Jaký spací pytel pro půlroční dítě?

3138
12.7.11 20:07

jaký spací pytel pro pulroční dítě.

ahoj všichni ,potřebuju poradit jaky spací pytel pro 6 mesiční dite.Kubíček se neustale odkopáva,mela jsem do jeho 3 mesicu na zimu z bazarku a to byla parada ,dala jsem pyzamko ,pytlik a perinu(mame docela dost zimu) ale nevim jak ted v lete,davat pod pytel jeste pyzamko či bodycko,a neprikryvat,prosim porate ja se v tom vubec nevyznam(ted ma jen overalek a porad se okopává ,lumpík),když vidim v obchode upne teplej spaci pytel tak si rikam ze na neho uz snad deku ani ne,libi se mi letni i zimni od emitexu ale nevim zda kdyz pod neho dam treba bodymu nebude vedro,ach jo poradte dekuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5619
12.7.11 20:10

Ahoj,

dcera spi momentalne v overalu a pres nej pytel - to je jen platno podsite balvnou, takze skoro nic. A podotykam, ze je holka po me - musi byt hezky zahabusena v teple. 8-) Ve velkych parnech nechavam spat jen v overalu, ale to protestuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.7.11 20:15

a jaky je to pytel potrebovala bych poradit tápu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.7.11 20:17

Spací pytlíky máme tyto. Teď dávám spávat jen v body, do pytlíku, bez deky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.7.11 20:19

ale ten je na zimu ze?
vypada super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
12.7.11 20:19

My jsme měli z Ikei a nic moc, hlavně malá si začala stoupat v sedmem/osmem mesici v postylci i v pytly a padala. Takže jsem pytel definitivně zrušila a teď spí jen v body s dlouhých a punčochách. Dečku má na mazlení. Jsem zvšdavá jak to vyřeším v zimě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
12.7.11 20:20

oops, moc chyb omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.7.11 20:21
kkattty píše:
ale ten je na zimu ze?
vypada super

My je používáme po celý rok :wink: Na léto prostě nechám holé nožky, jaro - podzim - zima dávám pyžamko, když je nějak extra zima přidám deku a ještě si holky nestěžovaly 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5619
12.7.11 20:21

Jejda, to je nějaký z Kauflu myslim, z výprodeje asi za 90Kč, už v nšm spí druhé dítě. 8-)
a jinak jako Fargola, využívám celoročně, jen přibírám a ubírám vrstvy, jen v největších vedrech ho ruším uplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
12.7.11 20:33

taky máme pytel snad od 4 měsíců a jsme max. spokojení. naposledy jsme koupil v Ca pytel, který je flaušový a nožičky jsou zapnout pomocí zipů (bud je dole jako výše zmíněný pytel, nebo jde zapnout i uprostřed a každá nožička je zvlášť.. sice se v něm nechodí asi úplně nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
12.7.11 20:37

V létě nepřikrývám, má jen pyžamo s krátkým. Loni měl tenký bavlněný G-mimi pytel, pod tím jen plenku a body s krátkým. V největších vedrech jsem pytel nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.7.11 20:39

momentálně spí marťan jen v pyžámku, ale máme spací pytel z ikei. už druhý - měl 0-6m, teď 6-12m, a oba jsou super. krom toho mám po starším tesco, ten je blbý, prokopává se cvočkama na zapínání. a pka obyč ani nvím odkud, ten je taky super.

doma přes pytel nepřikrývám, ale na chalupě nemáme topení, tak tam jo, tenkou fleesovou dečkou..

jo a starší se odkovává doteď a spí v overálkách z mothercare, jsou z hoodně teplého fleesu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
12.7.11 20:41

Ahoj,
tak já mám teď tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a dělají i verzi pro menší děti. Je tenký a v pohodě. Děti jsou v něm jen v body nebo overálku. Loni jsem měla od G-mini, ten byl taky fajn. Škoda, že nedělají větší. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.7.11 20:51

Laajo Gmini urcite dela vetsi, Zuzka spi presne v tom, jak je na Tvem obrazku, velikost 90 (tedy cca do 100cm ditete) - Zuzce je ted 19 mesicu, meri 87cm a ma jeste rezervu. Jo a na leto jsme si nechali pytliky usit od pani z MMB, jen tenke bavlnene bez podsivky a Zuzka v nich spi i ted ve vedrech, ten Gmini mame na zimu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.7.11 20:57
Laaja píše:
Ahoj,
tak já mám teď tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a dělají i verzi pro menší děti. Je tenký a v pohodě. Děti jsou v něm jen v body nebo overálku. Loni jsem měla od G-mini, ten byl taky fajn. Škoda, že nedělají větší. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

tak ten prvni se mi libi dost !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky