat ven a úvaz, kdy mi „koukal na prsa“ ho zjevně nudil. Takže pak jsem teda nosila i čelem od nosiče /což se nedoporučuje, ale už mu byl skoro rok a měl pevné držení/ a když už pak měl 12 kilo, tak jsem šátek odložila a koupili jsme krosnu. A v té je úplně odvázanej
Všude vidí a je spokojený. Takže radím popřemýšlet a třeba si i šátek někde půjčit a vyzkoušet.
Každopádně přeju hodně zdaru při výběru a pokud můžu doporučit, tak opravdu Didymos je super. A mají k němu i DVD s ukázkou úvazů. ale je drahý ![]()
Muzu taky poprosit o radu zkusene?
Mam zdedeny satek vatanai, d. 4,5 m. Je kvalitni, ale premyslim o zmene z tohoto duvodu.
Zda se mi, ze kdyz mam maleho na zadech, tak ten pruh latky pod prdelkou se mu po chvili zhrne (mam dost zive dite, ktere na me rajtuje jak na konovi). Takze by mi asi vyhovoval sirsi. Delka mi prijde na me kratka, ale to se da v pohode u jakehokoli satku vyresit. Jsem zacatecnik a nemam moc praxi, takze bych chtela nejaky satek, ktery mi sem tam neco odpusti. Ten vatanai se me osobne spatne dotahuje a vadi mi velky uzel). Taky bych ocenila jemnejsi satek, ktery by tak neskrtil pod nozickama.
Reknete mi, jsou ty pozadavky jenom kvuli tomu, ze to fakt vazu blbe, nebo je nejaky satek, se kterym bych tohle neresila?
terak píše:
Muzu taky poprosit o radu zkusene?Mam zdedeny satek vatanai, d. 4,5 m. Je kvalitni, ale premyslim o zmene z tohoto duvodu.
Zda se mi, ze kdyz mam maleho na zadech, tak ten pruh latky pod prdelkou se mu po chvili zhrne (mam dost zive dite, ktere na me rajtuje jak na konovi). Takze by mi asi vyhovoval sirsi. Delka mi prijde na me kratka, ale to se da v pohode u jakehokoli satku vyresit. Jsem zacatecnik a nemam moc praxi, takze bych chtela nejaky satek, ktery mi sem tam neco odpusti. Ten vatanai se me osobne spatne dotahuje a vadi mi velky uzel). Taky bych ocenila jemnejsi satek, ktery by tak neskrtil pod nozickama.
Reknete mi, jsou ty pozadavky jenom kvuli tomu, ze to fakt vazu blbe, nebo je nejaky satek, se kterym bych tohle neresila?
Jaký Vatanai máš?
A co zkusit jiný úvaz? Co vážeš?
kipawu a vazu kriz s kapsou uvnitr a ted jsem prave zkousela batoh a to jsem mu hodne satku nahrnula pod zadek a po pul hodine ho mel „holej“
A ten kříž v pohodě?
A jak dáváš na záda?
Jinak doporučuju trénovat, za chvilku na to vyzraješ.
I když samozřejmě šátek vyměnit můžeš, já s Vatanai zkušenost nemám, jen je prý rozdíl žakár x pruhy, proto jsem se ptala, pro případné další rádkyně ![]()
myslim ze si poridim taky satek,v klokance se dite dost prenasi a boli zada,s satkem zada neboli?
a co baby vaky?tenhle se zda pohodlny
http://www.cvrcekpraha.cz/polozka.php?…