Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký problém, když mám uzdičku na penisu jakože „přerušovanou“. Poslední dobou mě to celkem trápí a moc by mě zajímala odpověď
. (Jinak erekce a všechno funguje bez problémů a nijak mě to neomezuje). Předem děkuji za odpověď.
Pokud máš přerušovanou uzdičku na penisu, budeš muset praktikovat přerušovanou soulož.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký problém, když mám uzdičku na penisu jakože „přerušovanou“. Poslední dobou mě to celkem trápí a moc by mě zajímala odpověď
. (Jinak erekce a všechno funguje bez problémů a nijak mě to neomezuje). Předem děkuji za odpověď.
ne ničemu to nevadí, já jí manželovi před lety natrhla, je videt v místě přerušení, krve teklo
, ale ničemu to nevadí
@Anonymní píše:
ne ničemu to nevadí, já jí manželovi před lety natrhla, je videt v místě přerušení, krve teklo, ale ničemu to nevadí
Děkuji mockrát za odpověď, teď už se nemusím bát
![]()
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký problém, když mám uzdičku na penisu jakože „přerušovanou“
. Poslední dobou mě to celkem trápí a moc by mě zajímala odpověď