Krev na plínce?

pjajaj
12.7.11 11:26

Krev na plínce??

ahojky holky,
mám dotaz, dnes ráno když jsme přebalovala malou (3 měsíce), tak měla na plínce slabý červený dva malý flíčky a na tom trošičku hlenu :cry: , nevíte co to může být :nevim: ?
Krev mi to jako moc nepřipomínalo, ta barva taková zvláštní, ale vyděsilo mě to i ten hlen!
Nevíte, co to může být?????
Děkuji moc za radu!!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
12.7.11 11:29

Ahoj, a nemá malá ekzém? nebrečí u jídla? Nám se takhle projevovala ABKM (alergie na bilkovinu kravského mléka).
Taky měl krvavý hlen ve stolici, radši bych zajela k pediatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
12.7.11 11:33

Neni to spis hodne tmava oranzova? Muzou to byt uraty- hodne husta moc. Muze se to myslim takhle ve vedrech stat, zvlast, jestli se v noci moc nebudi na mliko; jen ted sleduj, jestli ma pres den dost pocuranych plinek (pripadne jestli spi celou noc, tak ji na mliko probudit, je to dlouha pauza, zvlast v tomhle pocasi) a snad uz to bude OK :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kaca007
12.7.11 11:35

Jeste pro uklidneni- ted jsem tu nasla podobnou diskuzi https://www.emimino.cz/…-krev-41050/

• Citovat
  • Upravit
pjajaj
12.7.11 11:41

Laskecko - ekzém ne, ale už asi týden je opruzená a nechce to zmizet…u jídla nebrečí
Kaca007 - právě že v noci se nebudí na mlíko, už asi cca 3 týdny spinká celou noc tak průměrně od 20 - 5h, jinak přes den bumbáme každý 2 hodiny ( je plně kojena)…
zítra jdeme na 3 měsíční kontrolu, plínku sem si radši schovala tak ji vemu doktorce ukázat, bojim se, aby to nic nebylo vážného :cry: … nebo mám jít ještě dnes??

• Citovat
  • Upravit
pjajaj
12.7.11 11:44

včera sme jeli na výlet a po cestě (kolem 16h) se mi strašně poblinkala, z ní to úplně stříkalo, snad mlíčko za celý den to tak vypadalo…nevim, jestli byla přepitá, nebo ji nesedla cesta, ale vedro nebylo…tak nemohlo se jí to stát z toho, že byla po tom zvracení, tak byla třeba dehydratovaná? tudíž ty flíčky?

• Citovat
  • Upravit
Melody
12.7.11 11:48

Já vím, že je malinká, ale nemůže to být nějaká bakterie? Starší dceři (ale už při dokrmování) se objevil krvavý hlen ve stolici, byl to campilobakter… Kojíš?

• Citovat
  • Upravit
Kaca007
12.7.11 11:55

To je jasny, ze to mohlo byt i z toho treba… tohle pocasi je vubec pro mimca hnusny :-? Koukni jeste na tu starsi diskuzi, tam je to samy :wink: A fakt se neboj, hlavne at dost pije pres den, aby mela dost pocuranejch plenek, vylety bych dneska vynechala a asi bych i budila v noci, protoze je to opravdu dlouha pauza (ale vim, ze na to jsou ruzny nazory, nekdo je rad, ze dite spi, ja jsem teda budila). Kdybys mela velkej strach, muzes dr. zavolat, nez bys tam malou vlekla… ale ja fakt myslim, ze se to opakovat nebude a pokud jsou na plence takhle jednorazove uraty, nic se nedeje, nemej strach :wink:

• Citovat
  • Upravit
pjajaj
12.7.11 11:56
Melody píše:
Já vím, že je malinká, ale nemůže to být nějaká bakterie? Starší dceři (ale už při dokrmování) se objevil krvavý hlen ve stolici, byl to campilobakter… Kojíš?

plně kojim ale ona to neměla ve stolici ale v počůraný plínce…nebudu to pokoušet a jdu sní za chvíli radši k doktorce!!

• Citovat
  • Upravit
pjajaj
12.7.11 11:57
Kaca007 píše:
To je jasny, ze to mohlo byt i z toho treba… tohle pocasi je vubec pro mimca hnusny :-? Koukni jeste na tu starsi diskuzi, tam je to samy :wink: A fakt se neboj, hlavne at dost pije pres den, aby mela dost pocuranejch plenek, vylety bych dneska vynechala a asi bych i budila v noci, protoze je to opravdu dlouha pauza (ale vim, ze na to jsou ruzny nazory, nekdo je rad, ze dite spi, ja jsem teda budila). Kdybys mela velkej strach, muzes dr. zavolat, nez bys tam malou vlekla… ale ja fakt myslim, ze se to opakovat nebude a pokud jsou na plence takhle jednorazove uraty, nic se nedeje, nemej strach :wink:

díky moc za radu, na tu diskuzi sem koukala…
no ale radši tam za ní skočim, máme tam jít zítra na 3 měsíční kontrolu, tak tam půjdem už dnes, pro klid duše

• Citovat
  • Upravit
Kaca007
12.7.11 11:59

Nepanikar, predtim aspon ty dr. zavolej a uvidis, ze ti rekne, ze je zbytecny tam chodit (zvlast v poledne, v takovym vedru). Pokud to opravdu byly flicky a od ty doby nic, na 90% je to to, o cem jsem psala, a s tim ti dr.nic nevymysli a neni to nijak ohrozujici :wink:

• Citovat
  • Upravit
5165
12.7.11 12:17

Jaky mate pliny?
Me se obcas u Happy plen objevil naruzovjelej flek,ale to bylo plinou od te doby co mame pampersky tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.7.11 12:45

Ahoj,ja te nechci strasit ale moje holcicka mela krev na plence a mela k tomu zvraceni kazdy druhy den,pozdeji se dostavily i horecky.V nemocnici mi stale tvrdili ze jsou to zuby,az nam moje lekarka vzala krev zjistila ze ma tezky zanet mocovych cest a ledvin.Moc mela pravidelnou.Mimo to mela tez opruzeny zadek.Mazali jsme vsim moznym az nam v nemocnici dali PITYOL.Je tam napsano ze je pro deti od 10 let ale my ho meli jeste pred 1 rokem.To jen kdyby jsi to pouzivala denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.7.11 13:33

Ahoj to mněla dcera taky v létě když je horko musí víc pít DR mi řekla, že jsou to nějaké soli vyskytuje se to jen u dětí na MM nebo UM s příkrmama to zmizí. Já začala dávat k UM čaj a ok. Jestli kojíš tak jí v těhlech vedrech dávej častěji mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.7.11 14:09

Mne s eto u male nestalo, ale ja jako miminko jsem mela uz od tak brzo vytoky a nekdy i krvave vytoky z pochvy. Mamina me musela koupat v hermanku, v dnesni dobe nevim co se na to pouziva, ale mela bys cinknout doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí