Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Odhalená lýtka jsou na ženě sexy, i když jsou silnější. Zachrání to vysoké podpatky.
Volaila bych šaty do A pod kolena. Vyšší podpatky. Nemusí být moc. Zvedlá pátá tě opticky prodlouží a nohy jsou sexy ![]()
Taky jsem za střih do A, a za mě teda délka ke kolenům nebo lehce nad. Nejlíp lehká látka, klidně zavinovací střih.
Áčková sukně pod kolena, případně já se vyžívám v maxi šatech do půl lýtek, případně až po kotníky - odpadá starost s holením nohou, když je krize a není čas ![]()
Volnější áčkovou sukni ke kolenům a na mindráky kašlat.
jo a stehna chceš před odchodem z domu namazat antiperspirantem, a nebo použíávat nějakou ochranu jako jsou bandaletky.
https://www.caresse.cz/…hranastehen/
Zkus třeba tuhle sukni, můžeš si k ní vzít cokoliv, chceš spíš upnutější vršek a dobrou podprsenku
https://www.bonprix.cz/…erna-928923/?…
jestli šaty, tak tyhle jsou takové univerzálně slušivé a nepřitahují moc pozornost, přitom jsou pěkné - takže pokud šaty nenosíš mohly by ti vyhovovat,
Musis vyzkouset, takhle se blbe radi, nekomu slusi zvyseny pas, nekomu zavinovaci strih. To, ze se Ti Tva lytka nelibej, neznamena, ze nemuzes mit kratke šaty. Chce to i vychytat botky, jestli na klinku paskove nebo pantofle na platforme.
Nemam hezkou postavu, ale kdyz ji vhodne zavinu, tak jeste paradu udelam ![]()
@Ou píše:
Volnější áčkovou sukni ke kolenům a na mindráky kašlat.jo a stehna chceš před odchodem z domu namazat antiperspirantem, a nebo použíávat nějakou ochranu jako jsou bandaletky.
https://www.caresse.cz/…hranastehen/Zkus třeba tuhle sukni, můžeš si k ní vzít cokoliv, chceš spíš upnutější vršek a dobrou podprsenku
https://www.bonprix.cz/…erna-928923/?…
jestli šaty, tak tyhle jsou takové univerzálně slušivé a nepřitahují moc pozornost, přitom jsou pěkné - takže pokud šaty nenosíš mohly by ti vyhovovat,
https://www.zalando.cz/…0ky-q11.html?…
Jeee, tak me se zrovna takove saty vubec nelibej. Navic na gumu v pase, pokud je vetsi brisko, celkove jsou az moc univerzalni a vlastne schovaji uplne vsechno. Urcite bych zvolila nejaky tvarujici strih, aby se podtrhlo to hezke, klenute a postava se vytvarovala ![]()
To neni hejt, jen nazor do pranice ![]()
Moje kůže na trhu
schvalne jsem vybrala pus size
@Anonymní píše:
Dobrý večer, ráda bych si na léto pořídila nějaké šaty nebo sukni. Ale…vůbec nejsem zvyklá to nosit, i když se mi to líbí, mám silnější lýtka, jinak jsem menší postavy a bříško mám trochu po třech porodech taky větší. Za lýtka se stydím už od puberty…prosím, poradíte, co bych na léto mohla oblékat? Moc děkuji za pomoc 😄Jsem spíš sportovnější typ co se týká oblékání a zvlášť teď na mateřské…Diky
Jako kdybych to psala já. Až na ty 3 porody… Dřív jsem k tomu měla vosí pas a štíhlá stehna, tak se s tím čarovat dalo. Buď minisukně těsně pod zadek a podpatky, to se lýtka v tom ztratily, nebo maxisukně, nebo zavinovací, co zvýraznily pas. Teď to stojí celkem za houbeles. Jestli seš kulička, tak to dožeň vlasama, úsměvem a slušivýma barvama…
Tak zrovna v šatech jsou hezčí kulatější lýtka, než dlouhá a hubená. Ta se mi naopak více líbí v šortkách. Jestli jsi prcek, volila bych délku nejvíce po kolena nebo jemně nad. Střih je strašně těžké určit, když člověk neví rozložení postavy. Já jsem průměrné výšky a mám široký spodek, takže většinou zvýrazňuji pas a prsa a na spodek volím volnější. Úplně nejvíc mi sedne áčkový střih, ne kolová či půlkolová sukně, v tom vypadám jako selka. Důležitý je ale také materiál, většinou mi nesedí splývavý úplet, protože mi ty široké boky vylezou. Spíš trochu pevnější materiál, který drží tvar. To platí i u většího břicha, není nic horšího, než když se špeky rýsují pod šaty. Úplně nejraději mám šaty košilové, ty fakt sluší skoro každému typu postavy, když se správně zvolí barva
Tak za me určitě nad kolena. Taky mam silnější lýtka a šaty, sukně pod kolena nemůžu mít. Vypadá to pak jeste hur.
Tak záleží taky na co je chceš používat…
Já třeba sukně do pasu a výš vůbec nosit nemůžu, vypadám pak jako selka…kvůli poměru pas/boky…
A v šatech, které hodně zvýrazňují ženské tvary se taky necítím…jsem spíš sportovní typ a v létě chodím jen v žabkách…příp. letních teniskách…
Takže moje nejoblíbenější jsou obr. 1… úžasný chladivý materiál a nejsou obepnuté, takže i bříško trošku schovají… já je mám těsně nad kolena, takže k nim většinou nosím tenké legíny…
Jinak bavlněná sportovní sukně, kterou si posouvám na boky a k tomu obyč. bílé triko/nátělník…
No a nebo klasika dlouhé… žabičkování miluju, ale musíš si pak dávat pozor na děti:-) jde to lehce stáhnout:-)
@FlorenceF Jenkins no pokud zakladatelka není zvyklá nosit šaty a není se sebou úplně v pohodě, tak začínat s nějakýma výraznýma šatama povede k tomu, že je možné, že se v takových šatech bude cítit nepohodlně a prostě zůstanou ve skříni.
Až si navykne na tmavou nudu a pohodlí, co sebou sukně a šaty v létě nesou, tak pak je jednoduší postupně se odvažovat na barvy, vzory a méně volné střihy. I když teda zrovna letní šaty chceš volné a vzdušné…
@Ou píše:
@FlorenceF Jenkins no pokud zakladatelka není zvyklá nosit šaty a není se sebou úplně v pohodě, tak začínat s nějakýma výraznýma šatama povede k tomu, že je možné, že se v takových šatech bude cítit nepohodlně a prostě zůstanou ve skříni.Až si navykne na tmavou nudu a pohodlí, co sebou sukně a šaty v létě nesou, tak pak je jednoduší postupně se odvažovat na barvy, vzory a méně volné střihy. I když teda zrovna letní šaty chceš volné a vzdušné…
Jo, z tohoto uhlu chapu ![]()
Dobrý večer, ráda bych si na léto pořídila nějaké šaty nebo sukni. Ale…vůbec nejsem zvyklá to nosit, i když se mi to líbí, mám silnější lýtka, jinak jsem menší postavy a bříško mám trochu po třech porodech taky větší. Za lýtka se stydím už od puberty…prosím, poradíte, co bych na léto mohla oblékat? Moc děkuji za pomoc 😄Jsem spíš sportovnější typ co se týká oblékání a zvlášť teď na mateřské…Diky